9.000 Ft helyett 4.950 Ft: Vércseppvitalitás-mérés 2 alkalom Bioquant lézeres kezeléssel, gyors EKG-val, ajándék vércukorszint- és vérnyomásméréssel az Életerő Prevenciós Központban

Életerő Prevenciós Központ
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

4.950 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
9.000 Ft 45% 4.050 Ft
Életerő Prevenciós Központ
1015 Budapest Ostrom utca 15. fszt. Kapucsengö 31-es
06-70-502-8511
www.eletero-prevencios-kozpont.hu/

Akció Leírása

Előzd meg a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását vércseppvitalitás-méréssel és Bioquant lézeres kezeléssel!

A fent említett betegségek sajnos „előkelő” helyen állnak a halálozni okok listáján, éppen ezért nagyon fontos, hogy megelőzd őket! A vércseppvitalitás-mérés legnagyobb előnye az, hogy időben értesülhetsz olyan problémákról is, amelyek a szövetekben, szervekben még nem jelentek meg, de a vér változásai már jelzik a későbbi bajokat. Éppen ennek köszönhetően a prevencióban, a megelőzésekben nagy szerepe van a vércseppvitalitás-mérésnek.

Lehetővé teszi az anyagcsere egyensúlyi állapotának meghatározását a szervezetben. Kikövetkeztethető általa az immunrendszer állapota, a szabadgyökök okozta károsodás mértéke, a vitaminellátottság, a toxikusság mértéke, a szervezet sav-bázis és ásványianyag-egyensúlyának zavarai, és nem utolsó sorban a gombák és paraziták jelenléte. Egy monitoron mindent láthatsz 1.800-szoros nagyításban, ami a véredben zajlik! A vér mint mikrorendszer minden információt tartalmaz az egész szervezetről.

S hogy mit tehetsz a fenti betegségek kialakulása ellen? Nos, itt jön képbe a Bioquant lézeres kezelés! A Bioquant a vér orrüregen keresztül történő lézersugaras kezelési eljárást biztosítja. Ennek a készüléknek köszönhetően egészségesebbé tehető a vér összetétele, működése. Az egész világon folytatott klinikai tanulmányok alátámasztják és megerősítik a Bioquant rendkívüli hatékonyságát. Már egy lézeres kezelés után javul a közérzet, növekszik a teljesítőképesség.

Klinikailag igazolt az is, hogy a Bioquant lézer lassítja az öregedés folyamatát. Kiválóan alkalmas rehabilitációra, illetve szövődmények kialakulásának megelőzésére is hatékony megoldást nyújt! Mellékhatások nélkül alkalmazható cukorbetegség kezelésére is. A legjobb, hogy ez a műszer nemcsak orvoslásra, de megelőzésre is kiváló!

Szánj egy kis időt egészségedre, mérd fel szív- és érrendszered állapotát, majd javíts rajta az Életerő Prevenciós Központ kezeléseivel!

A csomag tartalma

  • Vércseppvitalitás-mérés
  • 2 alkalom Bioquant lézeres kezelés
  • Gyors EKG
  • Vércukorszint- és vérnyomásmérés

Legyen szép napod!

1015 Budapest Ostrom utca 15. fszt. Kapucsengö 31-es
06-70-502-8511

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Vércseppvitalitás-mérés 2 alkalom Bioquant lézeres kezeléssel az Életerő Prevenciós Központban. Gyors EKG-val, ajándék vércukorszint- és vérnyomásméréssel

Fontos

Beváltható: 2016.05.18.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 311 3711 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére