88% kedvezménnyel, most 9.490 Ft: Légy igazi bombázó - 20 alkalmas átalakító program vákuumos mellnöveléssel, feszesítéssel, és lipolézeres has-, fenékfogyasztással

Luxury Body Care & Nails_OLD
1 5
3.4 Közepes
A vásárlók értékelése alapján!

9.490 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
80.000 Ft 88% 70.510 Ft
Luxury Body Care & Nails_OLD
fogyasztokezeles.com/

Akció Leírása

Nagyobb cicik, feszesebb popsi, formásabb combok és laposabb has! Kívánhatnál ennél többet?

Fontos tudnivaló:

  • Ellenjavallatok: menzesz, terhesség, szoptatás, láz, hasi műtéteket követő időszak, gyomorfekély, nyombélfekély, súlyos hastáji rendellenességek, daganatos megbetegedések, a bőr tisztázatlan típusú vagy rosszindulatú elváltozásai, a szervezetbe beépített bármilyen tárgy (műtéti implantátum, pacemaker, stb.), magas vérnyomás, szív- és érrendszeri megbetegedések, cukorbetegség és egyéb anyagcsere problémák, fényérzékenység

A célzott, lipolézeres zsírolvasztás teljességgel fájdalommentes, mellékhatások nélküli és egyben relaxáló. Hatására aktiválódik a vérkeringés, a sejtmembrán félig áteresztővé válik, így könnyen kiürül a felesleg. Az eredmény igen látványos lesz!

Mindenféle plasztikai beavatkozás nélkül, alkalmanként - 30 perc alatt - 40-60 g zsírt old fel, ami 400-500 kalóriát jelent. Turbó kúrákhoz ideális, egy kezelés-sorozat 5-25 cm-es körfogat csökkenést eredményezhet.

A vákuumos mellkezelő készülék beépített vibrációval a technika csúcsát jelenti. Tökéletes eszköz a lélegzetelállító dekoltázsért! A 10 alkalom után egy vagy két kosárméret növekedésre és feszesebb bőrre számíthatsz. Az eredményességére garanciát vállalnak, így ha a program végére nincs centikben mérhető változás, kapsz még egy 10 alkalomra szóló bérletet!

A kezelés első alkalommal egy peelinggel indul, így melled hámtakarója selymesebb, tisztább és üdébb lesz. Az ezt követő vákuumos masszázs hatására a növekedésen túl távozik a felesleges salakanyag, miközben a bőr visszanyeri feszességét. Az egyszerre cellulitkezelő és egészségmegőrző hatású vacustyler eljárással tovább fokozzák az eredményességet. Végül pedig egy speciális mell és dekoltázs szérum bemasszírozásával zárul a program, az elért állapot stabilizálásához.

A mell kezelésének időtartama kb. egy óra alkalmanként, a maximális hatás elérése érdekében heti 2 alkalom feltétlenül szükséges! Az eljárás implantátummal rendelkezők esetében is hatásos. 18 éves kor alatt nem ajánlott!

A szalonról

A Luxury Body Care & Nails Budapesten, három helyen is biztosítja számodra különleges kezeléseit. A Széll Kálmán téri szalon a budaiak számára könnyen elérhető, a Thököly úti előnye, hogy hétvégén is nyitva van, a Telepes utcai előtt pedig ingyenes a parkolás, tehát praktikus azoknak, akik autóval érkeznek.

Legyen szép napod!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

20 alkalmas átalakító program egy főnek. 10 alkalommal a mellek vákuumos növelése, feszesítése + 10 alkalommal lipolézeres zsírolvasztás, fogyasztás hasra és fenékre. Akár két kosárméret növekedésre és 25 cm-es körfogat csökkenésre számíthatsz. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2017.12.20.-ig
Az Alkupon beváltható Budapesten, 3 helyszínen • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 655 5307 (Thököly út), 06 (70) 770 7844 (Telepes utca), 06 (70) 608 2222 (Széll Kálmán tér) • Az egyeztetett időpont lemondására legkésőbb az alkalom előtt 12 órával van lehetőség • Alkuponodat kinyomtatva vidd magaddal a helyszínre!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére