8 napos nyaralás 1 főre Görögországban, Korfu szigetén, repülővel, transzferrel, félpanzióval, superior szobában, a Rodostamo Hotel & Spában*****

Ajánlat kód: 33910
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

337.890 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33910

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaraljatok ötcsillagos luxusban Korfun, mindössze 100 méterre a mesés tengerparttól!

Opciók

  • 2019. június 12-19. között, félpanzió, belső kertre néző superior szoba 500.000 Ft helyett 337.890 Ft
  • 2019. július 17-24. között, félpanzió, belső kertre néző superior szoba 500.000 Ft helyett 407.790 Ft
  • 2019. augusztus 28-szeptember 4. között, félpanzió, belső kertre néző superior szoba 500.000 Ft helyett 372.990 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre (Minimum 2 Alkupont kell vásárolnod!)

  • 7 éjszaka szállás az opciókban megjelölt időpontban és szobatípusban
  • Félpanzió
  • Repülőjegy, illeték
  • Transzfer
  • Sztornó biztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • BBP biztosítás
  • IFA

Korfunak izgalmas történelmi múltja van: olyan hely, ahol velenceiek, franciák, britek is hátrahagyták lábnyomukat. Az idők folyamán a sziget némileg megváltozott, a dicső múlt szelleme azonban még ma is jelen van. A multikulturális örökség, a történelmi műemlékek, a megkapóan szép természet, a kristálytiszta tengervíz, a remek időjárás Korfut a mediterrán térség egyik legnépszerűbb célállomásává tette, amelynek varázslatos hangulata minden évben sok látogatót vonz a szigetre.  

A sziget strandjai igen változatos képet mutatnak: Sidari térsége, Pelekas és Glyfada öblei finomhomokos strandjairól nevezetesek, Paleokastrica sziklás partszakaszán és kristálytiszta öbleiben különleges természeti látványosságban lesz részünk. A legkedveltebb üdülőhelyek, Benitses, Moraitika és Messonghi a főváros közelségével, hangulatos tavernáival és kedvező árfekvésű szálláshelyeivel lettek a turisták kedvencévé.

Rodostamo Hotel & Spa***** Korfu

A szálloda Korfu nemzetközi repülőterétől kb. 13 km-re Gouvia városában található, Korfu városától kb. 10 km-re, a tengerparttól kb. 100 m-re. A szállodában központi étterem, a'la carte étterem (előzetes bejelentkezés szükséges), bárok (központi bár, medence bár) várják a vendégeket. A kertben napozóterasz, szabadtéri medence, kültéri zuhanyzó található. A napernyők, napágyak a medencénél térítésmentesen vehetők igénybe, azonban a tengerparton térítés ellenében lehet igénybe venni. A szálloda a strand törülközőket letét ellenében biztosítja. A lobbyban térítésmentes wireless internetezési lehetőség, televízió sarok, csomagszoba. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: üzlet (mini market), orvosi ellátás, business center, pénzváltási lehetőség.

Ellátás

Félpanzió: a szálloda ellátása magába foglalja a reggelit és a vacsorát. Az italok térítés ellenében fogyaszthatók.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos nyaralás 1 főre Görögországban, Korfu szigetén, repülővel, transzferrel, félpanzióval, superior szobában, a Rodostamo Hotel & Spában*****

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére