8 napos nyaralás Bulgáriában, Naposparton, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, a Royal Palace Helena Sands***** Hotelben

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

972.518 Ft

Ajánlatkérés
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44390

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Nyaraljatok a bulgáriai Naposparton, a Royal Palace Helena Sands***** Hotelben!

Időpontok

  • 2024. július 6., 9., 13., 16., 20., 23., 27., 30., augusztus 3., 6., 10., 13., 17., 20.

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 7 éjszaka szállás a Royal Palace Helena Sands***** Hotelben (kérésre több éjszaka is elérhető)
  • Félpanzió
  • Repülőjegy illetékkel
  • Transzfer

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás és egyéb biztosítás
  • Egyéb, speciális igények

Elérhető szobatípusok

  • UDVARRA NÉZŐ SZOBA
  • JUNIOR LAKOSZTÁLY
  • TENGERRE NÉZŐ STANDARD SZOBA
  • DUBLEX LAKOSZTÁLY
  • LAKOSZTÁLY

Repüljetek el Napospartra, a Fekete-tenger csodálatos partvidékére, ahol végeláthatatlan strandok várnak egy felejthetetlen nyaralásra! A bulgáriai Napospart már bőven felveszi a versenyt az Adriával vagy épp a spanyolországi mediterrán tengerparttal, izgalmas sportolási lehetőségek a vízen, gasztronómiai különlegességek az éttermekben, no és persze napsütés minden mennyiségben!

Royal Palace Helena Sands Hotel*****

Szállás leírás: Az 5*-os, 8 emeletes főépületből álló, összesen 206 szobával rendelkező szálloda kb. 2 km-re Napospart központjától, kb. 30 m-re a tengerparttól helyezkedik el. A szálloda közös kerttel rendelkezik a szomszédos Helena Park testvérszállodával, és egyes szolgáltatások a testvérszállodában állnak rendelkezésre.

Szálloda felszereltsége és szolgáltatások: recepció, lobby, lift, főétterem, á la carte étterem, bárok, orvosi ellátás, pénzváltás, autóbérlés, mosoda, üzletek.

Wellness szolgáltatások: fedett medence, masszázs, szauna, szolárium, gőzfürdő, szépségszalon, fodrászat térítés ellenében.

Sport és szórakozás: fitneszterem, strandröplabda, kosárlabda, darts, asztalitenisz, teniszpálya, biliárd, minigolf és vízisportolási lehetőségek a tengerparton térítés ellenében. Napközben sport és animációs programok, esténként szórakoztató műsorok.

Tengerpart, medencék és aquapark: kb. 150 m-re a tengerpart, szabadtéri medence, fedett medence, napozóterasz, vízicsúszdák.

Napozóágyak és napernyők: a medencénél és a tengerparton a napozóágyak és a napernyők térítésmentesen vehetők igénybe.

Gyermekbarát szolgáltatások: gyermekmedencék, vízicsúszdák, miniklub, gyermek animáció, játszótér, babaágy és etetőszék (szabad kapacitások függvényében).

WiFi internetkapcsolat: térítésmentesen elérhető a közös helyiségekben és a szobákban.

Szobák általános felszereltsége: erkély, légkondicionáló, telefon, televízió, WiFi internetkapcsolat, minibár (térítés ellenében), vízforraló, széf, hajszárítóval felszerelt fürdőszoba. Mozgáskorlátozott vendégek számára kialakított szoba a szabad kapacitások függvényében, előzetes kérésre foglalható.

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a csúszdák használatát a szálloda életkorhoz és/vagy testmagassághoz kötheti.

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe, valamint a szálloda fenntartja a jogot szolgáltatásainak, koncepciójának megváltoztatására, melyre irodánknak nincs ráhatása! A térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokról a szálloda recepcióján kérhető bővebb információ.

ELLÁTÁS

Félpanziós ellátás, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

- reggeli büférendszerben: 07:30 – 10:00

- vacsora büférendszerben: 18:00 – 21:30

a szálloda központi éttermében. Az italfogyasztás térítés ellenében áll rendelkezésre.

Ingyenes szállodai szolgáltatások

  • TENGERPART: HOMOKOS TENGERPART
  • RÁCSOS KISÁGY, ETETŐSZÉK, MINI KLUB, GYERMEKMEDENCE, GYERMEK CSÚSZDA, JÁTSZÓTÉR
  • SZOLGÁLTATÁSOK: STRANDTÖRÖLKÖZÖ, MOZGÁSKORLÁTOZOTTAKNAK KIALAKÍTOTT SZOBA, LOBBY BÁR, KÜLSŐ MEDENCE, MEDENCE BÁR, KÖZPONTI ÉTTEREM, NAPERNYŐ ( TENGERPARTON ), NAPERNYŐ ( MEDENCÉNÉL ), NAPÁGY ( TENGERPARTON ), NAPÁGY ( MEDENCÉNÉL ), Wi-fi
  • SZÓRAKOZÁS: ANIMÁCIÓS MŰSOROK, KOSÁRLABDA, STRANDRÖPLABDA, DARTS, FITNESZTEREM, GIMNASZTIKA, GYERMEK ANIMÁCIÓS PROGRAMOK, ASZTALITENISZ, VÍZI AEROBIK
  • WELLNESS: JAKUZZI

Fizetős szállodai szolgáltatások

  • PÉNZVÁLTÓ, FODRÁSZAT, MOSODA, PARKOLÁS, AUTÓBÉRLÉS, ÜZLETEK, BILIÁRD, MINIGOLF, TENISZPÁLYA, VÍZI SPORTOK A TENGERPARTON, SZÉPSÉGSZALON, MASSZÁZS, SZAUNA, SZOLÁRIUM, WELLNESS / SPA KÖZPONT, GŐZFÜRDŐ

Jó utazást kívánunk!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére