8 napos körutazás Izraelben, repülőjeggyel, illetékkel, 3*-os szállásokkal, reggelivel és magyar nyelvű idegenvezetéssel – vár Jeruzsálem, Tel-Aviv, Haifa és a Holt-tenger

Ajánlat kód: 35491
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

534.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35491

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogasd meg Izrael történelmi és kulturális látnivalóit, Jeruzsálem, Tel-Aviv és Haifa városát, a Holt-tengert, a Masada erődöt és a Galileai-tavat!

Időpontok

  • 2023. október 12 - október 19: , 534.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy illetékkel
  • BBP biztosítás
  • Közlekedés külön busszal
  • Elhelyezés középkategóriájú (kb. 3*-os) szállodákban, kétágyas fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • Magyar nyelvű idegenvezető a helyszínen

Az ár nem tartalmazza

  • Helyszíni belépők és a program szerinti étkezések: 195 USD (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatóknak)
  • Sztornó biztosítás: 7.490 Ft
  • Egyágyas felár: 159.000 Ft
  • 16-21 fő közötti létszámfelár: 27.000 Ft

Program

1. nap: Budapest – Tel-Aviv – Netánja

Elrepülés Budapestről Tel Avivba menetrend szerinti járattal. Érkezés után utazás Netánja felé. Vacsora. Szállás Netánjában.

2. nap: Tel-Aviv

Reggeli, majd szabad program, fürdés a gyönyörű tengerparton, séta és vásárlás a Karmel piacon vagy a belvárosi utcákon. Vacsora. Szállás Netánjában.

3. nap: Názáret – Caesarea – Akko – Haifa

Reggeli, majd utazás Názáretbe, Jézus gyermekkori otthonában, városnézés és az Angyali Üdvözlet templomának megtekintése. Továbbutazás északi irányban a Földközi-tenger partvidékén, a régi tengerparti úton, a Via Maris-on Caesarea-ba, amely egykor Heródes király főhadiszállása volt és amelynek helytartója volt Pontius Pilátus is. Péter itt keresztelte meg Cornelius Centuriót, aki így az első nem zsidó származású hívő lett. Meglátogatjuk az ősi római város emlékeit, a színházat, vízvezetéket. Továbbutazunk Akkoba, a keresztesek egykori északi fővárosába, ahol a földalatti csarnokok a keresztesek által létrehozott szállások részei voltak, a zarándokoknak szállásként, sebesült katonáik számára kórházként szolgáltak. A várost ma arabok és zsidók lakják. Folytatjuk utunkat Haifaba, és felmegyünk a Karmel hegyre, ahonnan a város panorámája tárul a szemünk elé a Bahai kertekből. Vacsora. Szállás Tiberiasban.

4. nap: Galileai-tó – Capernaum – Tabgha

Reggeli, majd utazás a Galileai-tóhoz, ahol Jézus élt és tanított. Megtekintünk egy 2000 éves halászbárkát. Továbbutazás a Galileai-tó partján, látogatás Capernaumban, Szt. Péter házának maradványai, a régi zsinagóga, ahol Jézus imádkozott, majd továbbutazás Tabgha-ba, a kenyér és halszaporítás csodájának helyszínére. Felmenetel a Boldogság hegyére, ahol elhangzott a Hegyi Beszéd, innen gyönyörködhetünk a Galileai-tó látványában. Vacsora. Szállás Bethlehemben.

5. nap: Jeruzsálem – óváros

Reggeli, majd az Óváros felfedezése: felmenetel az Olajfák hegyére, ahonnan az óváros lélegzetelállító látványa tárul a szemünk elé, majd látogatás a Gethsemane kertben és a Nemzetek templomában, ahol Jézust elhagyták tanítványai. Az oroszlános kapun át jutunk az óvárosba és végigmegyünk a Via Dolorosa-n követve a Keresztút állomásait egészen a Szent Sír templomáig a Golgota hegyén. Átsétálunk a Cardo téren, és a Zsidó negyeden egészen a Sirató Falig. Szabadidő, vásárlási lehetőség a bazárban. Vacsora. Szállás Betlehemben.

6. nap: Bethlehem – Jeruzsálem – Sion-hegy

Reggeli, majd Betlehem felfedezése, a Manger tér és a Születés Templomának megtekintése. majd utazás a Sion-hegyre, ahol az Elszenderülés temploma, az Utolsó vacsora terme és Dávid király feltételezett sírja található. Visszautazás Jeruzsálembe. Városnézés az újvárosban: Izrael Múzeum (itt őrzik a Holt-tengeri tekercseket), Knesset - Parlament épülete a menorah-val, Izrael állam jelképével, Yad Vashem – a megrendítő Holocaust Múzeum. Ezt követően látogatás Keresztelő Szt. János szülőhelyénél és a Keresztelő Szt. János katolikus templomban, mely a XIX. században épült, bizánci és keresztes romokra. Vacsora. Szállás Betlehemben.

7.nap: Holt-tenger – Masada erőd

Reggeli után egész nap szabad program, vagy fakultatív programlehetőség: utazás a Holt-tengerhez. Az első állomás a Masada erőd, az utolsó erősség, mely a római terjeszkedést követően is a zsidók kezén maradt (felmenetel felvonóval – a kilátás fantasztikus). Ezt követően utazás a Holt-tengerhez, szabad program, fürdés a Holt-tengerben. Délután visszautazás. (A program ára: 19.900 Ft.) Vacsora. Szállás Betlehemben.

8. nap: Tel-Aviv – Budapest

Reggeli a szállodában, majd transzfer a repülőtérre és elrepülés Budapestre menetrend szerinti járattal. Megérkezés menetrendtől függően.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos körutazás Izraelben, repülőjeggyel, illetékkel, 3*-os szállásokkal, reggelivel és magyar nyelvű idegenvezetéssel – vár Jeruzsálem, Tel-Aviv, Haifa és a Holt-tenger

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére