8 napos vakáció 2 személyre Dél-Cipruson, félpanzióval, repülőjeggyel és illetékkel, a lárnakai Flamingo Beach*** Hotelben

Ajánlat kód: 36441
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

294.310 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 36441

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Lazítsatok a napfényes Cipruson, élvezzétek a tengert és fedezzétek fel a sziget déli részének minden szépségét!

Időpontok

  • 2020. szeptember 2-9.: , 343.250 Ft
  • 2020. szeptember 9-16.: , 317.010 Ft
  • 2020. szeptember 16-23.: , 310.550 Ft
  • 2020. szeptember 23-30.: , 310.550 Ft
  • 2020. szeptember 30-október 7.: , 326.640 Ft
  • 2020. október 7-14.: , 314.950 Ft
  • 2020. október 14-21.: , 294.310 Ft

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 7 éjszaka szállás Cipruson, a Flamingo Beach*** Hotelben
  • Félpanzió
  • Retúr repülőjegy illetékkel, Budapest – Ciprus – Budapest útvonalon
  • Egymás mellé szóló ülőhelyek
  • 2 db kis kézi pogyasz
  • 1 db 10 kg-os feladott pogyássz

Az ár nem tartalmazza

  • Transzfer (privát transzfer rendelhető)
  • Utasbiztosítás
  • Idegenforgalmi adó (helyszínen fizetendő)
  • Extra szolgáltatások (plusz csomag, elsőbbségi beszállás, stb.)
  • Egyágyas felár

Dél-Ciprus a csodálatos mediterrán sziget görögök lakta része, s elsősorban gyönyörű strandjairól híres, mint az Ayia Napában fekvő, lélegzetelállító Nissi Beach. A Földközi-tenger itt kristálytiszta vízzel és fehér homokos partokkal csalogatja a pihenni és strandolni vágyó vendégeket. Természetesen további kiváló strandokat is találhatunk Ayia Napa és Protaras között, így nem kell aggódni, szabad hely mindig akad!

Érdemes azonban kirándulni is egy kicsit és felfedezni Dél-Ciprus látványosságait. Kihagyhatatlan az Ayia Napa kolostor, amely a velencei időkből származik. A bejáratát két fügefa őrzi, alapítását és történetét pedig számtalan izgalmas legenda övezi.

Egy kis városnézés is beleférhet a programba, irány Larnaka! A városban pezsgő életet találunk, bárokat, kávézókat, ahol kellemesen eltölthetjük az időt, de az óváros is megér néhány órácskát hangulatos utacáival és tereivel.

Dél-Cipruson minden adott tehát egy hamisítatlan mediterrán vakációra, hiszen még az őszi hónapokban is remek, napsütéses időjárás várja a sziget vendégeit!

Flamingo Beach*** Lárnaka

A háromcsillagos Flamingo Beach Hotel a csodálatos Makenzie stranddal szemben található, csupán 10 perces autóútra a város repülőterétől. A szálloda tetőri medencével rendelkezik, ahonnan gyönyörő kilátás nyílik a tengerre.

A hotel légkondicionált szobákkal, műholdas TV-vel várja vendégeit. A szórakozásról a rendszeres rendezvények, esti zenés programok gondoskodnak.

Ha épp nem a tengerben szeretnétek fürdőzni, akkor a Flamingo Beauty Spa wellness részlegén is lazíthattok. A szálloda közelében számtalan étterem és bár található, a városközpont pedig mintegy 2 kilométerre helyezkedik el.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos vakáció 2 személyre Dél-Cipruson, félpanzióval, repülőjeggyel és illetékkel, a lárnakai Flamingo Beach*** Hotelben

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére