8 napos last minute luxusnyaralás a török riviérán, Side városában, repülőjeggyel, ultra all inclusive ellátással, a Sunis Elita Beach Resort Hotel & Spában*****

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

242.990 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34424

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Élvezzétek az ötcsillagos luxust július közepén a csodálatos török riviéra egyik leghangulatosabb városkájában, Sidében, a Sunis Elita Beach Resort Hotel & Spa vendégeként!

Side Antalyától mintegy 70 km-re keletre található. A csodákkal teli városkát narancsültetvények és gyapotmezők veszik körül. A város neve az anatóliai gránátalma szóból ered. Side híres gazdag történelméről, hiszen a várost már az antik korban ismerték, ekkor forgalmas kikötő volt, amelyet kalózok látogattak.

A mai Side utcáin sétálva letűnt korok számtalan érdekes emlékével találkozhatunk és betekintést nyerhetünk a kicsi, hangulatos városka életébe. Találhatunk itt üzleteket, ahol a helyi kézművesek portékáit vásárolhatjuk meg. Közvetlenül a tengerparton számos bár, étterem és kávézó található, gyönyörű strandjaira csodás kertekkel rendelkező szállodák települtek. Esténként a tenger hullámai elevenítik meg a régmúltat, ahogy antik műemlékek lábánál törnek meg és hangjuk odavész a város szűk utcácskáiban. Sidétől csupán néhány kilométerre található a festői Manavgat vízesés is!

Sunis Elita Beach Resort Hotel & Spa***** Side

Az 583 szobával rendelkező szálloda kb. 81 km-re található Antalya repülőterétől, Kizilagac központjától kb. 1 km-re. A szálloda közvetlenül a saját homokos-kavicsos tengerpartján fekszik. A tengerparton stég is található. A napágyak, matracok, napernyők és strandtörölközők térítésmentesen vehetők igénybe a medencénél és a tengerparton. A szórakozásról animációs – és sportprogramok, valamint wellness szolgáltatások gondoskodnak. A 2011-ben felújított szállodában központi étterem, a’la carte éttermek (török, olasz, halas, kínai, mexikói – előfoglalás szükséges), bárok (lobby, medence, disco, relax, tenegerparti) szabadtéri medencék, gyermekmedence, vízicsúszdák találhatók. A szállodát elsősorban családoknak és pihenésre vágyóknak ajánljuk.

Ellátás

Ultra all inclusive ellátás, amely 00:00-24:00 óra között vehető igénybe, az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, késői reggeli, délután és éjjeli snackek, délutáni tea, kávé és sütemény, fagylalt (meghatározott időszakban, nyári szezonban), éjjeli snack. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók. Az a’la carte éttermekben térítésmentesen lehet étkezni, azonban előfoglalás szükséges. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, prémium kategóriájú italok, török kávé, a frissen facsart gyümölcslevek, fogyasztás a diszkó bárban térítés ellenében állnak rendelkezésre.

Részvételi díj
Időpont Ellátás Szobatípus Ár/fő
Július 18., Budapest Ultra all inclusive Kertre néző club szoba 242.990 Ft

 

Indulás

  • 2019. július 18., Budapest

Az ár tartalmazza 1 személyre (Minimum 2 Alkupont kell vásárolnod!)

  • 7 éjszaka szállás kertre néző club szobában, a sidei Sunis Elita Beach Resort Hotel & Spában*****
  • Ultra all inclusive ellátás
  • Repülőjegy – július 18-i indulás Budapestről
  • Transzfer
  • Telepített magyar nyelvű idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illeték 27.000 Ft/fő
  • Kötelezően megkötendő útlemondási biztosítás (az alapár 1,3 %-a)
  • BBP biztosítás

Jó utat kívánunk!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére