91.000 Ft helyett 43.990 Ft: Fedezzétek fel Krakkót és a lenyűgöző Wieliczka Sóbányát, 4 nap/3 éjszaka 2 személy részére félpanzióval a Krakkóhoz közeli Hotel Galicjában

Szállodavoucher
1 5
4.7 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

43.990 Ft

Ajánlatkérés
Szállodavoucher
Dembowskiego 20 32-020 Wieliczka- Kraków
info@szallodavoucher.com
+36 1 7807380
szallodavoucher.com/

Az ajánlat leírása

Fedezzétek fel Krakkó izgalmas városát és a természet egy ritka kincsét, a mesebeli Wieliczka Sóbányát!

Az ajánlat tartalma

  • 3 éjszaka szállás kétágyas szobában 2 fő részére
  • 3x reggeli 2 fő részére
  • 3x kétfogásos vacsora 2 fő részére üdítővel
  • 1 gyermek 6 éves korig ingyenes
  • 1 óra szaunahasználat 2 fő részére vagy 1 óra billiárd
  • 10% kedvezmény a "Solna Grota" étterem áraiból
  • 30% kedvezmény meghosszabbított tartózkodás esetén
  • Információs anyagok, tippek, kirándulási lehetőségek a környékről
  • Ingyen Wi-Fi internet használat
  • Ingyenes parkolás az utcán (a hotel parkolójában 30 PLN/nap)

Fontos információk

  • Foglalás közvetlenül a szállodánál, a voucher szám megadásával lehetséges, a szállodával egyeztetett időpontra.
  • Kizárt időszak: Szilveszter, Húsvét, ünnepek, nagy rendezvények idején
  • Több voucher összevonható (pl. 2 voucherrel 6 éjszakát lehet maradni)
  • Főszezoni felár: 55 PLN/3 éj/2 fő – a helyszínen fizetendő április 1. és október 30. között

Üdvözölünk Krakkóban, ebben a Visztula-parti történelmi városban, amelynek belvárosa 1978. óta a világörökség része, és amely éppúgy vonzza a történelem iránt érdeklődőket, mint a könnyed kikapcsolódást keresőket.

Csodálatos templomok, lenyűgöző épületek, állandó kiállítások, nyüzsgő éttermek és kávézók várják az idelátogatókat. A Wawel - A királyi vár – igen régi múltra tekint vissza. A XIV. században alapították, két évszázaddal később már Európa egyik legszebb palotája lett.

A Wawelből néhány perc sétával jutunk el Európa harmadik legnagyobb terére, a Rynekre. (Csak a velencei Szent Márk és a római Szent Péter tér monumentálisabb.) Itt található a régi kereskedőház, a Posztócsarnok, a régi Városháza, és Krakkó leghíresebb temploma, a gótikus Mária-templom, benne a középkor híres nürnbergi fafaragó művészének, Wit Stwosznak műremek szárnyas oltárával. A templom tornyából óránként kürtszó hangzik fel. A tér páratlan hangulatáról művészek és zenészek gondoskodnak, gyakran díszes parádék keretei között. A sört kedvelők ne hagyják ki az egyébként német eredetű, azonban itt rendkívül közkedvelt málnás sört. A sör mellé majdnem minden utcában lehet kapni a jellegzetes sárga színű kocsiból árult perecet.

Érdemes egy kirándulást tenni a 10 km-re található Wieliczkai Sóbányába, amely közel 1000 éves kitermelés után terjedelmes, a sókristály alakzatoktól titokzatossá vált, egyedülálló földalatti városhoz hasonlítható leginkább.

Aki még nem járt ott, érdemes felkeresnie az Auschwitz-Birkenau Tábormúzeumot. Auschwitz (lengyel nevén Oswiecim) Krakkótól körülbelül 70 km-re nyugatra található. Az 1940-45 között működő koncentrációs tábor ma zarándokhely, az emlékezés helyszíne lett.

Hotel Galicja***

A szálloda közvetlenül a Wieliczka Sóbánya mellett található – az UNESCO világörökség részét képező nevezetesség 10 km-re található Krakkó történelmi városközpontjától. A családias, 20 szobás szálloda műholdas TV-vel, minibárral és ingyenes Wi-Fi-vel felszerelt szobákat kínál. A Galicja légkondicionált éttermében hagyományos lengyel fogásokat kínálnak. A belső tereket helyi művészek alkotásai díszítik. A szállodának saját, őrzött parkolója van.

Szállodavoucher.com

A Szállodavoucher.com kínálatában külföldi szállásutalványokat találsz elegáns, főként belvárosi és wellness szállodákba,amelyek meghatározott ideig érvényesek és szabadon átruházhatóak. S hogyan lehetséges ilyen olcsón utazni? Részben úgy, hogy a Szállodavoucher.com Magyarország legnagyobb külföldi szállodautalványokat értékesítő cégeként kedvezményes árakat ér el partnereinél. Másrészt ezek az utalványok nem fix időpontra szólnak, hanem a szálloda határozza meg és igazolja vissza a helyeket saját szabad szobáinak és kapacitásának függvényében. Cserébe az Te rugalmasságodért a szálloda az áraiból jelentős kedvezményt nyújt.

Jó utat kívánunk!

Dembowskiego 20 32-020 Wieliczka- Kraków
info@szallodavoucher.com
+36 1 7807380

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 nap/3 éjszaka 2 személy részére félpanzióval a Krakkóhoz közeli Hotel Galicjában

Fontos

Felhasználható: 2018.12.30-ig és szabadon átruházható • Főszezoni felár: 55 PLN/3 éj/2 fő – a helyszínen fizetendő április 1. és október 30. között • Vásárlást követően az Alkupont voucherre kell váltani a kuponkódok megadásával a http://regisztracio.szallodavoucher.com honlapon található űrlap segítségével • Ezt követően szállást foglalni közvetlenül a szállodánál, a voucher számának megadásával emailben lehetséges: recepcja@hotelgalicja.pl • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére