8.990 Ft helyett 6.990 Ft: Buszos utazás 1 főre az ausztriai Family Parkba, csoportkísérővel – kiváló ajándék és élmény gyereknap alkalmából 2 választható májusi napon

Fortuna travel
1 5
4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

6.990 Ft

Ajánlatkérés
Fortuna travel
Märchenparkweg 1, 7062 St. Margarethen im Burgenland, Ausztria
fortunatravel2016@gmail.com
06 70 596 6655
ldesign.hu/fortuna/

Az ajánlat leírása

Önfeledt szórakozás kicsiknek és nagyoknak az ausztriai Family Parkban! A legjobb gyereknapi program!

Időpontok

  • 2019. május 11.
  • 2019. május 25.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást kényelmes autóbuszon
  • Csoportvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Regisztrációs díjat (1.500 Ft/fő), amely a buszon fizetendő
  • Az utasbiztosítást
  • A belépőjegyeket: 3 éves kor alatt a belépés ingyenes. 3-99 között: 26 Euró/fő, csoportos jegy 20 főtől: 21,5 Euró/fő. (a csoportos kedvezmény igénybevételéhez már a buszon össze kell szedni a belépő árát)
  • Fix helyfoglalás a buszon: 1.000 Ft/ fő (igény szerint)

Program

Indulás 6:00-kor, a Blaha Lujza térről, a Corvin Áruház parkolójából. (Gyülekező 5:30-tól)

Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Érkezés Ausztriába a délelőtti órákban. Látogatás Ausztria legnagyobb szabadidőparkjába, a Family Parkba.

Fantasztikus szórakozás 140.000 négyzetméteren! A négy különböző tematikus élményterületen, a „Kalandváraban”, a „Meseerdőben”, a „Kalandszigeten” és a „Tanyán” mindenki megtalálja a neki megfelelő szórakozást.

Számtalan játéklehetőség várja itt a kicsi és a nagyobb gyerekeket. Sárkányvasút, hullámvasút, körhinta, malacvasút, traktorvasút, Kacsa-körhinta. A Sárkánybarlangban egy „igazi” sárkánnyal találkozhatnak. A bátrak kipróbálhatják az óriási Templom-csúszdát, a Krokó-vízipályát és az „Isteni villám” hullámvasutat. Az Örült madárijesztő mindenkit nevetésre késztet. A gyerekek több mászó labirintus közül választhatnak, de találunk itt vadasparkot is állatsimogatóval.

Fáradalmaikat a szülők és gyerekek az éttermekben pihenhetik ki, ahol természetesen gyerekmenü is kapható.

Miért érdemes ellátogatni ide?

A szabadidőparkban minden gyerek jól érzi magát. Egy nap sokszor kevés is a teljes bebarangolásra. A Family Park Ausztria legnagyobb szabadidőparkjaként azt a célt tűzte ki magának, hogy vendégeinek tökéletes kiránduló napot biztosítson. A „Szórakozást az egész családnak” mottóval törekszik arra, hogy élmények és attrakciók széles körét kínálja minden korosztály számára.

Gondoskodni akar arról, hogy aki belép a parkba, maga mögött hagyja a mindennapok gondjait, elfelejtse a stresszt és önfeledten merüljön el a Family Park fantáziavilágában.

A Family Park ötletével egy olyan szórakoztató parkot akartak létrehozni, ami minden területen élményt nyújt a látogatóknak, legyen az vidámparki szórakozás, kulináris élvezetek, vagy séták élménye egy nagy parkban. Nagy hangsúlyt fektet a minőségi és a biztonsági előírások legmagasabb szintű betartására. Minden évben új látnivalókat és attrakciókat létesít és folyamatosan továbbfejleszti a területet, hogy a Family Park élményét még vonzóbbá és lenyűgözőbbé tegye.

Fortuna Travel

A Fortuna Travel elhozza Neked a környező országok csodáit! Rendszeresen szervez saját autóbuszaival egy- és többnapos kirándulásokat Európa legszebb tájaira, budapesti indulással.

Utasaik kényelmes autóbuszaikkal juthatnak el a természet kincseihez, tapasztalt idegenvezetőikkel örök élményeket szerezhetnek! Pihend ki magad, szippants egyet a hegyi levegőből vagy épp ámulj el a világ legszebb tórendszerén!

Jó utat kívánunk!

Märchenparkweg 1, 7062 St. Margarethen im Burgenland, Ausztria
fortunatravel2016@gmail.com
06 70 596 6655

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Buszos utazás 1 főre az ausztriai Family Parkba, csoportkísérővel – kiváló ajándék és élmény gyereknap alkalmából 2 választható májusi napon

Fontos

Beváltható: 2019.05.25.-ig
A kupon megvásárlását követő 5 munkanapon belül vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával úgy, hogy elküldöd kuponkódokat és neved, a foglalni kívánt időponttal és elérhetőségeiddel (e-mail cím, telefonszám, lakcím) és a kívánt felszállási hely megadásával együtt a fortunatravel2016@gmail.com e-mail címre! • Egy adott időpontra csak véges számú hely foglalható, ezért kérjük, a vásárlást követően mihamarabb véglegesítsd foglalásod az utazási irodánál! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére