930 Ft helyett 790 Ft: Forró csokoládé és vajas croissant 1 személy részére a Beau Monde Cafféban, beülési lehetőség és hamisítatlan kávéházi hangulat a Belváros szívében

Beau Monde Caffé
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

120 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
930 Ft 15% 140 Ft
Beau Monde Caffé
Budapest, Szalay u 5/a
beaumondecaffe@gmail.com
+36 20 597 2244
www.facebook.com/beaumondecaffe/posts

Akció Leírása

Tölts el egy-két kellemes órát pároddal vagy barátaiddal kellemes kávéházi hangulatban, a Parlament szomszédságában lévő Beau Monde Cafféban!

Az ár tartalmazza

  • Forró csokoládé és vajas croissant a Beau Monde Cafféban – Az Alkuponnak 120 Ft fizetendő, a fennmaradó 670 Ft-ot a helyszínen kell rendezned.

A Belváros egyik legszebb helyén, a Parlament és a Duna szomszédságában található ez a kis ékszerdoboz, a Beau Monde Caffe, ahol halk zene és barátságos kiszolgálás, valamint egy mennyei forró csoki és ropogós vajas croissant vár!

Beau Monde Caffe

A Beau Monde Caffe a belváros szívében, a Parlament közelében vár Téged is, ha egy finom kávéra vagy süteményre vágysz! A városban sétálgatsz és innál egy jó kávét? Jobbat nem is választhatnál, hiszen a Beau Monde Caffe mindig friss különlegességekkel és ropogós sütikkel vár. Kellemes légkör, halk háttérzene, beülési lehetőség és hamisítatlan kávéházi hangulat!

Jó étvágyat kívánunk!

Budapest, Szalay u 5/a
beaumondecaffe@gmail.com
+36 20 597 2244

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Forró csokoládé és vajas croissant 1 személy részére a Beau Monde Cafféban, beülési lehetőség és hamisítatlan kávéházi hangulat a Belváros szívében

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2019.06.30.-ig
Az Alkupont vidd magaddal a helyszínre! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére