8 napos nyaralás 2 főre Görögországban, Krétán, repülővel, félpanzióval, a Palm Bay*** Hotelben

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

485.800 Ft

Ajánlatkérés
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44158

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Nyaraljatok Görögországban, Krétán, a Palm Bay*** Hotel vendégeként!

Időpontok

  • 2024. június 4., 11., 18., 20., 25., 27.
  • 2024. július 2., 4., 9., 11., 16., 18., 23., 30.
  • 2024. augusztus 1., 6., 8., 13., 15., 20., 22., 27., 29.
  • 2024. szeptember 3., 5., 10., 17., 24.

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 7 éjszaka szállás Krétán, a Palm Bay*** Hotelben (kérésre több éjszaka is elérhető)
  • Félpanzió
  • Repülős utazás

Elérhető szobatípusok

  • Kétágyas standard szoba
  • Négyágyas szoba

Kréta Görögország egyik legnépszerűbb szigete! Kristálytiszta tenger, napsütés, nagyszerű programok, finom görög ételek várják a nyaralni vágyókat, ráadásul a történelmi látnivalók és a görög kultúra szerelmesei is imádni fogják

Palm Bay Hotel***

A Palm Bay 3* hotel bája a környezetében rejlik, melyet Önnek is látnia kell!

A családias hangulatú, krétai stílusú szálloda házias ízekkel, buja kertekkel, színes virágokkal és függőágyakkal várja a nyaralni vágyó vendégeit.

Mártózzon meg a tengerben, hűsöljön a Palm Bay 3* szálloda medencéjében, és tegyen egy sétát a hangulatos halászfaluban, Sissiben, Krétán!

Fekvése: A Palm Bay hotel Sissiben található, kb. 40 km-re Kréta heraklioni nemzetközi repülőterétől. Sissi bámulatos tengerparti szakaszokkal, öblökkel rendelkezik, mely a turizmus ellenére mit sem veszített egyszerű halászfalu jellegéből. A Hotel Palm Bay közvetlenül a tengerparton fekszik, amihez kisebb homokos rész tartozik, a nagyobb homokos strandtól kb.7-8 perc sétára helyezkedik el. A falu központja egy rövid sétával elérhető, ahol számos taverna és üzlet várja a nyaraló vendégeket. Elsősorban a nyugalomra, pihenésre vágyó utasainknak ajánljuk ezt a görög stílusban épült, csodálatos virágokkal és pálmafákkal teli kertben fekvő Hotel Palm Bayt.

Szobák: A szálloda szobái légkondicionálóval (térítés ellenében), televízióval, telefonnal és bérelhető széffel felszereltek. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások: Étterem, bár, kávézó, medence, ingyenesen használható napozóágyak és napernyők a szálloda területén, ingyenes WiFi csatlakozási lehetőség a szálloda egyes közösségi részein, bérelhető széf a recepción, parkolási lehetőség, csodálatos kert függőágyakkal. Egyes szolgáltatásokat csak külön térítés ellenében vehetnek igénybe a nyaralók!

Ellátás: Félpanzió

Jó utazást kívánunk!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére