890.900 Ft helyett  775.000 Ft: Vegyél részt egy álomutazáson, a tűz, a jég és a gejzírek földjén – 8 napos kirándulás Izlandon, 3-csillagos szállodákban, reggelivel és repülőjeggyel

Ajánlat kód: 33184
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

775.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33184

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerd meg a természet számtalan csodáját! Pillants meg forróvíz kitöréseket, figyelj meg bálnákat és haladj el jéghegyek között!

A voucher tartalma egy főnek:

  • A leírt alapprogram
  • Szállás 3-csillagos szállodákban
  • Reggeli
  • Helyszíni magyar nyelvű idegenvezetés
  • Retúr repülőjegy
  • Egy maximum 20 kg-os poggyász szállítása
  • Egy kézipoggyász szállítása
  • Ferihegy-közeli parkolás az út teljes időtartamára
  • Fix, foglaláskor választható ülőhely a kinti autóbuszon
  • Útlemondási biztosítás (egészségügyi probléma esetére)

Fontos tudnivalók:

  • A reptéri illeték külön fizetendő
  • Belépő nincs, csak fakultatív programok
  • Egyágyas felár: 175 000 Ft

A Grönland és Skócia között fekvő szigetország, Izland egy magával ragadó, csodálatos és páratlan világ. Egyedülálló természeti látványosságok sokaságát vonultatja fel, amelyek felfedezése óriási kalanddal kecsegtet. Látogass el Te is oda, ahol a földből gejzírek törnek a magasba, hatalmas vulkánok füstölögnek és eközben mégis a jég az úr!

A 8 napos utazás során körbejárhatod ezt a varázslatos szigetet. Megismerheted nevezetességeit és magadba szívhatod különleges hangulatát. Bámulatos vízeséseket is felfedezhetsz és visszautazhatsz az időben egy tündéri halászfaluban járva. Sőt, részt vehetsz egy igazi bálnalesen, és még a jéghegyek között is hajókázhatsz!

Lássuk, pontosan mi vár Rád! Íme, a program!

  • 1. nap BUDAPEST – KEFLAVIK – REYKJAVÍK (50 km)

Indulás várhatóan a reggeli órákban Budapestről, délelőtt érkezés a keflavíki repülőtérre, ahol a helyi magyar idegenvezető várja a csoportot. Bepakolunk az autóbuszunkba és indulunk a híres Kék Lagúnához. A Svartsengi Geotermikus Erőműből kiömlő, és a láván felhevült tengervíz jótékony hatására a helyiek jöttek rá, és az 1980-as években hoztak létre nyilvános fürdőt. Itt fakultatív fürdési lehetőség. (A belépő 75 €, mely a helyszínen fizetendő. Az igényt előre kell jelezni, a foglalás nem lemondható). Fürdés után transzfer a szállodába, mely Reykjavík közelében lesz (3 éj).

  • 2. nap REYKJAVÍK

Délelőtt városnézés Reykjavíkban. Utunk során érintjük Perlant, a 360 fokos kilátót, a Hallgrímskirkja templomot, a Harpa kulturális központot, mely operaház is egyben. Ennek különleges homlokzata nem kis munkával a dán Henning Larsen Architects, a dán-izlandi médiaművész-látványtervező, Olafur Eliasson, a helyi Batteriid Architects, valamint a német Art Engineering mérnökirodák együttműködésével született meg. Megnézzük a kikötőt, majd sétálunk a belvárosban, ahol a régi faházak mellett lefényképezhetjük az Alþingot (parlament), Dómkirkja-t (katedrális) épületeit is. Délután fakultatív bálnalesre lesz lehetőség 85 € (helyszínen fizetendő, de előre kell foglalnunk). Szállás, mint előző este.

  • 3. nap ARANY HÁROMSZÖG

Reggeli után egész napos kirándulásra indulunk az Arany Háromszögbe. Meglátogatjuk a Þingvellir Nemzeti Parkot, Laugarvatn tavat, a híres gejzíreket, ahol természetesen látni fogjuk a hatalmas forróvíz kitöréseket, majd továbbhaladva a Gullfoss, Arany vízesést. Ezután következik a Faxi, egy másik gyönyörű vízesés, mely lazaclépcsőjével pazar látványt nyújt, végül, de nem utolsó sorban a Skálholt tekintjük meg, mely püspöki székhely volt a középkorban. Szállás, mint előző este.

  • 4. nap SELJALANDSFOSS – SKÓGAFOSS – DYRHÓLAEY – SYSTRAFOSS

Reggeli után Dél-Izland felfedezése következik, amely az ország méltán legszebb része. Fontosabb látnivalói többek közt a Seljalandsfoss vízesés, amit a 2010-es kitöréséről elhíresült Eyjafjallajökull vulkán nyugati lábainál lehet megcsodálni. A 66 m magas zuhatag azért is különleges, mert a vízfüggöny mögé sétálva egészen egyedi perspektívából lehet gyönyörködni az izlandi tájban. Csoportunk megnézi a Þorvaldseyri-t is, melyről remek kilátás nyílik az Eyjafjallajökull vulkánra. Utunkat folytatjuk Skógafoss zuhatagához, majd Dyrhólaey félszigetére, egyik legizgalmasabb pontunk Reynisfjara, a fekete lávahomokos strand. Szerencsés esetben egy lundát, Izland híres madarát is tudunk fényképezni. Szállás Dél-Izlandon, gyönyörű természeti környezetben.

  • 5. nap VATNAJÖKULL – SKAFTAFELL – SVARTIFOSS – GLECCSERLAGÚNA – HÖFN

Reggeli után a sziget dél-keleti részének felfedezése következik. Felkeressük a közeli Hofban a templomot, melynek teteje szigetelési okok miatt is fűvel van beültetve, majd Izland talán legkülönlegesebb látnivalójához, Jökursárlón gleccserlagúnájához érkezünk. Ez Izland egyik legmélyebb tava is a maga 248 méterével. Itt lehetőség lesz fakultatív kb. félórás kirándulásra, egy kétéltű hajóval a jéghegyek között (ennek ára 50 € helyszínen fizetendő). Szállás Höfn közelében.

  • 6. nap DJÚPIVOGUR – HVALNES – STÖÐVARFJÖRÐUR – FÁSKRÚÐSFJÖRÐUR – EGILSSTAÐIR

Ezen a napon a keleti fjordokat járjuk be. Meglátogatjuk Djúpivogur halászfaluját, mely a környék fontos kikötője is, majd Hvalnes világítótornyát, Stöðvarfjörður- t tekintjük meg. Utunk továbbra is az 1-es főúton vezet. Ez az egyetlen kiépített főút mely körbe megy Izlandon. Ezt az utat is időnként elmossa a kiömlő láva illetve a hóolvadás. Fáskrúðsfjörðurba, egy volt francia halászfaluba érkezünk, ami szinte visszarepít minket az időben. Szállásunk ezen az estén Egilsstaðirban lesz.

  • 7. nap MYVATN-TÓ – NÁMAFJALL – DIMMUBORGIR – AKUREYRI

Reggeli után Észak-Izland változatos tájai következnek. Elmegyünk a Myvatn tó közelében a Námafjall geotermikus területre, a Dimmuborgir sziklaformációkhoz és a Goðafoss vízeséshez, melynek kialakulásához érdekes történet tartozik. Idegenvezetőnk, ezt is elmeséli. Délután érkezünk Észak-Izlandra. Akureyri városában szabadprogram. A városka a 60 km hosszú, csodálatos Eyjafjörður fjord mentén fekszik. Szállásunk ezen az estén Akureyri és Reykjavík között lesz.

  • 8. nap KEFLAVIK – BUDAPEST

Reggeli után utazás a repülőtérre. Hazarepülünk Budapestre a menetrend függvényében, érkezés várhatóan a délutáni órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 nap / 7 éj 3-csillagos szállodákban reggelivel egy főnek Izlandon. Repülőjeggyel, reptéri parkolással. Bámulatos gejzírek, vulkánok, vízesések várnak rád, és részt vehetsz bálnalesen, jéghegyek közötti hajókázáson is. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazás fix időpontja: Szeptember 14 - 21

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére