9.000 Ft helyett 3.990 Ft: Napközbeni stresszoldó masszázs, testi-lelki kényeztetés és felfrissülés a Perillisz - Brillantisz Stúdióban

Perillisz Stúdió / Brillantisz Stúdió
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

3.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
9.000 Ft 56% 5.010 Ft
Perillisz Stúdió / Brillantisz Stúdió
1052 Városház utca 8.
brillantiszstudio@gmail.com
perillisz.com/

Akció Leírása

Töltődj fel tesileg és lelkileg stresszoldó masszázzsal a Belvárosban, patinás környezetben!

Az ajánlat tartalma

  • Napközbeni stresszoldó masszázs a Perillisz - Brillantisz Stúdióban

A testmasszázs az egyik legjobb kikapcsolódási forma, amellyel kényeztethetjük testünket-lelkünket. Számos fajtája létezik, azonban minden esetben ugyanaz a cél, a vendég ellazuljon, felfrissüljön, regenerálódjon. A Perillisz - Brillantisz Stúdió masszázsfajtái között megtalálható a frissítő-relaxáló-nyugtató masszázs, amely teljes testen nyújt kényeztetést, segít csökkentei a stresszt és ellazít.

A masszázs alapja a svéd masszázs, melynek fogásai rendkívül jó hatással vannak az idegrendszerre. Főként simító, és lazító mozdulatokat tartalmaz, mellyel feltérképezhető a test, az izmok állapota. Kellemes kikapcsolódás 50 percben, mely ellazítja a fáradt lábakat, javítja az anyagcserét, serkenti a vérkeringést. Jelentősen javul a közérzet és az anyagcsere, irodai vagy ülő munkát végzőknek kifejezetten ajánljuk, hiszen a hát, a nyak és a váll ízületeire koncentráló masszázzsal kikapcsolódhat egy fáradt nap kellős közepén!

Perillisz-Brillantisz Stúdió

A stúdió a budapesti belváros patinás környezetében, több alakformáló és szépészeti szolgáltatása mellett várja megszépülni, alakján változtatni kívánó kedves vendégeit.

Ha szeretnél életminőségeden javítani, ha szeretnéd alakodat műtéti beavatkozás nélkül, fájdalommentesen átformálni, – ezáltal egészségi és lelki problémádon is változtatni – vedd igénybe szolgáltatásait.

Komplett kezelési programjait /Lézeres Szőrtelenítés, Body Sculpting – Thermo Laser, Cryolipolízis, Liposonix, Rádiófrekvencia, Mikrodermabrázió stb…/csúcstechnológiát képviselő berendezéssel, tapasztalt, felkészült személyzettel végzi a stúdió.

Legyen szép napod!

1052 Városház utca 8.
brillantiszstudio@gmail.com
Nyitva tartás: Hétfőtől - csütörtökig: 8-20 Péntek: 14-20 Szombat - Vasárnap: Zárva

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Napközbeni stresszoldó masszázs a Perillisz - Brillantisz Stúdióban

Fontos

Beváltható: 2018.04.13.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 435 5574 • "Napközbeni kupon" csak 10-14 óráig lehetséges felhasználni, nyitva tartási napokon • Az időpontot lemondani vagy módosítani legkésőbb a kezelést megelőzően 24 órával van lehetőség • 5 percen túli késés esetén a késés időtartamát levonják a kezelési időből • A 24 órás lemondás miatt a vendégektől elkérik a bejelentkezéskor a kuponkódot • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére