9.990 Ft helyett 3.990 Ft: VelaSlim kombinált zsírbontó és alakformáló kezelés 1 vagy 3 alkalommal, fiatalosabb bőr, csökkenő körméret és narancsbőr a Chick Box jóvoltából

Chick Box
1 5
3.8 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

3.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
9.990 Ft 60% 6.000 Ft
Chick Box
1064 Budapest, Podmaniczky u. 73.
info@chickbox.hu
+36308114649
www.chickbox.hu/

Akció Leírása

Fantasztikusan hatékony, bizonyított eljárások a tökéletes alak érdekében, VelaSlim kezelés a Chick Box szalonban

Opciók

  • 1 alkalom VelaSlim alakformáló kezelés 9.990 Ft helyett 3.990 Ft
  • 3 alkalom VelaSlim alakformáló kezelés 29.990 Ft helyett 8.990 Ft

A VelaSlim olyan egyedülálló, fájdalommentes, biztonságos és hatékony eljárás, amely műtéti beavatkozás nélkül formálja és karcsúsítja az alakot. A kezelés eredménye a látványos körméret- és cellulitcsökkenés a test legproblémásabb területein. A kezelés után azonnal vissza lehet térni a napi tevékenységhez, nincs gyógyulási idő.

Az eredmények önmagukért beszélnek: a maximálisan felfokozott zsírsejt-anyagcsere, a nyirokutak totális megnyitása és a fokozott energiafelhasználás a zsírsejtek drasztikus zsugorodását eredményezi. Ezen mechanizmusok eredményeképpen jelentős körfogatcsökkenést és bőrfelszín soha nem tapasztalt simaságát, egyenletességét érheted el.

Már az első VelaSlim kezelés után fiatalosabbnak érzed majd bőrödet, elégedetten tapasztalhatod a cellulit csökkenését, illetve a kezelt területen jelentős körfogatcsökkenést észlelhetsz!

A VelaSlim egyedülálló módon egyesíti az infravörös fénytechnológiát, a bipoláris rádiófrekvenciás energiát, a görgőfejes pulzáló vákuum technológiát és masszázsterápiát.

Az infravörös fényenergiával és a bipoláris rádiófrekvenciával a mélyebb bőrrétegekben lévő, a narancsbőrt előidéző szövetek melegítése történik. A vákuum a vérkeringés serkentését szolgálja. A vér, amely az egyik célpontja az infravörös fényenergia és bipoláris rádiófrekvencia magas hőmérsékleti hatásának, gyorsabb oxigéncserével reagál. Ez lényegében növeli a zsírsejtekben tárolt zsír metabolikus lebontását, így a zsírsejtek méretének csökkentését eredményezi. Következésképpen a bőr felületi egyenetlensége csökken, amelyet nagymértékben a feszülő zsírsejtek kötőszövetből való kitüremkedése okoz.

Próbáld ki Te is ezt az egyedülállóan összeállított alakformáló csomagot most nagy kedvezménnyel a Chick Box szalonban!

A kezelés lépcsői

  • infravörös fényenergia
  • bipoláris rádiófrekvencia
  • pulzáló vákuum
  • mechanikus masszázs

Chick Box

A Nyugati pályaudvar közelében, a Podmaniczky utcában található Chick Box az a hely, amely segít abban, hogy kihozd külsődből a maximumot, tetőtől talpig. Szolgáltatásaikkal arra törekednek, hogy különlegeset nyújtsanak számodra. Mert náluk a vendég, azaz Te vagy a legfontosabb!

Legyen szép napod!

1064 Budapest, Podmaniczky u. 73.
info@chickbox.hu
+36308114649

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

VelaSlim kombinált alakformáló kezelés a Chick Boxban. Választhatsz 1 vagy 3 alkalmas kezelést. A kezelés lépcsői: infravörös fényenergia, bipoláris rádiófrekvencia, pulzáló vákuum, mechanikus masszázs

Fontos

Beváltható: 2017.03.06.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (30) 811 4649, info@chickbox.hu • A kinyomtatott kupont vidd magaddal a helyszínre! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére