8 napos körutazás Skóciában várak és kastélyok mentén, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, belépőkkel, programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35808
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

499.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35808

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz Skóciában, a klánok földjén, romantikus várak és kastélyok mentén!

Időpontok

  • 2020. máj. 23-30.: , 499.000 Ft
  • 2020. jún. 11-18.: , 514.000 Ft
  • 2020. jún. 25 - júl. 2.: , 534.000 Ft
  • 2020. júl. 18-25.: , 552.000 Ft
  • 2020. aug. 27 - szept. 3.: , 542.000 Ft
  • 2020. szept. 10-17.: , 514.000 Ft
  • 2020. szept. 24 - okt. 1.: , 499.000 Ft
  • 2020. júl. 23-30.: , 552.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A repülőjegyet illetékkel
  • A 20 kg-os feladható poggyászt
  • A helyi autóbuszt
  • A kompátkelést a Skye-szigetről
  • 7 éjszaka szállást középkategóriájú szállodákban, kétágyas, fürdőszobás szobákban
  • Félpanziót
  • Az útlemondási biztosítást
  • A felsorolt programokat belépődíjakkal
  • Az idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 470 Ft/nap
  • Egyágyas felár: 138.000 Ft

Program

1. NAP: EDINBURGH

Elutazás Ferihegyről közvetlen repülőjárattal Edinburgh-ba. A megérkezést követően transzfer az Edinburgh környéki szállodába (2 éj).

2. NAP: EDINBURGH, LINLITHGOW VÁRA

Skócia fővárosát, Edinburgh-t sokan Európa egyik legszebb városának tartják, és valóban kevés városban ötvöződnek ilyen nagyszerűen a természeti adottságok az ember alkotta látványosságokkal. Autóbuszos és gyalogos városnézés: középkori óváros a St. Giles-katedrálissal, a város szíve – a Princes Street, a XVIII. századi (György-korabeli) szép terek, a Calton hegy pazar panorámát nyújtó kilátója stb. Közösen megnézzük a város nagy nevezetességét, a skót királyi várat.

A nap zárásaként látogatást teszünk Linlithgow nagyszerű várában (itt született 1542-ben Stuart Mária).

3. NAP: ST. ANDREWS, DUNDEE, SKÓT FELFÖLD, BLAIR KASTÉLY

Utazás északi irányba. Rövid megálló South Queensferryben, ahonnan nagyszerű panoráma nyílik azokra a gigantikus méretű (közúti és vasúti) hidakra, amelyek a Forth folyó széles tölcsértorkolatának északi és déli partját kapcsolják össze. Ezután ismerkedés St. Andrews-zal, Skócia ősi egyetemi városával (középkori katedrális romjai, várromok, középkori egyetemi épületek stb.).

Továbbutazás a Skót Felföldre Dundee érintésével, itt fotószünet a kikötőben kiállított Discovery hajónál (Scott kapitány ezzel a hajóval indult az első déli-sarki expedíciójára). Délután látogatás Blair kastélyában, az egyik legszebb és leggazdagabb berendezésű skót kastélyban, majd utazás a Skót Felföld romantikus tájain keresztül Invernessbe, szállás (1 éj).

4. NAP: INVERNESS, WHISKYLEPÁRLÓ, URQUHART VÁRA, LOCH NESS, FORT AUGUSTUS, EILEAN DONAN VÁR

Séta Invernessben, a Skót Felföld fővárosában, majd ismerkedés a skót whisky előállításának titkaival egy whiskylepárlóban. Utazás a Loch Ness-i tó irányába. A Loch Ness a szörny történetének köszönhetően Skócia leghíresebb tava. Látogatás Urquhart várának romjainál, ahonnan a legtöbben szokták figyelni a szörny felbukkanását.

Továbbutazás a Hebridák szigetei irányába. Útközben pihenő Fort Augustusban (látványos zsiliprendszer a Kaledóniai csatornán), majd fotószünet a festői fekvésű Eilean Donan várnál (a Hegylakó című film forgatásának helyszíne). Érkezés a Skye-szigetre a szigetet a szárazfölddel összekötő hídon keresztül. Szállás a Skye-szigeten (1 éj).

5. NAP: SKYE-SZIGET, DUNVEGAN VÁRKASTÉLY, PORTREE, GLENFINNAN EMLÉKMŰ

Körutazás fotószünetekkel a skót hagyományokat (nyelvet, szokásokat) ma is erősen őrző, természeti szépségekben gazdag Skye-szigeten. Látogatás a tengerbe benyúló földnyelven fekvő Dunvegan várkastélyban, mely a XII. század óta a MacLeod klán ősi fészke. A család számos ereklyéjét őrzik a kastélyban. Pihenő Portree-ben, a sziget hangulatos "fővárosában".

Kompátkelés vissza a szárazföldre, érkezés Mallaig halászvároskába. Utazás egy híres útvonalon (Road to the Isles) a Skót Felföld romantikus, tavakkal telepöttyözött völgyein át. Fotószünet a Glenfinnan emlékműnél. Szállás a Skót Felföldön (1 éj).

6. NAP: GLEN COE, LOCH LOMOND, TROSSACHS, STIRLING

A vadregényes Glen Coe völgyön átkelve érkezünk meg a Loch Lomondhoz, Nagy-Britannia legnagyobb tavához. Ezután ismerkedés a Trossachs erdős-hegyes tóvidékével, majd továbbutazás Stirling irányába. Stirling városát Skócia földrajzi és történelmi középpontjának szokták nevezni. Látogatás Stuart Mária egykori várában, majd utazás a Glasgow környéki szállodába (2 éj).

7. NAP: CULZEAN KASTÉLY, ALLOWAY, GLASGOW

Kirándulás Délnyugat-Skóciába. Délelőtt Skócia egyik legszebb kastélyát, a tengerpart fölé magasodó sziklán álló Culzean kastélyt tekintjük meg, majd a következő állomás Alloway városka, ahol a skótok nemzeti költőjének, Robert Burnsnek a zsúpfedeles szülőháza található.

Délután városnézés Glasgow-ban, Skócia legnagyobb városában: katedrális, George Square, Viktória-korabeli városközpont, People’s Palace és Winter Garden a „Glasgow Green” nevű parkban stb.

8. NAP: ROSSLYN KÁPOLNA, EDINBURGH

Délelőtt a skót gótika mesterművét, a dús kőfaragványairól híres XV. századi Rosslyn kápolnát tekintjük meg, majd utazás Edinburgh-ba. Folytatjuk az ismerkedést a skót fővárossal, valamint lesz szabadidő is.

Délután transzfer Edinburgh repülőterére, elutazás Budapestre közvetlen repülőjárattal. Érkezés Ferihegyre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos körutazás Skóciában várak és kastélyok mentén, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, belépőkkel, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére