8 napos körutazás Észak-Lengyelországban, Varsótól a Balti-tengerig, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 38677
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

520.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 38677

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Észak-Lengyelország titkait, Varsót, Zakopanét és Krakkót!

Időpontok

  • 2024.08.17 - 2024.08.24.: , 520.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • a repülőjegyet illetékkel (melynek értéke: kb. 115.000 Ft)
  • 7 éjszaka szállást, kétágyas szobákban
  • a reggelis ellátást
  • a megadott programokat
  • a magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • A belépőket (helyszínen fizetendők) kb. 80 EUR
  • Az útlemondási biztosítást 2,5% (COVID-19 fedezettel)
  • BBP utasbiztosítás (Aegon)
    • Nívó: 640 Ft/fő/nap
    • Top: 860 Ft/fő/nap
    • Top Extra: 1.320 Ft/fő/nap

Felár

  • Egyágyas felár 140 000 Ft
  • Félpanziós felár (italok nélkül) 95 000 Ft

Program

1. nap: Budapest - Varsó
Elrepülés Lengyelország fővárosába. Varsóba érkezés után buszos panorámás városnézés a modern városrészben - az utóbbi 20 évben számos acél-üveg palota épült a belvárosban, „amerikai felhőkarcoló élményt” nyújtva a látogatók számára. Látogatás az 50-es években világhírűvé vált Kultúra és Tudomány Palotájánál. Éjszaka a hotelban. 

Tervezett szállás: Hotel Gromada *** ( vagy hasonló)

2. nap: Varsói mesék
Reggeli után séta az UNESCO világörökségi védelmet élvező, romjaiból újjáépített Óvárosban: Királyi Palota, Óvárosi Piactér, Kastélytér, Barbakán, Szent János Katedrális. Látogatás a Lazienki Parkban, a Chopin Emlékműnél. Ezt követően Wilanówba indulunk. Wilanów Varsó városának kerülete Lengyelországban. Itt található a történelmi Wilanów-kastély, a "lengyel Versailles". Wilanów számos villának ad otthont, és annak ellenére, hogy viszonylag távol van a városközponttól, a kerület a legdrágábbak közé tartozik. Éjszaka a hotelban.

Tervezett szállás: Hotel Gromada *** ( vagy hasonló)

3. nap: Balti-tenger
Reggelit követően utazás északra, a Balti-tenger partvidékére, látogatás Frombork középkori püspöki székhelyén, a Katedrális-hegyen (domb). Ismerkedés a hosszú éveken át itt élt Nicolaus Copernicus életével az 1300-as években épült Püspöki palotaerődben. A program végeztével utazás Gdanskba, az ősi Hanza városba, Lengyelország legfontosabb történelmi kikötővárosába. Éjszaka a hotelban.

Tervezett szállás: Hotel Mercure Gdańsk Stare Miasto**** ( vagy hasonló)

4. nap: A lengyel korona német ékköve és a Trojmiasto
Délelőtt városnézés „A lengyel korona német ékkövében”: Nagy Malom (a Világ legnagyobb középkori gazdasági építménye), Szent Katalin templom, Vásárcsarnokok, Nagy Arzenál, Szénpiac és kapui. Látogatás a Városháza világhírű „Vörös szobájában”. Séta a „Hosszú utcán” a Neptun-Kút érintésével a Kikötőnegyedbe: Zöldkapu, Daru kapu, Tengerészeti Múzeum, Szent Mária Templom. Látogatás Gdyniában, a Trojmiasto (3 város) legfiatalabb tagjában.A Kamienna Góra kilátópontjáról nézünk re a városra, a kikötőkre és a tengerre. Leereszkedünk a kikötőbe és megnézzük a Błyskawica ("Villámlás") nevű híres lengyel hadihajót. Tovább utazunk a harmadik városba Sopotba. Közös séta XIX. századi a városmag szállodáinál, majd szabad program a strandon és a bevásárló utcában. Éjszaka a hotelban.

Tervezett szállás: Hotel Mercure Gdańsk Stare Miasto**** ( vagy hasonló)

5. nap: A Borostyán Part és a Fáraó dűnék
Reggeli után utazás a Balti-tenger dűne övezetébe, a Borostyán Part védelem alatt álló zónájába, a Slowinski Nemzeti Parkba. A park sajátossága a vándorló homokdűnék hatalmas területe. Nagyon érdekesek és sokfélék a homokos partot és a dűnéket benövő növénytársulások. Lehet itt találkozni a tengermelléki vidékekre jellemző erdeifenyő erdőkkel és mocsári növényvilággal a számos tőzeglápon, valamint a tavakra jellemző flórával. A park területén számos vízi- és gázlómadár, rétisas, fülesbagoly, óriás kormorán és fekete gólya él. A parkot felvették az UNESCO bioszféra rezervátumainak listájára Délutáni visszautazás Gdanskba. Szabadidő és vásárlási lehetőség. Éjszaka a hotelban.

Tervezett szállás: Hotel Mercure Gdańsk Stare Miasto**** ( vagy hasonló)

6. nap: A Német Lovagrend emlékezete
Reggeli után utazás Malborkba, a Német Lovagrend nagymestereinek erődítményébe. A gigászi erőd ma UNESCO védelem alatt áll, és helyi vezetéssel látogatható. A mai napon még Kwidzyn német lovagrendi erődjét is megnézzük, végül utazunk Torunba (németül Thorn). A középkori Toruń Európa e részének vezető gazdasági és kulturális központja volt. Toruń egyben egy jelenleg is fejlődő város, nagy egyetemi központ, és rangos művészeti események otthona. Éjszaka a hotelban. 

Tervezett szállás: Hotel Gotyk *** ( vagy hasonló)

7. nap: Torun gótikus csodái
Reggeli órákban gyalogos városnézés a „lengyel-német történelem kincsesházában”, Torun UNESCO világörökségi belvárosában. A város a palesztinai Toron keresztes településről kapta nevét.  Sétánk során megtekintjük a  Vásárteret a Kopernikusz utcát, a Kopernikusz Emlékművet valamint a Főteret a  Csillag Házat, és a Városházát is. Nem marad ki a  Szent János templom, Teuton Kastély, Visztula-part sem. Délutáni órákban utazás Varsóba esti érkezéssel. Éjszaka a hotelban.

Tervezett szállás: Hotel Gromada *** ( vagy hasonló)

8. nap: Varsó - Budapest
Kijelentkezés a szállodából. Szabadprogram és vásárlási lehetőség, majd hazautazás menetrend szerinti járattal.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

8 napos körutazás Észak-Lengyelországban, Varsótól a Balti-tengerig, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
20 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére