9 napos szilveszteri körutazás Izraelben, repülőjeggyel, illetékkel, 4*-os szállásokkal, félpanzióval, programokkal, belépőkkel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 34678
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

840.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34678

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el Jeruzsálembe és Tel Avivba egy kalandos szilveszteri körutazáson!

Időpont

  • 2022.12.27. - 2023.01.04.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A nemzetközi repülőjegyet illetékkel (melynek értéke: kb. 120.000 Ft)
  • 8 éjszaka szállást 4*-os szállodákban, kétágyas szobákban
  • Félpanziós ellátást
  • A megadott programokat és belépőket a meghirdetett látnivalókhoz
  • A helyszíni közlekedést autóbusszal
  • A magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Az útlemondási biztosítást (Covid fedezettel): 2,2%
  • BBP biztosítást
    • Top: 790 Ft/fő/nap
    • Top Extra: 1.090 Ft/fő/nap
  • Borravalók kb. 75 USD/fő

Felár

  • Egyágyas felár 265.000 Ft

Program

1. nap (dec. 27.): Budapest – Tel Aviv - Názáret

Utazás menetrend szerinti járattal Tel-Avivba, érkezés a délutáni órákban. Érkezés után transzfer Názáretbe. Vacsora és szállás Názáretben (3 éj).

Szállás: Ramada Nazareth Hotel 4* (vagy hasonló szálloda)

2. nap (dec. 28.): Tábor hegy – Haifa – Akko

Reggeli után a Tábor-hegyre megyünk, Jézus színeváltozásának a helyszínére, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a Jezréel-völgyre. Ezután Haifába utazunk, ahol a Karmel-hegy legszebb pontján fekvő karmelita kolostort, a Stella Marist nézzük meg. Ezt követően a „haifai csodát”, a Bahai kertet keressük fel (fotó stop), amely az UNESCO világörökség része. A kert felső részéről gyönyörű panoráma nyílik a városra és a Földközi-tengerre. Megismerkedünk a bahai vallással, annak történelmével és a kert történetével. Következő állomásunk Akko kikötővárosa, ahol városnézésen veszünk részt. Az El Jazar mecsetet (kívülről), a bazárt, a karavánszerájt és természetesen a város keresztény és a keresztes lovagokhoz köthető emlékeit érintjük. Vacsora a szállodában.

3. nap (dec. 29.): Názáret - Galileai-tó – Taghba – Kapernaum

Reggel megnézzük Mária-kútját és a Fogantatás templomát, vagyis az Angyali Üdvözlet bazilikát, majd a Galileai-tó különleges, bibliai helyszíneit keressük fel. Először a Nyolc Boldogság hegyére, majd a Ferences kápolnához látogatunk, amely a Hegyi Beszéd helyszíne volt. Ezt követően Tabghát, a kenyér és halszaporítás csodájának helyszínét, valamint a híres bizánci mozaikokat nézzük meg, majd Kapernaumban megállunk Szent Péter házánál, megnézzük a régi zsinagógát és az Úr Asztala kápolnát is. Ezután hajózás a Galileai-tavon, majd megállunk a Jordán-folyónál, egy hivatalos keresztelőhelynél. Útközben ellátogatunk egy kibucba, ahol a kertészetben a világ legismertebb datolya fajtáit termesztik. Megismerkedünk a termesztés módjaival, a fajtákkal és persze a kóstolás sem fog elmaradni. Visszautazás a szállodába, vacsora.

4. nap (dec. 30.): Jerikó – Masada - Holt-tenger - Betlehem

Reggeli után Jerikóban Zakeus fájának, valamint az Elizeus forrásának megtekintése után Masada felé vesszük az irányt, ahol a régi erőd falairól bámulatos kilátás nyílik a Holt-tengerre. Megnézzük a múzeumot és Heródes palotájának emlékeit, leereszkedünk a Holt-tengerhez, és fürdési-mártózási lehetőség után (időjárásfüggő), a nap végén továbbutazunk Betlehembe. Vacsora és szállás Betlehemben (4 éj).

Szállás: Diamond Hotel 4* (vagy hasonló szálloda)

5. nap (dec. 31.): Jeruzsálem

Reggeli után az Izraeli Múzeumban megismerhetjük a híres Holt tengeri tekercseket. Ezután Új-Jeruzsálemben a Parlament (Kneszet) épületét és a híres 7 karú menórát, Izrael állam jelképét, a brit képviselőház ajándékát nézzük meg. Végezetül a Mahane Jehuda piacra megyünk, ahol kóstolótúrán veszünk részt. Vacsora a szállodában.

6. nap (jan. 1.): Jeruzsálem - Ein Karem

Reggeli után a város legfontosabb építményét, a Születés templomát keressük fel. A hagyomány szerint a templomot a Jézus születési helyének tartott barlang fölé emelték. Ezután Ein Karembe látogatunk, amely régen egy hangulatos falucska volt, de mára már Jeruzsálem déli részéhez tartozik. A legenda szerint itt született Keresztelő Szent János. Megnézzük a Szent János templomot, majd szabadidő Jeruzsálemben, igény esetén fakultatív látogatás a Yad Vashem Holokauszt Múzeumba. Vacsora a szállodában.

7. nap (jan. 2.): Jeruzsálem

Egész napos kirándulás Jeruzsálembe. Napunkat az Olajfák hegyén kezdjük, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az aranyló városra. Lesétálunk a Gecsemáné-kertbe, majd a hegy lábánál Szűz Mária sírját is megtekintjük.

Az óváros kapuján belépve a zsidó negyedbe érkezünk, ahol megnézzük a Siratófalat, a Sziklamecsetet és a színes bazárokat. Utunk a Via Dolorosán folytatódik, megállunk a keresztút állomásain, sétánkat a Golgota hegyén, a Szent Sír templomnál fejezzük be.  Innen a jeruzsálemi óváros déli részén található Sion hegyre megyünk, a Nagyboldogasszony bencés apátságot nézzük meg (kívülről) és Dávid király sírját, valamint az Elszenderülés bazilikát. Vacsora a szállodában.

8. nap (jan. 3.): Jaffa - Tel-Aviv

Reggeli után ellátogatunk egy helyi borászatba, ahol kóser borokat kóstolhatunk, és megnézzük Jaffa óvárosát. Tel Avivban, a Fehér városban megismerkedünk a Bauhaus történetével és megnézzük az UNESCO Világörökség részévé nyilvánított épületegyüttest, mely ékes példája ennek a különleges, 20. századi építészeti stílusnak. Vacsora és szállás Tel Aviv környékén.

Szállás: Hotel Prima City in Tel Aviv 4*  (vagy hasonló szálloda)

9. nap (jan. 4.): Tel-Aviv - Budapest

A kora reggeli órákban menetrend szerinti járattal hazautazunk Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

9 napos szilveszteri körutazás Izraelben, repülőjeggyel, illetékkel, 4*-os szállásokkal, félpanzióval, programokkal, belépőkkel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére