A hormonok célzott állapotfelmérése Magnetspace készülékkel és ajándék 2 db frekvenciaterápiás kezelés természetgyógyász által

Révész Éva EV
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

9.900 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
25.000 Ft 60% 15.100 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Révész Éva EV
1114 Bartók Béla út 93.
reveszeva58@gmail.com
+36/70 671-6565

Akció Leírása

Emésztési zavarok, lassú anyagcsere, székrekedés, puffadás, fáradékonyság kínoz? Lehet, hogy a hormonjaid rakoncátlankodnak! Mérd fel állapotukat Magnetspace készülékkel!

Az ár tartalmazza

  • A hormonok célzott állapotfelmérése Magnetspace készülékkel és ajándék 2 db frekvenciaterápiás kezelés

Fontos

  • A Magnetspace készülékek semmilyen orvosi diagnózist és terápiát nem helyettesítenek, hanem azok kiegészítői lehetnek!

A célzott állapotfelmérés az ivar- és pajzsmirigy működését, a mellékvesék, a bélrendszer állapotát, a máj és a vegetatív idegrendszer terheltségét, a vitamin- és ásványianyag-szintet, valamint a hormontermelő szervek mikróba-terheltségét vizsgálja.

A vizsgálat fájdalommentes, hatékony, s Magnetspace 3D NLS és Magnetspace Quantum testelemző készülékekkel történik. A vizsgálati eredményeket mentik a készülékek, amelyeket a kontrollmérésnél vissza lehet nézni összehasonlítás céljából.

A feltárt okok megszűnésének segítésére egyénre szabott gyógynövény alapú termékeket, vitamin- és nyomelemtartalmú étrend-kiegészítőket, frekvencia- és lézerterápiát is javasolnak majd Neked.

Járj utána tüneteidnek Magnetspace készülékek segítségével, s vess véget panaszaidnak!

Révész Éva természetgyógyász

„Révész Éva természetgyógyász, hajanalitikus, fülakupunktúrás addiktológus, reflexológus vagyok. ETI vizsgával rendelkezem. Több mint 10 éve foglalkozom természetes gyógymódokkal, előtte az egészségügyben dolgoztam. Folyamatosan képzem magam, mindig a legjobbaktól tanulok. Természetgyógyászként nem csak betegségekre figyelek, hanem a kiváltó okok felkutatására és azok kezelésére. Természetgyógyászként célom a megelőzés (prevenció) illetve a gyógyulási folyamatainak segítése az orvosi terápiák mellett az emberi szervezet energetikai egyensúlyának helyreállítása.”

Legyen szép napod!

1114 Bartók Béla út 93.
reveszeva58@gmail.com
+36/70 671-6565

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

A hormonok célzott állapotfelmérése Magnetspace készülékkel és ajándék 2 db frekvenciaterápiás kezelés természetgyógyász által

Fontos

Beváltható: 2020.02.09.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 671 6565 • Az időpont lemondása 48 órával előtte elfogadott! • A vásárlást követő 3 napon belül szükséges felvenned a szolgáltatóval a kapcsolatot! • 1 személy 1 Alkupont vásárolhat!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
34 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére