89.000 Ft helyett 49.900 Ft: Minden út Rómába vezet! 4 napos izgalmas városlátogatás jövő szeptemberben, 3 éjszaka reggelivel 1 személy részére belvárosi szállodában

Pannonia Program- és Utazási Iroda
1 5
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

49.900 Ft

Ajánlatkérés
Pannonia Program- és Utazási Iroda
Róma, Olaszország
info@pannoniatravel.hu
+ 36 30 / 592-6107
+ 36 1 / 341-3682
www.pannoniatravel.hu

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Róma történelmi kincseit kora őszi városnézésen!

Az ajánlat tartalma 1 személy részére

  • Légkondicionált autóbusz a transzferekhez
  • 3 éjszaka szállás kétágyas, fürdőszobás 3*-os szállodai szobában, Róma belvárosában
  • Büféreggelis ellátás a szállodában
  • A csoporttal együtt utazó olaszul is beszélő magyar idegenvezető
  • Szervezési díj

A részvételi díjon felül az irodában kötelezően fizetendő díjak

  • Repülőjegy, és repülőtéri illeték, valamint egy db nagyméretű fedélzeti utazótáska díja, illetve a helyi idegenforgalmi adó együtt: 75.000 Ft/fő
  • Ügyfél regisztrációs díj: 1.200 Ft/fő, amely az új utasok által az utazási irodának fizetendő
  • 1,8% kötelező útlemondási biztosítás, amely az előre kifizetett tételek után fizetendő pl. részvételi díj, egyágyas felár, repülőjegy, feladott poggyász stb.
  • Egyágyas felár: 29.000 Ft/fő

A részvételi díjon felül az irodában választhatóan fizetendő díjak

  • Feladható 23 kg poggyász: 25.600 Ft/fő, amely a WizzAir mindenkor érvényes díjazásaszerint alakul
  • Baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást: 500 Ft/fő/nap, 18 év alatt 250 Ft/fő/nap

Az utazás során fizetendő díjak

  • Félnapos fakultatív program – Vatikán Múzeum és Szent Péter Bazilika (min. 10 fő) 23 €/fő
  • Vatikán Múzeum belépődíj: 25 €, amely tartalmazza a csoportos foglalási díjat és az audioeszköz bérlését is
  • Szent Péter Bazilika: ingyenes
  • Félnapos fakultatív program – Antik Róma (min.10 fő) 23 €/fő
  • Colosseum belépődíj: 17 €, amely tartalmazza a csoportos foglalási díjat és az audioeszköz bérlését is
  • A tömegközlekedés használata feltétele a csoport római közlekedésének, de a RomaPass alkalmazása nem, ugyanis a hotel központi elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy kb. 10 darab vonaljeggyel megvalósuljanak a tervezett programok.
  • RomaPass: 40 €/fő, amely tartalmazza a foglalási díjat, a római tömegközlekedésre 72 órán korlátlanul felhasználható, két ingyenes múzeum belépésre jogosít fel (Vatikánba nem érvényes és a Colosseum esetében sem alkalmazható csoportos foglalás esetén) és a további múzeumok 20% kedvezménnyel látogathatóak.

Róma – a közel három évezredes történelméből táplálkozó, antik és élettől duzzadó város – teljes felfedezéséhez sokak szerint egy egész élet is kevés. Megismerni, kiismerni, és éppúgy megunni is lehetetlen. Akár első alkalommal, akár elbűvölt visszatérőként sokadszorra járunk az olasz fővárosban, ez a négynapos út nagyszerű alkalom arra, hogy szakavatott vezetővel bejárjuk a világhírű klasszikusokat, vagy igazi kuriózumok nyomába eredjünk.

Az első rangú múzeumok, ámulatba ejtő szépségű nevezetességek, templomok és terek megtekintése mellett megmártózunk a hamisítatlan római hangulatban is; nagy élmény az ízes olasz konyha, a dallamos nyelv, a zamatos kávé egy napos teraszon, egy beszélgetés a hömpölygő Tiberis partján, vagy egy kedvünk szerinti kellemes séta az évezredes múlt és pezsgő jelen káprázatos együttéléséből megszülető Örök városban.

1. nap: Elutazás Budapestről menetrend szerint, érkezés Rómába a déli órákban. Transzfer a szállodába, a szobák elfoglalása. Első napunk délutánján ízelítőt kapunk az Örök város antik, középkori, barokk és századfordulós nevezetességei közül egyaránt, olyan világhírű helyszíneket keresünk fel, mint a Spanyol lépcső, Trevi-kút, Parlament alsó háza, Miniszteri Palota, Pantheon, Piazza Navona tér és díszkútjai.

2. nap: Lehetőség nyílik félnapos fakultatív programként helyi idegenvezetővel látogatást tenni a Vatikáni Múzeumokba, ahol olyan felbecsülhetetlen értékű mesterműveket csodálhatunk meg, mint a Laokoon szoborcsoport, Raffaello freskói és a Sixtus-kapolna. A múzeumlátogatást követően elsétálunk a lenyűgöző Szent Péter térre, amely Bernini azon ötlete alapján nyerte el mai formáját, hogy megépítésekor kövessék az alapokul szolgáló Néró és Caligula cirkuszának kör alakját. Sétánk zárásaképpen belépünk a Szent Péter sírja fölé emelt, 60.000 hívő befogadására alkalmas Szent Péter Bazilikába, amely olyan művészóriások ihletett álmaiból jött létre, mint Bramante és Michelangelo. A nap másik felében folytatjuk közös sétánkat: Angyalvár, Sant Angelo híd, Tiberis.

3. nap: Félnapos fakultatív programként helyi idegenvezetővel fedezhetjük fel az antik Rómát, bejárva a Colosseum, Forum Romanum, Capitolium domb, Palatinus domb területét, útközben megtekintve Michelangelo Mózes szobrát, Trajanus győzelmi oszlopát, és a Császári diadalíveket. Ezt követően az olasz főváros további nevezetességeit ismerhetjük meg: Victor Emanuel emlékmű, Santa Maria Maggiore templom.

4. nap: A reggelit és a szállodai kijelentkezést követően a Falakon kívüli Szent Pál bazilikát látogatjuk meg, majd rövid fotószünet erejéig a Cestius piramist tekintjük meg. Búcsút intve Rómától továbbutazunk a repülőtérre, majd menetrend szerinti járatunkkal hazaindulunk. A feltüntetett városnézések és fakultatív programok mellett lehetőség nyílik egyéni városnéző sétákat tenni, így mindenki kedve szerint állíthatja össze római programját, és egyéni tervei szerint használhatja fel szabadidejét.

A Pannónia Travel

A Pannonia Program- és Utazási Iroda azzal a céllal jött létre, hogy az eleinktől ránk maradt szellemi-kulturális örökséget és a világ szép tájait bemutassa a kirándulni, új ismereteket szerezni vágyóknak. Az utazási irodánál hiszik, hogy az utazás a feltöltődés és tanulás egyik legizgalmasabb formája. A Pannónia Travel a Magyarországi Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ) tagja.

Jó utat kívánunk!

Róma, Olaszország
info@pannoniatravel.hu
+ 36 30 / 592-6107
+ 36 1 / 341-3682

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos kora őszi római városnézés, 3 éjszaka reggelivel 1 személy részére belvárosi szállodában

Fontos

Beváltható: 2018.09.14.-ig
Az utazás időpontja: 2018.09.15-18 • Az Alkupon megvételét követő 48 órán belül előzetes bejelentkezés és szerződéskötés szükséges a kuponszám és titkos kód megadásával, telefonon (H-P 12.00-18.00), emailben vagy személyesen: 06 (30) 592 6107, info@pannoniatravel.hu, Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I. emelet 11./A • Külön fizetendő: repülőjegy, repülőtéri illeték, idegenforgalmi adó, útlemondási biztosítás, ügyfél regisztrációs díj • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére