9 napos körutazás Izraelben, 4*-os szállásokkal, félpanzióval, programokkal, belépőkkel, helyi buszos közlekedéssel, idegenvezetéssel – Tel Aviv, Haifa, Jeruzsálem

Ajánlat kód: 34806
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

905.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34806

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Izrael gazdag történelmét, gasztronómiai remekeit és kultúráját egy felejthetetlen 8 napos körutazáson!

Időpont

  • 2023.10.30 - 2023.11.07.: , 905.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A nemzetközi repülőjegyet illetékkel (melynek értéke: kb. 160.000-198.000 Ft, indulási dátumtól függően)
  • 8 éjszakai szállást helyi 4*-os szállodákban, kétágyas szobákban
  • A félpanziós ellátást (reggeli és vacsora, italok nélkül), Tel Avivban csak reggelit
  • A megadott programokat
  • A belépőket a meghirdetett látnivalókhoz
  • A helyszíni közlekedést autóbusszal
  • A magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Borravalókat kb. 85 USD/fő
  • Az útlemondási biztosítást (Covid fedezettel): 2,2%
  • BBP biztosítás
  • Egyágyas felár 225 000-285 000 Ft között indulási dátumtól függően
  • Fakultatív főzőlecke vacsorával 59 000 Ft

Tengerparti hosszabbítási lehetőség Tel Avivban

  • 4 nap/3 éjszaka 4*-os szállodában, kétágyas szobában reggelivel, transzferrel 155.000 Ft-tól/fő

Program

1. nap: Budapest – Tel Aviv – Názáret/Tiberias

Utazás menetrend szerinti járattal Tel-Avivba, érkezés a délutáni órákban. Érkezés után transzfer Názáretbe vagy Tiberiasba. Vacsora és szállás Názáretben vagy Tiberiasban (3 éj).

2. nap: Tábor hegy – Haifa – Akko

Reggeli után a Tábor-hegyre megyünk, Jézus színeváltozásának a helyszínére, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a Jezréel-völgyre. Következő állomásunk Akko kikötővárosa, ahol városnézésen veszünk részt. Az El Jazar mecsetet, a bazárt, a karavánszerájt és természetesen a város keresztény és a keresztes lovagokhoz köthető emlékeit érintjük. Ezután Haifába utazunk, ahol a Karmel-hegy legszebb pontján fekvő karmelita kolostort, a Stella Marist nézzük meg. Ezt követően a „haifai csodánál”, a Baha'i kertnél állunk meg (fotó stop), amely az UNESCO világörökség része. A kert felső részéről gyönyörű panoráma nyílik a városra és a Földközi-tengerre. Megismerkedünk a Baha'i vallással, annak történelmével és a kert történetével. Vacsora a szállodában.

3. nap: Golán-fennsík

Reggeli után a Hula nemzeti parkba utazunk, ami nem oly rég még az ország egyik legnagyobb mocsara volt és tavasszal meg ősszel több millió vándormadárnak szolgál pihenőhelyül. Ezután folytatjuk utunkat a Golán-fennsíkra, ahol az ország egyik legjobb borászatába látogatunk el borkóstolóra (Katzrin borászat), később pedig egy helyi kibuccal ismerkedünk meg, majd egy gyönyörű panorámával zárjuk a mai napunkat a Bentál hegyről, ami tulajdonképpen egy kialudt vulkán oldala. Visszautazás a szállodába, vacsora.

4. nap: Galilea – Kinneret – Jordán folyó

Korai reggeli után megnézzük az Angyali Üdvözlet bazilikát majd a Galileai-tó különleges, bibliai helyszíneit keressük fel. Először a Nyolc Boldogság hegyére, majd a Ferences kápolnához látogatunk, amely a Hegyi Beszéd helyszíne volt. Ezt követően Tabghát, a kenyér és halszaporítás csodájának helyszínét, valamint a híres bizánci mozaikokat nézzük meg, majd Kapernaumban megállunk Szent Péter házánál, megnézzük a régi zsinagógát és az Úr Asztala kápolnát is, majd megállunk a Jordán-folyónál, egy hivatalos keresztelőhelynél. Ezután hajózás a Galileai-tavon. A nap végén továbbutazás Betlehembe. Vacsora és szállás Betlehemben (4 éj).

5. nap: Jerikó – Masada - Holt-tenger - Betlehem

Reggeli után Jerikóban Zakeus fájának, valamint a Megkísértés hegyének megtekintése után Massada felé vesszük az irányt, ahol a régi erőd falairól bámulatos kilátás nyílik a Holt-tengerre. Megnézzük a múzeumot és Heródes palotájának emlékeit, leereszkedünk a Holt-tengerhez, és fürdési-mártózási lehetőség után (időjárásfüggő) visszautazunk Betlehembe.

6. nap: Bethlehem

Reggeli után a város legfontosabb építményét, a Születés templomát keressük fel. A hagyomány szerint a templomot a Jézus születési helyének tartott barlang fölé emelték. Majd a Mahane Jehuda piacra megyünk, ahol kóstolótúrán veszünk részt. Innen folytatjuk az Izraeli Múzeumba, ahol megismerhetjük a híres Holt tengeri tekercseket, valamint megnézzük a Parlament (Kneszet) épületét és a híres 7 karú Menórát, Izrael állam jelképét, amit a brit képviselőháztól kapott ajándékba a fiatal ország. Vacsora a szállodában.

7. nap: Jeruzsálem

Egész napos kirándulás Jeruzsálembe. Napunkat az Olajfák hegyén kezdjük, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az aranyló városra. Lesétálunk a Gecsemáné-kertbe, majd a hegy lábánál Szűz Mária sírját is megtekintjük.

Az óváros kapuján belépve a zsidó negyedbe érkezünk, ahol megnézzük a Siratófalat, és a színes bazárokat. Utunk a Via Dolorosán folytatódik, megállunk a keresztút állomásain, sétánkat a Golgota hegyén folytatjuk, a Szent Sír templomnál, majd a jeruzsálemi óváros déli részén található Sion hegyre megyünk, ahol megnézzük az Utolsó Vacsora termét, Dávid király sírját, valamint az Elszenderülés bazilikát (kívülről). Vacsora a szállodában.

8. nap: Jaffa - Tel-Aviv

Reggeli után Jaffa óvárosába utazunk, sétálunk a régi kikötőben, majd megnézzük a régi ócskáspiacot ami ma a város egyik leghangulatosabb negyede. Tel Avivban, a Fehér városban megismerkedünk a Bauhaus történetével. Délután szabadidő, amit érdemes sétával vagy fürdéssel eltölteni a Földközi-tenger kellemes tengerpartján.  Este vacsorázási lehetőség valamelyik hangulatos étteremben, vagy fakultatív izraeli főzőleckén vehetünk részt, ahol saját magunk készítünk el egy tradícionális izraeli vacsorát, és ott helyben megesszük. Szállás Tel Avivban (1 éj).

9. nap: Tel-Aviv - Budapest

A kora reggeli órákban menetrend szerinti járattal hazautazunk Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

9 napos körutazás Izraelben, 4*-os szállásokkal, félpanzióval, programokkal, belépőkkel, helyi buszos közlekedéssel, idegenvezetéssel – Tel Aviv, Haifa, Jeruzsálem

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére