9 napos körutazás 1 főre a Loire-völgyben és városnézés Párizsban, buszos utazással, reggelivel és idegenvezetéssel, az augusztus 20-i hosszú hétvégén is

Ajánlat kód: 34363
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

189.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34363

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogasd meg a Loire-völgy mesébe illő kastélyait egy felejthetetlen nyári körutazáson, amely az augusztus 20-i ünnepi hétvégét is magában foglalja!

Időpont

  • 2019. augusztus 16.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 8 éjszaka szállás 2-3 ágyas középkategóriás szállodai szobákban (fürdo, WC, TV) a városok külterületén
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás
  • Idegenvezetés

Felárak

  • Egyágyas felár: 65.000 Ft
  • 5 vacsora felár: 38. 900 Ft

Program

1. nap

Utazás Németországon át, tranzitszállás Strasbourg mellett. (1050 km)

2. nap: Strasbourg - Nancy

Reggeli városnézés Strasbourgban, a gótika egyik csodájának tartott katedrális, belváros, „La Petite France” – elzászi stílusú fagerendás házsorok az idilli csatornák mentén. Nancy – rövid városnézés az egykori Lotaringiai Hercegség fővárosában: a Place Stanislas lenyűgöző épületegyüttese méltán a világörökség része; Hercegi Palota, középkori városkapu. Utazás Párizsba. Szállás elfoglalása Párizs keleti elővárosában. (420 km)

3 nap: Párizs – Chartres – Angers

Félnapos buszos városnézés Párizsban rövid kiszállásokkal, a legfőbb nevezetességek megtekintése; Chartres - világhírű gótikus katedrális, séta a történelmi városmagban; szállás Angers-ban. /2 éj/ (320 km) Esti séta Angers hangulatos óvárosában.

4. nap: Angers – Cunault – Saumur

Angers-ben megtekintjük az Anjou hercegek hatalmas várkastélyát a világhírű faliszőnyeg-sorozattal; rövid séta a hangulatos óvárosban (katedrális, favázas házsorok). Utazás a Loire mentén: Cunault – híres román kori főtemplom; Fontevraud – történelmi jelentőségű hatalmas apátság világhírű kerengővel; Saumur – a nyugati Loire-vidék ékszerdobozában felkeressük a hírneves Bouvet Ladubay borkombinátot kóstolóval, a modern művészetek múzeumát, majd a várkastély megtekintése következik kívülről, végül séta a műemléki folyóparton. (100 km).

5. nap: Csodák a Loire völgyében

Montsoreau várkastélya (kívülről) és St. Martin grandiózus katedrálisa; Chinon - festői városka a Vienne partján, hatalmas várkastéllyal (kívülről); Ussé - Csipkerózsika mesekastélya; Azay-le-Rideau – az egyik legromantikusabb reneszánsz vízi kastély gyönyörű környezetben; Villandry - a legszebb parkkal rendelkező Loire kastély. Szállás Tours-ban. (107 km)

6. nap: Tours - Loches – Chenanceau – Amboise

Tours – csodás katedrális a Loire-vidék fővárosában, séta a hangulatos óváros favázas házakkal szegélyezett utcáin, terein. Loches - legendás várkastély az Indre-folyó partján. Chenanceau - méltán világhírű vízi kastély a Cher-folyón, a termek és kertek álomszerű, romantikus kialakítása felülmúlhatatlan látvány; Amboise - az egyik legszebb reneszánsz kastély a Loire fölött, itt dolgozott élete utolsó éveiben Leonardo da Vinci. Szállás Blois-ban. (140 km)

7. nap: Blois – Chaumont-sur-Loire – Chambord – Orleans

Tovább keleti irányban a kastélyok útján: Blois – reneszánsz kastély csodás dísztermekkel a hangulatos óváros feletti magaslaton; Chaumont-sur-Loire - erődített várkastély a Loire fölötti magaslaton. Chambord – I. Ferenc világhírű, számtalan toronnyal és 440 szobával rendelkező kastélya egy hatalmas vadasparkban; Beaugency-nél átkelünk az egyik legrégibb Loire-hídon; Orleans – városnézés során megtekintjük Jeanne d’Arc lovas szobrát, a régi városházát és a lángoló gótika egyik remekművét, a katedrálist. Szállás Orleans-ban. (160 km)

8. nap: St. Benoit – Gien – Vezelay - Dijon

Útban a Loire felső folyása felé: St. Benoit sur Loire. Franciaország egyik legnagyobb és legszebb román kori bazilikája; Gien - rövid pihenő a híres Loire-hídnál, kastély (kívülről); a Loire-völgyet elhagyva már Burgundia dimbes-dombos vidékén járunk: Vezelay-ben megtekintjük a híres román kori apátságot. Délután szabadidő Dijonban, a burgundiai hercegek pompás székhelyén. Tranzitszállás Mulhouse-ban, közel a német határhoz. (400 km)

9. nap

Utazás haza a Fekete-erdő és a Bódeni-tó mentén München mellett, rövid pihenőkkel. Érkezés Budapestre késő este. (1050 km)

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

9 napos körutazás 1 főre a Loire-völgyben és városnézés Párizsban, buszos utazással, reggelivel és idegenvezetéssel, az augusztus 20-i hosszú hétvégén is

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére