8 napos marokkói körutazás, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 6 vacsorával, 4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 44324
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

499.000 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44324

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Marokkó, a mesés arab világ csodái!

Időpont

  • 2024. október 16.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Marrakes útvonalon a Lufthansa járataival átszállás
  • Személyenként egy darab kézipoggyász (max. 8 kg) és egy darab feladott poggyász (max. 23 kg)
  • Hét éjszaka szállás a program szerint, 4*-os szállodákban
  • Reggeli és 6 db vacsora a szállodákban
  • Repülőtéri transzferek
  • Utazás különbusszal a program szerint Marokkóban
  • Belépőjegyek
  • Magyar idegenvezető az út teljes időtartama alatt

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás 3%
  • Utasbiztosítás 950 Ft-tól / fő / nap
  • Ajánlott szervizdíj (helyben fizetendő): 50 EUR/fő

Fakultatív program

  • Vacsoraest hastáncosokkal - Háromfogásos vacsora a Ksar El Hamra Marrakech étteremben Helyszínen fizetendő 50 EUR /fő

Program

október 16. szerda
Elutazás Budapestről a Lufthansa járatain müncheni átszállással Marrakesbe (08:40-10:00, 13:30-16:10). Érkezést követően szállás elfoglalása Marrakesben: Adam Park Hotel.

Vacsora után a város híres főterére, a Jemaa el-Fna térre utazunk. A tér arculata és hangulata minden napszakban más, de kétségkívül esti hangulatban a legnépszerűbb: helyi árusok kiabálása, keleti fűszerek illata, kígyóbűvölők, foghúzók, hastáncosok, parázson sütött birkaszem feledhetetlen látványa fogad.

október 17. csütörtök
Egész napos városnézés Marrakesben. Megnézzük a kovácsok negyedét, egy berber patikát,, a Bahia-palotát, mely a 19. század egyik bámulatos alkotása: a gazdag épületegyüttes háremhölgyek lakhelyéül szolgált. Kívülről megtekintjük a Koutoubia mecsetet, ezután az ország világhírű kertjébe, a francia festőművészről elnevezett Majorelle botanikus kertbe látogatunk, mely halastavaival és páratlan növényvilágával a későbbi tulajdonosát, a hires divattervezőt, Yves Saint Laurent-t is megigézte. Szállás Marrakesben.

október 18. péntek
Reggeli után a legrégebbi királyi város, Fez felé vesszük az irányt, utunk a Középső-Atlasz hegységén és Ifranon visz keresztül. Érkezés késő délután Fezbe. Szállás: Hôtel Atlas Saiss Fès.

október 19. szombat
Egész napos városnézés Fezben, mely mai napig egy középkori iszlám város vonzó megjelenését mutatja. A település beépítettsége sajátos városképet mutat, mely három nagyobb részre osztható: ellátogatunk a fallal körülvett régi medinába (Fes el-Bali), mely rendkívül szűk utcáiról, teherhordó szamarairól, a központjában lévő Karaouiyine-mecsetről, a Bab Bou Jeloud főkapuról és bőrcserző műhelyeiről ismert. A modern arab negyed (Ville Nouvelle) a közigazgatási és banki intézmények központja. Kívülről pedig megtekintjük a királyi palotát, mely a két városrész között (Fez el Jedid) található. Délután szabadidő. Szállás Fezben.

október 20. vasárnap
Reggeli után Volubilist, a romjaiban is impozáns római kori várost és Marokkó legszentebb helyét, a két dombra épült, I. Idrisz alapította kisvárost érintjük. A középső Atlasz kapujaként és a marokkói Versailles-ként említett Meknesbe érünk, melyet királyi várossá Moulay Ismail szultán tette meg. A város látnivalója közül kiemelkedik Marokkó egyik legszebb kapuja, a Bab el Monsour, a Mulej Izmail-mauzóleum és a Dar el-Ma csarnokrendszere a hatalmas lóistállóval és oszlopsoraival. Délután Marokkó fővárosába, Rabatba utazunk, ahol az ország történelme szépen ötvöződik a modern városrészekkel. Felkeressük a berber törzsek alapította város legfontosabb látnivalóit, a királyi palotát, a Hasszán-tornyot és a közelében fekvő féldrágakövekkel díszített V. Mohammed mauzóleumot, melyet a fenséges egyenruhába öltözött királyi gárdisták őriznek. Az óváros elengedhetetlen látványossága a 12. századi Kasbah el Oudaja kapukkal és bástyákkal ötvözött városfala, ezen belül a medina kék-fehérre festett házai és szűk sikátorai. Szállás: Hotel Rihab 4*.

október 21. hétfő
Reggeli után a nap első állomása Casablanca, melynek neve 1942 óta egyet jelent a kultikussá vált amerikai romantikus filmmel. Casa Blanca - annyit tesz mint fehér ház - az ország legmodernebb ipari és kereskedelmi fővárosa. Az újszerű építmények és sugárutak mellett jól megférnek a régi építészet stílusai, a bazárok vagy a zsidó negyed (mellah) kanyargós utcáinak utánozhatatlan hangulata. Elhaladunk a központi piac, a V. Mohamed tér mellett, valamint a csodálatos Arab Liga parknál, melynek vonzó zöldje uralja a város központját. Ellátogatunk a fő látványosságnak számító II. Hasszán mecsetbe, amelyet a világ harmadik legnagyobb mecsetjeként tartanak számon. A modern építészet elemeivel büszkélkedő, földrengésbiztos épület vallási és társadalmi központ, további különlegessége, hogy esténként a minaretből egy lézernyaláb mutatja a híveknek, hogy merre van Mekka. Festői tujafák és argánfák között haladunk Essaouira felé, a napunk is itt zárul. Szállás: Hotel Miramar.

október 22. kedd
Délelőttünket a Marokkó függetlenségéig Mogadornak nevezett hangulatos kikötővárosban töltjük. Sétálunk a városfallal körülvett zegzugos medinában és maradandó élményeket szerezhetünk a kékre festett halászhajókkal megtelt kikötőben a 18. századi kapu, azaz a Porte de la Marine és a Skala du Port erődítmény szomszédságában. A városnézés után visszatérünk Marrakesbe. Szállás:  Adam Park Hotel.

Este fakultatív vacsoraest Marrakesben a marokkói konyha remekeivel, majd vacsora után igazi tradicionális programban lehet részünk hastácosok műsorával egybekötve. A program ára 50 EUR/ fő, helyszínen fizetendő.

október 23. szerda
Szabadidő, majd délután transzfer Marrakes repülőterére, hazautazás a Lufthansa járatain müncheni átszállással Budapestre (17:00-21:40, 22:20-23:35).

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

8 napos marokkói körutazás, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 6 vacsorával, 4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
41 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére