Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

9.990 Ft helyett 7.990 Ft: Kirándulás a szecesszió földjén, egynapos buszos körutazás Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Szeged és Szabadka izgalmas látnivalóihoz

Pannonia Program- és Utazási Iroda
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

7.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
9.990 Ft 20% 2.000 Ft
Pannonia Program- és Utazási Iroda
Kecskemét, Magyarország
info@pannoniatravel.hu
+ 36 30 / 592-6107
+ 36 1 / 341-3682
www.pannoniatravel.hu

Akció Leírása

Tematikus kirándulás a „magyar szecesszió földjén”! Fedezd fel e különleges stílusirányzat szépségeit és csodáit!

Az ajánlat tartalma

  • Autóbuszos utazás újszerű és megbízható felsőkategóriás autóbusszal
  • Magyar nyelvű idegenvezetés és csoportkísérés
  • Szervezési díj

Kötelezően külön fizetendő

  • Ügyfél regisztrációs díj: 1.200 Ft/fő, amely az új utasok által az utazási irodában fizetendő.

Külön fizetendő belépődíj

  • Szabadka Városháza: 500 Dínár/fő
  • Szabadka, Városháza toronylátogatás: 500 Dínár/fő

Indulás

  • 6:30 Batthyány tér 7.(a villamos megálló előtt)
  • 6:45 Blaha Lujza tér (Europeum hotel melletti buszöbölben)
  • Találkozó mindkét helyen 15 perccel indulás előtt.

A Duna és a Tisza közének kevésbé ismert, bár nagyon látványos különlegességeit mutatjuk be ezen a szeptemberi kiránduláson. Az azonos sors, az egységes fejlődési szakasz Kecskeméttől Szabadkáig számtalan tetszetős szecessziós épülettel gazdagította ezt a tájat.

A századforduló a magyar építészet egyik kimagasló korszaka, az iskolateremtő Lechner Ödön független, premodern építészete az UNESCO világörökségi cím várományosainak körébe tartozik. A mester arra törekedett, hogy egyedi, az addigi stílusoktól eltérő, a historizmus formáitól különböző sajátosan magyar stílust hozzon létre, amely évtizedekig hatott tanítványaira, az őt követő újabb építészóriás generációra.

Utunk első állomása Kecskemét, ahol a Cifra palotát és a Lechner Ödön által tervezett városházát nézzük meg kívülről. Következő állomásunk Kiskunfélegyháza, ahol a városháza épületét tekintjük meg, majd folytatjuk utunkat dél felé, és Szegeden lesz a következő megállónk. Szegeden az 1879 évi nagy árvíz utáni újjáépítés számos épületén találkozunk a szecessziós stílusjegyekkel. Városnéző sétánk során a Reök-palotát és az Ungár–Máyer–palotát keressük fel.

Röszkénél lépjük át a szerb-magyar határt. Délután utunk szecessziós emlékekben leggazdagabb és leglátványosabb városa, Szabadka következik. Először a Városháza dísztermét nézzük meg, amelyet Róth Miksa és Nagy Sándor alkotásai díszítenek. Városnéző sétánk során a következő megállónk a Zsinagóga lesz. Az ugyancsak Róth Miksa által festett díszablakokkal büszkélkedő szabadkai Zsinagóga a szecessziós építészet egyik legszebb délkelet-európai épülete.

Ezt követően a Korzón sétálva jutunk el Raichle Ferenc palotájáig, ezzel ér véget városnéző programunk. Szabad program zárja a napot, egy sütemény és kávé elfogyasztása a korzón, vagy a híres, szintén szecessziós stílusú Papillon kávéházban méltó megkoronázása lehet a napnak.

A Pannónia Travel

A Pannonia Program- és Utazási Iroda azzal a céllal jött létre, hogy az eleinktől ránk maradt szellemi-kulturális örökséget és a világ szép tájait bemutassa a kirándulni, új ismereteket szerezni vágyóknak. Az utazási irodánál hiszik, hogy az utazás a feltöltődés és tanulás egyik legizgalmasabb formája. A Pannónia Travel a Magyarországi Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ) tagja.

Jó utat kívánunk!

Kecskemét, Magyarország
info@pannoniatravel.hu
+ 36 30 / 592-6107
+ 36 1 / 341-3682

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Buszos kirándulás a szecesszió földjén, egynapos utazás 1 személy részére: Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Szeged és Szabadka

Fontos

Beváltható: 2018.05.14. - 2018.07.14.
Az utazás időpontja: 2018. szeptember 22. (szombat) • Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon, emailben vagy személyesen: 06-1-793-8862, info@pannoniatravel.hu, Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I. emelet 11/A • Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére