92.000 Ft helyett 74.000 Ft: Mindenszenteki hosszú hétvége a Hotel Aqua Eger***-ben, HalloWine partyval, korlátlan borozással, félpanzióval, fürdőbelépővel 2 főnek

Ajánlat kód: 29785
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

74.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 29785

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Varázsoljátok emlékezetessé a mindenszenteki hosszú hétvégét! Irány Eger tündéri belvárosa, ahol fürdőzés és egy fantasztikus borünnep csábít kalandra!

Az ár tartalmazza 2 főnek:

  • 3 nap / 2 éj 2-ágyas szobában, a Hotel Aqua Eger***-ben
  • Standard, emeleti szobában történő elhelyezés
  • Fürdőszobai bekészítés
  • Ásványvíz bekészítés (1 üveg / fő)
  • Svédasztalos reggelis ellátás (8:00-10:00)
  • Háromfogásos, menüválasztásos vacsora (18:00-20:00)
  • November 2-án a szálloda halljában hideg étvágygerjesztők (házi készítésű krémek, kencék, vegyes hideg ízelítők) és aperitif a vacsora előtt
  • November 3-án fergeteges Hallo”Wine” party DJ-vel, tányérszervizes, négyfogásos gálavacsorával, korlátlan borfogyasztással a szűkített borlap ajánlatából, a Juhász Testvérek Pincészetének, az OstorosBor Borászatának, valamint az Egri Korona Borház kínálatából, zene és tánc kifulladásig!
  • Belépőjegy egy alkalommal a híres egri Török Fürdőbe, 2,5 órás időtartamra. (A szálloda wellness törölközőt nem biztosít!) Kizárólag felnőttek tartózkodhatnak a Török Fürdőben, így családok esetében Egri Termálfürdő belépőjegyre is cserélhető a szolgáltatás!
  • Értékmegőrzés lehetősége a recepción található központi széfben
  • Korai érkezés vagy késői távozás esetén díjtalan csomagmegőrzés
  • Internet-használat
  • Zárt, udvari parkoló használata

Az ár nem tartalmazza:

  • Idegenforgalmi adó: 450 Ft / fő / éj (18 éves kortól fizetendő)

Fontos tudnivaló:

  • Gyermekkedvezmény: 4 éves korig a szülőkkel egy szobában, pótágyon vagy utazó babaágyon díjtalan

Fedezzétek fel Eger látnivalóit egy könnyed séta alkalmával, gyógyuljatok és szépüljetek a híres Török Fürdőben, vagy a Strand- és Termálfürdőben. Ízleljétek meg a méltán híres borvidék legkiválóbb nedűit, és kóstoljátok meg a Szalajka-völgy gyémántját, a szivárványos pisztrángot, a környék kézműves sajtjait és házi hentes-termékeit, mindezt kulináris köntösbe bújtatva!

A Hotel Aqua Eger*** egy olyan, különleges atmoszférájú, belvárosi szálloda, ahol a vendégek a barokk város igazi esszenciáját kaphatják: vendégszeretet, kulináris élmények, nemes borok, gyógyvizek, felfrissülés, ellazulás.

A hotel a híres fürdőkomplexum szomszédságában, a vár északi bejáratától 2 perces sétára található. Kiváló elhelyezkedése révén biztosítja, hogy Eger nevezetességei gyalogosan is könnyen megközelíthetőek legyenek.

A szálloda étterme igazi gasztronómiai remekekkel, a táj jellegzetes ízvilágával, mindig friss, szezonnak megfelelő helyi alapanyagokból készült specialitásokkal vár benneteket! A hely igazi meglepetése - belvárosi elhelyezkedése ellenére - az impozáns kertje, ahol adott a nyugalom és a kellemes kikapcsolódás lehetősége.

A csomagajánlattal élve ráadásul most egy különleges, Mindenszentek idejére tervezett programon is részt vehettek, a fergeteges Hallo”Wine” partyn, amelyen lesz gálavacsora, zene, tánc, és fantasztikus borokat is kortyolhattok a hangulat további fokozásáért!

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 nap / 2 éj a Hotel Aqua Eger***-ben 2 főnek, Mindenszentek idején. Egyedülálló HalloWine party gálavacsorával és korlátlan borfogyasztással. Félpanzió és belépőjegy egy alkalommal az Egri Termálfürdőbe 2 fő részére. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az Alkupon felhasználható: 2018.10.31 - 11.04 • Szabad helyekről vásárlás előtt érdeklődj az utazási irodánál

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére