8 napos nyaralás 1 főre a török riviérán Antalyában, repülőjeggyel, félpanzióval, a Sunis Hotel Su***** vendégeként – Debrecenből indul!

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

304.000 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33756

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Nyaralj a török riviéra gyöngyszemén, Antalyában, ahová most Debrecenből is elrepülhetsz!

Antalya a török riviéra legnagyobb városa, amelyet vízesései és építészeti műemlékei is ismertté tesznek. A város egyik híres, az ókorból származó látványossága a Hadrianus kapu, mely Kr. e. 130-ban épült. A települést a Taurus lenyűgöző hegyvonulatai ölelik körül. A város peremén fekvő magasabb szállodák ablakaiból gyönyörű kilátás nyílik a mélykék tengerre. Az óváros oszmán házai között, a bazárban és a kikötőben barangolva izgalmas napot tölthetünk el.

Innen kb. 12 km-re keleti irányban találjuk Törökország egyik legszebb homokos tengerpartját, Lara Beachet. A várostól nyugatra Konyaalti gondozott, kristálytiszta vizű kavicsos strandja vonzza a napsütés szerelemeseit. Északra, a hegyek felé indulva, Törökország igazi arcával találkozhatunk: a Düden és Kursunlu nevű vízesésekkel és lenyűgöző természeti tájjal.

Sunis Hotel Su***** Antalya

Az 296 szobával rendelkező szálloda kb. 15 km-re található Antalya repülőterétől, Antalya óvárosától kb. 1,5 km-re, a homokos-aprókavicsos tengerparttól kb. 50 m-re, a hotel főépülete és a tengerpart között teniszpályák és egy parkoló található. A napágyak, napernyők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre. A szórakozásról sport programok, esti show műsorok, valamint wellness szolgáltatások gondoskodnak. Egyedi, modern stílusú hotel, melyet elsősorban fiatalok, nászutasok figyelmébe ajánlunk, akik az óvároshoz közeli hotelt keresnek. A szállodában központi étterem, a’la carte éttermek (előzetes foglalás szükséges), bárok (medence, tengerparti, lounge, diszkó bár), szabadtéri medence, vízi csúszdák találhatók.

Ellátás

A szálloda félpanziós ellátása magába foglalja a reggelit és a vacsorát. Az italok térítés ellenében fogyaszthatók.

Felhasználható

  • 2019. szeptemberi időpontokban

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 7 éjszaka szállás a Sunis Hotel Su***** vendégeként
  • Félpanziós ellátás
  • Repülőjegy – Debrecenből induló járat!

Az ár nem tartalmazza

  • Adók és illetékek 27.000 Ft/fő
  • Utasbiztosítás

Jó utat kívánunk!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére