8.000 Ft helyett 4.490 Ft: Térképezd fel testedet - biorezonanciás állapotfelmérés személyre szabott terápiás tanácsadással, ajándékkal, a Harmónia Szigetén

Harmónia Szigete
1 5
4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

4.490 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
8.000 Ft 44% 3.510 Ft
Harmónia Szigete
1036 Budapest, Bécsi út 67. (Bécsi Udvar)
www.facebook.com/harmoniaszigete/

Akció Leírása

Derítsd ki gyorsan és fájdalommentesen, hogy rendben van-e egészséged!

Testünkben a különböző szervek, sejtek folyamatosan kommunikálnak egymással a megfelelő biokémiai folyamatok biztosítása érdekében. Ezeket a folyamatokat azonban számos tényező megzavarhatja, például vírusok, baktériumok, paraziták, az ásványi anyag- vagy a vitaminhiány.

A quantum magnetic rezonanciás állapotfelméréssel átfogó képet kaphatsz szervezeted működéséről, egészségi és energetikai állapotáról. A készülék fájdalommentesen, tűszúrás és sebészeti beavatkozás nélkül, elektromágneses jelek, frekvenciák segítségével térképezi fel az emberi testet.

A vizsgálat fokozottan ajánlott fáradékonyság, rossz emésztés, hajhullás, visszatérő tünetek, fájdalmak esetén - még akkor is, ha az orvosi vizsgálatok nem mutattak ki semmilyen rendellenességet! Sőt, abban az esetben is javallott, ha szeretnél javítani a közérzeteden, szervezeted működésén, vagy kíváncsi vagy, hogyan előzheted meg a betegségek kialakulását.

A Harmónia Szigetéről

A Harmónia Szigetén minden segítséget megkaphatsz, hogy újra egyensúlyba kerülhess önmagaddal, önvalóddal. A kezelések célja, hogy testileg, lelkileg megpihenj, felüdülj, felfrissülj, és újult erővel, könnyedén vehesd a mindennapi élet embert próbáló kihívásait. Ezáltal rátalálhatsz a boldogabb, egészségesebb élet felé vezető útra.

Legyen szép napod!

1036 Budapest, Bécsi út 67. (Bécsi Udvar)

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Biorezonanciás állapotfelmérés és személyre szabott terápiás tanácsadás egy főnek a Harmónia Szigetén. Teával vagy ásványvízzel kínálnak az állapotfelmérés előtt. Ajándékként egy alkalommal ingyenes frekvenciaterápiát kapsz. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2018.07.04.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: szendrodi.maria@upcmail.hu

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére