8 napos körutazás Németországban, a Bodeni-tóhoz és a Fekete-erdőhöz buszos utazással, reggelivel, kompátkeléssel, idegenvezetéssel, programokkal

Ajánlat kód: 33724
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

224.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33724

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hajókázz a Bodeni-tavon, kirándulj a Fekete-erdőben és fedezz fel csodálatos németországi tájakat 8 napos májusi körutazáson, amikor a legszebb a természet!

Időpont

  • 2022. június 16-23.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Az autóbuszos utazást
  • A kompátkelést a Boden-tavon
  • 7 éjszaka szállást kétágyas, fürdőszobás szállodai szobákban a következők szerint: 3 éjszaka Friedrichshafenben egy 3 csillagos szállodában, 3 éjszaka a Fekete-erdőben egy emelt szintű 3 csillagos szállodában és 1 éjszaka Stuttgart környékén egy 4 csillagos szállodában. A friedrichshafeni szállodában kis wellness-részleg, a Fekete-erdei és a Stuttgart környéki szállodában úszómedence áll a vendégek rendelkezésére, melyek használata utasaink számára díjmentes.
  • Reggelit
  • Az útlemondási biztosítást
  • Az idegenvezetést
  • A felsorolt programokat
  • IFA-t

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők
  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 440 Ft/nap

Felárak

  • Félpanziós felár: 57.500 Ft (7 vacsora)
  • Egyágyas felár: 55.400 Ft

Program

1. NAP: WEINGARTEN

Elutazás Székesfehérvárról a Piac téri parkolóból reggel 4.15-kor. Budapestről az autóbusz 5.30-kor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Tatabánya – Győr – Hegyeshalom – Bécs – Linz – München – Memmingen – Weingarten útvonalon. A Boden-tótól északra fekvő kisváros nagy nevezetessége a hatalmas bazilika, mely Németország legnagyobb barokk korban épült temploma. A bazilika megtekintése után a szállodai szobák elfoglalása. Szállás Weingartenben (3 éj).

2. NAP: KONSTANZ, REICHENAU SZIGETE, MAINAU-VIRÁGSZIGET, BIRNAU

Kora délelőtt kompátkelés a Boden-tavon (kb. 20 perces hajózás), majd ismerkedés Konstanzcal, a Boden-tó vidékének legnagyobb városával. Az ősi történelmi óváros a tó déli oldalán szinte beékelődik Svájc területébe. Továbbutazás Reichenau szigetére, az UNESCO világörökséghez tartozó kora román Szent György apátsági templom megtekintése.

A délután jelentős részét Mainau szigetén töltjük. A 45 hektáros sziget tulajdonképpen egy hatalmas park (mediterrán növényzet, színpompás virágok, pillangóház, pálmaház stb.). Visszaútban a szállodához látogatás Birnau gyönyörű barokk zarándoktemplomában, mely magányosan áll a Boden-tó feletti szőlőskertek közepén.

3. NAP: MEERSBURG, FRIEDRICHSHAFEN, LINDAU

Délelőtt barangolás Meersburgban, Németország egyik legfestőibb kisvárosában. Meersburg ódon favázas házai a Boden-tó mellett a késő középkorba viszik vissza a látogatókat. Lehetőség a vármúzeum megtekintésére is.

A kora délutáni órákban pihenő, szabad program Friedrichshafenben, illetve közös látogatás a híres Zeppelin léghajómúzeumban. Ezután átruccanás Bajorországba (a Boden-tó északkeleti részén egy rövid partszakasz oda tartozik). Városnézés Lindau bájos óvárosában, mely a Boden-tó egy kis szigetét foglalja el.

4. NAP: SIGMARINGEN, LICHTENSTEIN-VÁRKASTÉLY, HOHENZOLLERN-VÁR, DONAUESCHINGEN

Búcsú a Boden-tó látnivalóitól, utazás a Duna-parti Sigmaringenbe. Fotószünet a Duna fölé magasodó várkastélynál, majd továbbutazás a Schwäbische Alb nevű középhegység szép tájain keresztül. Látogatás a meghökkentő fekvésű Lichtenstein-várkastélyban, mely a XIX. századi német várromantika egyik legszebb emléke.

Délután a hatalmas Hohenzollern-várat nézzük meg, mely egy magányos hegy tetejére épült. (Lehetőség van kisbuszokkal is felmenni a vár bejáratához.) Továbbutazás a Fekete-erdő irányába. Útközben pihenő Donaueschingenben, a történelmi Duna-forrásnál. Szállás a Fekete-erdő nevű hegység középső részén, egy nagyon hangulatos üdülőhelyen Tribergben, a városközpont közelében (3 éj).

5. NAP: TRIBERG (VÍZESÉS, FEKETE-ERDŐ MÚZEUM, KAKUKKOS ÓRÁK), TITI-TÓ, FREIBURG

A délelőttöt Tribergben töltjük. Könnyű túrázás a Tribergi vízeséshez (Németország legmagasabb vízesése), majd szabadidő, lehetőség a Fekete-erdő Múzeum megtekintésére. Ezután Triberg mellett a világ legnagyobb kakukkos óráját nézzük meg.

A déli órákban utazás a Titi-tóhoz. Séta a tóparton, majd továbbutazás a Pokol-völgyön keresztül Freiburgba, a Fekete-erdő „fővárosába”, Dél-Németország egyik legszebb városába. A városnézés után visszautazás a szállodába szép hegyvidéki tájakon keresztül.

6. NAP: EURÓPA-PARK

Pihenés a Fekete-erdőben, lehetőség kirándulásra, túrázásra.

Fakultatív program: Európa-park

Egész napos kirándulás Németország legnagyobb tematikus szórakoztató parkjába, a francia határ közelében fekvő Európa-parkba. A park megtekintése felér egy gyors európai körutazással (német falu, olasz falu, görög falu, angol falu, skandináv falu, spanyol falu, orosz falu, brit falu, svájci falu stb. – a házak eredeti méretben vannak felépítve). Emellett utasaink a több mint 100 attrakció jó részét is kipróbálhatják. (Bővebb információ a park honlapján: www.europapark.de)
A fakultatív program ára: 6.900 Ft + belépődíj (garantált indulás).

7. NAP: SCHILTACH, MAULBRONN, LUDWIGSBURG

Utazás a Fekete-erdő északi részén fekvő Maulbronnba. Útközben rövid séta egy kisvárosban, Schiltachban, mely tele van ősi favázas házakkal. Maulbronn cisztercita kolostora és a körülötte lévő, fallal körülvett házak Németország egyik legépebben megmaradt középkori épületegyüttese (UNESCO világörökség). Látogatás a kolostorban, majd továbbutazás a Stuttgart melletti Ludwigsburgba, a „sváb Versailles”-ba. Németország legnagyobb barokk kastélyának közös megtekintése után marad elég idő, hogy mindenki felfedezhesse a kastély gyönyörű parkjának különleges attrakcióit. Szállás Stuttgart környékén (1 éj).

8. NAP: ULM

Indulás hazafelé. Útközben séta a Duna-parti Ulmban. A város legnagyobb nevezetessége a Münster, melynek 161 méter magas tornya a legmagasabb templomtorony az egész világon. Hazautazás a München – Linz – Bécs – Hegyeshalom – Győr – Tatabánya útvonalon. Érkezés Budapestre és Székesfehérvárra a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos körutazás Németországban, a Bodeni-tóhoz és a Fekete-erdőhöz buszos utazással, reggelivel, kompátkeléssel, idegenvezetéssel, programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére