99.990 Ft helyett 14.890 Ft: 50 kezelés egy csomagban! Fájdalommentes, gyors és látványos 10 alkalmas alakformáló csomag, a belvárosban

Á Szépségszalon Kft.
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

14.890 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
99.990 Ft 85% 85.100 Ft
Á Szépségszalon Kft.
1138 Budapest Katona József u.8.
06 (70) 308 44 14
www.agi-szepsegszalon.hu/

Akció Leírása

Olyan alakformáló kezelést keresel, amely gyors és látványos? Úgy gondolod, hogy nem létezik ilyen?

Ha megvásárolod ezt az Alkupont, rögtön rájössz, hogy téves információid voltak ezzel kapcsolatban! A belváros szívében lévő Ági Szépségszalonban fájdalommentesen, rövid időn belül, a legmodernebb technikai eszközök segítségével szabadulhatsz meg a benned megbújó zsírpárnáktól! Most egy szempillantás alatt elérheted az álomalakot!

Az eljárás szakaszai:

  • Testpeeling - 10 kezelés: A bőr intenzív légzését, hatóanyag felvételének fokozását az elhalt hámsejtek eltávolításával érjük el. A teljes testpeelinget követően a bőr puhává, selymessé és hidratálttá válik. Kezelés során a finom granulátumokat tartalmazó készítménnyel átmasszírozzák a testet, fokozzák a hámeltávolító hatást.
  • Vákuummasszázs narancsbőr ellen - 10 kezelés: A masszázs során kitágulnak az erek, és felgyorsul a szövetek vér- és nyirokkeringése. Mivel a zsírsejtekben a vákuum hatására feszültség keletkezik, ettől a sejtek egy jelentős részének a burka szétpattan, így a zsír kifolyik belőlük, és a nyirokkeringéssel távozik. Ezért a vákuumos kezelés a helyi fogyasztásban is jó eredményt hozhat.
  • Ultrahangos zsírbontás - 10 kezelés: Az ultrahangos zsírbontás hatása alapjaiban különbözik az összes fogyasztó és alakformáló módszer hatásától, hiszen ez az eljárás a legproblémásabb testrészeken, a hason, a combokon, a fenéken és a felkaron is tartós és célzott alakformálására nyújt lehetőséget.
  • Professzionális testtekercselés - 10 kezelés: A testtekercselés hatásos kiegészítője a komplex fogyókúrának. Ezt a testkezelést a petyhüdt, fellazult bőrrészek kezelésére, illetve terhességi csíkok és cellulit enyhítésére ajánlott. 
  • Rádiófrekvencia - 10 kezelés: A rádiófrekvenciás kezelés rendkívül eredményes módszert kínál a bőr öregedésével és megereszkedésével együtt járó esztétikai problémák kezelésére, különösen a has, fenek és a comb régiójában. A rádiófrekvencia a feszesítés és bőrmegújítás mellett kiválóan alkalmazható alakformálásra, a helyi zsírpárnák méretének csökkentésére.

További információ:

  • Lemondás, kezelés előtt 24 órával lehetséges!
  • Kupon tartalma egy 10 alkalmas kezeléssorozat
  • A 10 alkalom alatt használt technológiák: zsírbontás, professzionális testtekercselés, cellulitmasszázs, vákuum masszázs, testcsiszolás, zsírtörő masszázs
  • A 10 alkalommal összesen 50 kezelés történik
  • Feszesebb popsi, has, kar és combok
  • Centiméterekben mérhető az eredmény

Legyen szép napod!

1138 Budapest Katona József u.8.
06 (70) 308 44 14

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

10 alkalmas alakformáló kezeléssorozat, 50 kezeléssel. A 10 alkalom alatt használt technológiák: zsírbontás, professzionális testtekercselés, cellulitmasszázs, vákuum masszázs, testcsiszolás, zsírtörő masszázs. Feszesebb popsi, has, kar és combok. Rugalmasabb, bársonyosabb bőr a kezelés végeztével. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2016.03.03.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 70 308 4414 • Lemondás, kezelés előtt 24 órával lehetséges!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére