91.000 Ft helyett 72.000 Ft: Városnézés Bécsben, látogatás a laxenburgi várkastélyhoz és a burgerlandi várakhoz, hajózás a Dunán, 4 nap / 3 éjszaka 1 főre reggelivel, buszos utazással

Ajánlat kód: 28225
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

72.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.( (NINCS SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 28225

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Bécs látnivalóit, a laxenburgi és burgerlandi kastélyokat, hajókázz a Dunán Melktől Kremsig!

Opciók

  • Utazás 2018. augusztus 5-8. között 91.000 Ft helyett 72.000 Ft
  • Utazás szeptember 21-24. között 91.000 Ft helyett 72.000 Ft

Az ajánlat tartalmazza

  • A leírt alapprogramot
  • Szállást 4 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható
  • Fel- és leszállási lehetőséget 12 magyar nagyvárosban
  • Magyar nyelvű idegenvezetést
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az út áttekintése

  • Részletes városnézés Bécsben
  • Laxenburgi várkastély és park
  • 2 órás hajózás a Dunán Melktől Kremsig
  • Burgerlandi várak és kastélyok

Belépők

  • Összesen kb. 123 Euró

1. NAP: SZEGED (DEBRECEN – PÉCS) - BUDAPEST – SCHÖNNBRUNN – BÉCS (250 km)

Reggel indulás Bécsbe. A délelőtti órákban érkezünk a fővárosba. Programunkat Schönbrunnban, a Habsburgok világhírű kastélyánál kezdjük. Megtekintjük a császári család életének látványos színhelyét. A kastély és a park a barokk építészet egyik gyöngyszeme. Magyar nyelvű audioguide is segíti a termek még jobb megismerését. Ezt követően autóbuszos városnézés Bécs belvárosában. Sok a hasonlóság a magyar és az osztrák főváros építészeti megoldásai, palotái között. Itt is van körút, ez a Ring, melyet egységes szép eklektikus paloták szegélyezik. A bécsi Operaház stílusában nagyon hasonlít a budapesti operához. Láthatjuk a Parlament és a városháza épületét is. A buszos városnézés után kezdjük gyalogos sétánkat: Hősök tere, Kancellária, Minorita templom, Am Hof, Kohlmarkt, majd a 200 éves Demel cukrászda. Folytatjuk programunkat és kívülről megnézzük Széchenyi szülőházát és a Hofburgot (Császári palotát). Meglátogatjuk a Kincstárat, ahol látható a császárok páratlan történelmi értékű gyűjteménye, amelynek legértékesebb darabja a császári korona, továbbá itt található Bocskai koronája és Nagy Lajos keresztje is. Este szállásfoglalás Bécsben (3 éj).

2. NAP: BÉCS

Reggeli után először felkeressük a Hundertwasser házakat. A világhírű művész különleges épületei a Duna-part közelében találhatóak. Hundertwasser tervei szerint épült házak különleges formái, színei miatt tartanak számot komoly érdeklődésre. A délelőtt további részében a Művészettörténeti Múzeum kiállítását tekintjük meg, a magyar emlékekre koncentrálva: Nagyszentmiklósi aranykincs, Munkácsy freskója. A múzeumlátogatás után a városnézés folytatása: Burgpark, Kapucinusok altemploma. Itt található a Habsburgok kriptája. Tovább haladunk a város szívében lévő Szt. István székesegyházhoz, mely építésében Mátyás királyuk is szerepet vállalt. A Kärtner Str-n sétálunk a Szt. Mihály templomhoz a Lipicai lovarda épületének érintésével. A nap során lesz szabadprogram, ekkor lehet gyönyörködni, esetleg vásárolni a belváros elegáns üzleteiben. Aki akarja, ekkor megkóstolhatja a jellegzetes bécsi kávét a melange-t vagy a Sacher tortát. Belvárosi nézelődésünk után felmegyünk a Kahlenberg hegyre. Turisták egyrészt a különleges hangulatáért, másrészt a kilátásért járnak ide fel, mivel mesés a rálátás Bécsre.

3. NAP: MELK – HAJÓZÁS – WACHAU VIDÉKE – MAYERLING – LAXENBURG (140 km)

Reggeli után buszunkkal Melkbe megyünk. Megtekintjük a mesés melki apátság múzeumszobáit, templomát, végül belső udvarát. Az apátság szobáit és főtemplomát néhány éve szépen felújították. Ezt követően – még Melkben – hajóra szállunk. Hajóutunk kastélyok, várak, kisvárosok mentén halad. Ausztriában ez a Duna leghangulatosabb szakasza. Méltán került fel ez a Wachaui-vidék az UNESCO világörökségei közé. Két órás hajóutunk Kremsig tart, ahol vár bennünket az autóbuszunk. Beszállás után délkeleti irányba indulunk. Mayeling neve egy szomorú esemény miatt lett ismert. Rudolf trónörökös itt lett öngyilkos. Ennek helyszínére egy kápolnát emeltek, majd pár éve mellette egy szép emlékmúzeumot is kialakítottak, utalva a szomorú nap történéseire. Ezeket tekintjük meg. Folytatva utunkat a Habsburg család talán legszebb vadászkastélyához megyünk. Sisi és Ferenc József itt töltötte mézesheteit. Egy szépen gondozott parkon keresztül megyünk a kastélyhoz. A Franzensburg vár belső kialakítása nagyon szép. Ezt megtekintve megállapítjuk, hogy nem véletlenül esett a császári pár választása erre a helyre. Programunk befejezése után megyünk vissza szállásunkra.

4. NAP: LORETTÓ – EISENSTADT – RUSZT – LÉKA – BP. (470 km)

Bécset elhagyva, délelőtt a lorettói kegytemplomot nézzük meg, mely híres zarándokhely is. A templomot Nádasdy Ferenc megbízásából építették 1651-ben. A déli órákban érkezünk a tartomány fővárosába, Eisenstadtba, Kismartonba. Séta a központban, mely során le tudjuk fényképezni az Eszterházy kastélyt is. Délután, a szintén világörökségi látványosságok közé tartozó Fertő-tó közelében fekvő Rusztban, a gólyák városában, állunk meg rövid időre. Továbbhaladva Lékán a végvárat keressük fel. Burgenland talán legszebb várában múzeumot rendeztek be. Múzeumlátogatásunk után a késő délutáni órákban hazaindulás. Kőszegnél határátlépés. Budapestre az esti órákban érkezünk. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Buszos felszállási helyek

  • Budapest Le/felszálló kb. reggel 6.30 OMV töltőállomások, Budapest, Üllői út
  • Budaörs Le/felszálló kb. reggel 6:45 Agip, Budaörs, Garibaldi utca
  • Debrecen Le/felszálló kb. reggel 2.00 TESCO Extra Debrecen-Kishegyesi út, Debrecen, Kish
  • Dunaújváros Le/felszálló kb. reggel 5:00 Decathlon, Dunaújváros, Kandó Kálmán tér
  • Füzesabony Le/felszálló kb. reggel 4:30 MOL, Füzesabonyi, Füzesabony
  • Gyöngyös Le/felszálló kb. reggel 5:00 Lukoil, Gyöngyös
  • Győr Le/felszálló kb. reggel 8:30 Agip, Győrújbarát
  • Kecskemét Le/felszálló kb. reggel 5.15 Parkoló, Kecskemét, Deák Ferenc tér
  • Kiskunfélegyháza Le/felszálló kb. reggel 4:45 Kiskunfélegyháza, Szent János tér 1
  • Miskolc Le/felszálló kb. reggel 3.45 McDonald's, Miskolc, Búza tér
  • Nyíregyháza Le/felszálló kb. reggel 1.40 Nyíregyháza, Állomás tér
  • Pécs Le/felszálló kb. reggel 3.00 Domus Parkoló, Pécs, Vasút utca
  • Szeged Le/felszálló kb. reggel 4:00- 4.15 Szeged Étterem, Szeged, Széchenyi tér
  • Szekszárd Le/felszálló kb. reggel 4:00 RobotWash Shell Szekszárd, Szekszárd, Rákóczi utca
  • Tatabánya Le/felszálló kb. reggel 7:30 McDonald's, Tatabányai, Vértesszőlős, Határ út

Netida Travel Utazasi Iroda

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására, legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád!

Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes, barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.( (NINCS SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Városnézés Bécsben, látogatás a laxenburgi várkastélyhoz és a burgerlandi várakhoz, hajózás a Dunán. 4 nap/3 éjszaka 1 főre reggelivel, buszos utazással, 2 választható időpontban

Fontos

Időpontok: 2018. augusztus 5-8. és szeptember 21-24 • Amennyiben a vendég egyedül utazik, és nem kíván társulni a szálláson, egyágyas felár kerülhet felszámításra

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére