8 napos nyaralás 1 főre a török riviérán, Alanyában, repülőjeggyel, all inclusive ellátással, transzferrel, az Arsi*** Hotel

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

109.900 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33434

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Irány a török riviéra híres nyaraló központja, Alanya, ahol lehetetlen unatkozni!

Alanya a török riviéra legismertebb városa! A kristálytiszta tenger mellett rengeteg érdekesség vár a látogatókra, ha rászánják az időt a kalandra! Alanya szeldzsuk kori erődítménye ma múzeumként működik a szabad ég alatt, Ottomán kori  villák sorakoznak a parton, az 1226-ból származó nyolcszögű Vörös Torony pedig Alanya szimbólumának tekinthető! Látogassatok el Ti is Alanyában, strandoljatok, kiránduljatok a környező tájakon és fedezzétek fel a térség gazdag történelmi és kulturális értékeit!

Arsi*** Hotel Alanya

Fekvése: A szálloda Alanyában fekszik, a tengerparttól kb. 80 m-re, a városközponttól kb. 1500 m-re, míg az antalyai nemzetközi repülőtértől kb. 130 km-re.

Szobák: A hotel 83 szobával rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, WiFi csatlakozási lehetőséggel, minibárral, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások: Étterem, bár, medence csúszdával, gyermekmedence, spa és wellness szolgáltatások (szauna,török fürdő, masszázs), darts, asztalitenisz, széfbérlés, orvosi ügyelet. A medencénél napernyő és nyugágy igénybe vehető. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Ellátás: All inclusive.

Felhasználható

  • 2019. szeptember-október

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 7 éjszaka szállás a választott turnusban és szobatípusban
  • All inclusive ellátás
  • Repülőjegy
  • A repülőtéren magyar nyelvű asszisztencia
  • Repülőtéri transzfer
  • Útlemondási biztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Adók és illetékek 39.600 Ft/fő
  • Utasbiztosítás

Jó utat kívánunk!

Fontos

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére