90.800 Ft helyett 39.990 Ft: Éljetek át mesés kalandokat az Örök Városban - 4 vagy 5 nap Rómában, választható szálláshelyen, tömegközlekedési bérlettel 2 főnek

Casa Simpatia
1 5
4.1 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

39.990 Ft

Ajánlatkérés
Casa Simpatia
Via Cairoli, 32, Róma, RM, Italia
simpatia@index.hu
06 (70) 943-2751
www.casasimpatia.com/

Az ajánlat leírása

Induljatok sétára Róma hangulatos utcáin, terein, és fedezzétek fel a csodálatos látnivalókat!

Opciók:

  • Opció 1. 4 nap / 3 éj 2 főnek Rómában - 2018.02.01. - 03.31.: 90.800 Ft helyett 39.990 Ft
  • Opció 2. 5 nap / 4 éj 2 főnek Rómában - 2018.02.01. - 03.31.: 117.312 Ft helyett 53.490 Ft

A csomag tartalma:

  • 4 nap / 3 éj vagy 5 nap / 4 éj 2 főnek (önellátással) Rómában, 5 választható szálláshely egyikén
  • Tömegközlekedési bérlet, ami minden szálláshoz jár, kapacitástól függően, előzetes egyeztetés alapján

Fontos tudnivalók:

  • Választható szálláshelyek: Casa Simpatia Massalongo, Casa Simpatia Via Cairoli, Casa Simpatia Via Cairoli 34, Casa Simpatia Roma and Art, Casa Simpatia Carmagnola
  • Idegenforgalmi adó: 3,5 € / fő / éj (10 éves kor felettieknek)
  • További személyek díja: 0-tól 2 éves korig díjtalan; 3 éves kor felett 20 € / fő / éj
  • Szezon felár - 2018.03.10-31.: 10 € / éj

Róma egyszerűen utánozhatatlan. A várost miliője és nevezetességei egyaránt kihagyhatatlan úti céllá teszik. Olyan elképesztő látnivalókat csodálhattok itt meg, mint például a Colosseum, a Forum Romanum, a Piazza Navona, a Spanyol lépcső vagy éppen a Trevi kút. Hozzájuk hasonlóan a Vatikán is egyedülálló a Szent Péter Bazilikával és térrel, valamint a Sixtusi kápolnával. És persze ne felejtsétek el felkeresni az elbűvölő Tivolit, Hadrianus villáját, illetve a Villa d’Este-t sem!

Öt különböző, frekventált helyen található szálláshely kétágyas szobái, apartmanjai közül választhattok a szabad helyek függvényében. Mindegyik saját fürdőszobával rendelkezik, és konyhahasználati lehetőség, valamint Wi-Fi is van. Sőt, a teljes tartózkodás idejére biztosítanak számotokra tömegközlekedési bérletet, hogy könnyebben barangolhassátok be Rómát.

A szállásokról bővebben:

Casa Simpatia Massalongo

A Casa Simpatia Massalongo Róma egyik könnyen megközelíthető részén található, a Sapienza Egyetem és a Tiburtina vasútállomás közelében. A csendes környéken található szállás 3, saját fürdőszobás szobából és egy jól felszerelt konyhából áll. Minden szobához nagy sebességű vezeték nélküli internetet, széfet és televíziót biztosítanak.

Casa Simpatia Via Cairoli

A Casa Simpatia Via Cairoli Róma szívében, a Colosseumtól és a Termini pályaudvartól is csak néhány perces sétára található. Róma főbb nevezetességei, köszönhetően a kiváló elhelyezkedésnek, gyalogosan vagy a közeli metró segítségével percek alatt elérhetőek. A földszinti szállás egy négyágyas apartmanból és egy kétágyas szobából áll, amelyekhez saját fürdőszoba tartozik.

Casa Simpatia Via Cairoli 34

A Casa Simpatia Via Cairoli 34 Róma Esquilino nevű kerületében található, mindössze 5 perces sétára a Santa Maria Maggiore-tól, és 10 percnyire a Colosseumtól, valamint a Termini pályaudvartól. A metró közelsége révén negyedóra alatt a többi fontosabb látványosság is elérhető. A magasföldszinten található két szoba plusz galériás apartmanhoz egy jól felszerelt teakonyha és fürdőszoba tartozik.

Casa Simpatia Roma and Art

A Casa Simpatia Roma and Art Róma történelmi központjában (Esquilino negyed) található, mindössze 10 percnyire a Termini pályaudvartól, a Colosseumtól és a Santa Maria Maggiore Bazilikától. A metró közelségének köszönhetően a többi nevezetesség is könnyen elérhető tömegközlekedéssel. A közelmúltban felújított, magasföldszinti apartman egy két- és egy háromágyas szobából áll, amelyekhez saját fürdőszoba tartozik. A szálláson egy közös hall és egy jól felszerelt konyha is található.

Casa Simpatia Carmagnola

A Casa Simpatia Carmagnola a belváros közelében, nyugodt, csendes helyen található, egy 30-as évekbeli, felújított épület első emeletén. Tömegközlekedéssel néhány perc alatt olyan nevezetességekhez lehet tőle eljutni, mint pl. a Colosseum, a Lateráni Szent János Bazilika vagy a Domus Aurea. A kellemes atmoszférájú szállás 4 (közös, illetve saját fürdővel rendelkező) szobából és egy jól felszerelt konyhából áll. Szolgáltatásaik közé tartozik a magyar nyelvű információnyújtás, a gyors, vezeték nélküli internet, a múzeumi belépővásárlás, a széf biztosítása és a repülőtéri transzfer.

Jó utat kívánunk!

Via Cairoli, 32, Róma, RM, Italia
simpatia@index.hu
06 (70) 943-2751

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 nap / 3 éj vagy 5 nap / 4 éj 2 főnek Rómában, 5 választható szálláshely egyikén, tömegközlekedési bérlettel. Róma számtalan világhírű nevezetességgel vár: pl. Colosseum, Trevi kút, Szent Péter Bazilika és tér. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2018.03.31.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (70) 943 2751, simpatia@index.hu • Idegenforgalmi adó: 3,5 € / fő / éj

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére