89.000 Ft helyett 47.250 Ft: Nyaraljatok egy varázslatos horvát szigeten - 6 nap a tündéri Prvic Lukaban félpanzióval

Sinisa Rokic
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

7.000 Ft

Ajánlatkérés
Sinisa Rokic
tamoradic@gmail.com

Az ajánlat leírása

Legyen emlékezetes az idei nyár! Pihenjetek az Adrián!

Fontos tudnivalók:

  • Parkolás őrzött helyen (helyszínen fizetendő): 3 € / autó / nap
  • Idegenforgalmi adó (helyszínen fizetendő, 12 év felettieknek): 1 € / fő / nap
  • Transzfer a szigetre vízi taxival 2-6 főnek (helyszínen fizetendő): 250-300 kuna

Prvić az Adriai-tengeren, Vodicével szemben fekszik. Az egyedülálló miliőjű horvát szigetet a nyugalom és a csodálatos környezet jellemzi. Csak hajóval lehet rá eljutni, így itt autó egyáltalán nincsen, és turista is kevesebb, mint a felkapottabb helyeken. Ideális tehát a csend, a romantika és a természetes strandok szerelmeseinek!

A lassan mélyülő, homokos aljú öblök a nagycsaládosoknak is tökéletes strandolós élményeket kínálnak, a kristálytiszta tengerben ugyanakkor a pancsolás mellett úszni, sőt, búvárkodni is kitűnően lehet. Szállásotok Prvić Lukaban, 2-3-4-fős szobában lesz, egy percnyire a tengerparttól, közel a városka központjához.

Jó utat kívánunk!

tamoradic@gmail.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 nap / 5 éj egy főnek Horvátországban, a gyönyörű Prvić szigeten, Prvić Lukaban. Szállás 2-3-4-fős szobában és félpanzió – gluténmentes ellátás is kérhető!. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2018.06.26.-ig
Időpont: 2018. június 26. - július 1 • Az előleg, 7.000 Ft az Alkuponnak fizetendő, a fennmaradó összeg a helyszínen, a szállásadónak fizetendő euróban! • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: tamoradic@gmail.com • Annyi Alkupont vegyetek, ahányan a szállást igénybe vennétek • Idegenforgalmi adó: 1 € / fő / nap

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére