8 napos nyaralás 1 főre a török riviérán Belekben, repülőjeggyel, ultra all inclusive ellátással, az Aydinbey Queens Palace and Spában***** - Debrecenből

Ajánlat kód: 33818
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

242.190 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33818

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vakációzz egzotikus környezetben, a kristálytiszta tenger partján, ultra all inclusive ellátás mellett, a török riviérán, Belekben!

A beleki turisztikai régió a gyönyörű türkizkék tenger látványával, aranyszínű strandokkal, zöld fenyvesekkel és golfpályákkal csalogatja a látogatókat. Igényes szállodák sora épült fel a széles, homokos/kavicsos, lassan mélyülő part mentén. A nagy, gondozott kertekkel kialakított szállodák többsége belesimul az eredeti fenyvesekkel borított tájba.

A festői szépségű Belek ideális a gyermekes családok, a pihenésre vágyók, valamint az amatőr sportolók számára. Az egzotikus hangulat, az aranyszínű homokos tengerpart és a türkizkék tenger közelsége, a zöldellő fenyvesek és a golfpályák minden bizonnyal segítenek kipihenni és elfelejteni a mindennapok problémáit.

Aydinbey Queens Palace and Spa***** Belek

A 2019 júniusában nyíló 360 szobával rendelkező szálloda kb. 20 km-re található Antalya repülőterétől, kb. 7 km-re Belek belvárosától, kb. 950 méterre a homokos tengerparttól, ahová shuttle járat közlekedik 30 percenként ingyenesen. A napágyak, napernyők és strandtörölközők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre.  A szórakozásról animációs és sport programok gondoskodnak. A szállodát elsősorban családos és pihenni vágyó utasainknak ajánljuk. A szállodában központi étterem, a’la carte éttermek (török, halas – előzetes foglalás szükséges) és bárok (snack bár, medence bár, lobby bár, diszkó bár) és diszkó várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék, gyermekmedencék, vízi csúszdák találhatók.

Ellátás

Ultra all inclusive ellátás, mely 07:00-02:00 óra között vehető igénybe, az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, késői reggeli, délután snackek, délutáni tea, kávé és sütemény, fagylalt (meghatározott időszakokban), éjjeli snack. Tartózkodás alatt egy alkalommal térítésmentesen lehet étkezni az egyik a’la carte étteremben, de előzetes foglalás szükséges. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, valamint néhány import ital térítésmentesen fogyaszthatók. Bizonyos import alkoholos és alkoholmentes italok, az a’la carte éttermek további szolgáltatásai, a frissen facsart gyümölcslevek térítés ellenében állnak rendelkezésre.

Opció

  • Augusztus (bővebben)
    • elfogyott szerdai indulással, standard kétágyas szoba, ultra all inclusive ellátással: 295.590 Ft
    • elfogyott vasárnapi indulással, standard kétágyas szoba, ultra all inclusive ellátással: 273.590 Ft
  • Szeptember (bővebben)
    • elfogyott szerdai indulással, standard kétágyas szoba, ultra all inclusive ellátással: 242.190 Ft
    • elfogyott vasárnapi indulással, standard kétágyas szoba, ultra all inclusive ellátással: 242.190 Ft
  • Az ár tartalmazza 1 személyre

    • 7 éjszaka szállás az Aydinbey Queens Palace and Spában*****
    • Ultra all inclusive ellátás
    • Repülőjegy – Debrecenből induló járat
    • Adók és illetékek 

    Az ár nem tartalmazza

    • Utasbiztosítás ( kb.770,-Ft / fő / nap )

    Jó utat kívánunk!

    Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

    A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
    találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos nyaralás 1 főre a török riviérán Belekben, repülőjeggyel, ultra all inclusive ellátással, az Aydinbey Queens Palace and Spában***** - Debrecenből

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére