8 napos körutazás Angliában, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 44512
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

715.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44512

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Shakespeare és Robin Hood földjét!

Időpontok

 • 2024. Július 10 - 17.: , 715.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • A teljes alapprogramot
 • Szállást 3 és 4 csillagos szállodákban
 • Reggelis ellátást
 • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
 • A retúr repülőjegy alapárát
 • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
 • Egy kézipoggyászt
 • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (ha igényét foglaláskor jelzi, szabad kapacitás függvénye)
 • Fix ülőhelyet a kinti autóbuszon, amely foglalás előtt kiválasztható telefonon, ennek hiányában automatikusan kerül kiosztásra a szabad helyek függvényében
 • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

 • Utasbiztosítást
 • Belépők ára: kb.: 233 Font

Felár

 • Fakultatív vacsora (7 alkalom) 76 000 Ft
 • Kirándulás Windsor kastélyhoz (belépővel) 25 000 Ft

Program                  

1. NAP: BUDAPEST – LONDON

A kora reggeli órákban repülés Budapestről Londonba. Egyből autóbuszra szállunk és irány a belváros. Délelőtt a monumentális Szt. Pál Székesegyházat keressük fel, majd a Towerbe látogatunk el, mely London híres erődítménye és elválaszthatatlan az angol történelemtől. Volt királyi lakhely, rettegett börtön, sőt állatkert is, ma pedig múzeum. Itt találhatóak a felbecsülhetetlen értékű brit koronaékszerek. Mellette látható a Tower Híd, amely London felnyitható hídja. Igény szerint hajókázási lehetőség is lesz a Temzén a Towertől a Parlamentig. Szállás Londonban.

2. NAP: LONDON

Buszos és gyalogos séta keretében fedezzük fel az angol főváros nevezetességeit. Programunkat a Westminster negyedben kezd­jük, ahol lefényképezhetjük a Parlament épületét, a Big Ben óra­tornyát és megnézzük a Westminster Apátságot, ami nemcsak történelmi, de építészeti szempontból is London és egész Anglia egyik legkiemelkedőbb emlékhelye. Hosszú évszázadokon át itt koronázták és temették az angol uralkodókat. I. Erzsébet és Stuart Mária mellett az apátságban nyugszik például Chaucer, Dickens és Newton is. A Parlament térről továbbsétálunk a Whitehallon, a miniszterelnöki rezidencia, a híres Downing Street 10. felé. Ide csak bepillantani tudunk, mert biztonsági okokból a teljes utcát lezárták. Ezt követően lefényképezhetjük a Lovastestőrség lak­tanyáját is. Utunkat a St. James parkon keresztül a Buckingham-palota felé vesszük, ahol zajlik minden nap az őrségváltás is. Továbbhaladva, a Trafalgar téren lesz egy kis szabadprogram, amikor betérhetünk a közeli Sherlock Holmes Pub-ba, de ha vala­kit inkább a National Gallery kiállítása érdekel, akkor ők ez idő alatt annak gyűjteményével ismerkedhetnek. A kora esti órák­ban a Piccadilly Circus reklámjaiban gyönyörködünk, majd sétá­lunk a Sohoban, illetve a Kínai negyedben. Tovább sétálunk a Covent Gardenbe, ahol mutatványosok szórakoztatják a turistákat. Élményekkel gazdagon térünk vissza szállásunkra.

3. NAP: LONDON – WINDSOR – LONDON

Reggeli után egyénileg el lehet menni vásárolni az Oxford Streetre, vagy velünk tarthatnak a Windsor kastély megtekinté­sére, mely évszázadok óta a királyi család rezidenciája, és a világ legnagyobb lakott kastélya. Látványos parkok és díszes lakosz­tályok fogadják a látogatókat. (A jegyvásárlás hetekkel az uta­zás előtt történik, ezért kérjük jelezzék előre a kastélylátogatási igényüket.) Windsor után bemegyünk London belvárosába, és aki szeretné, ekkor megtekintheti a British Múzeum kincseit, melyben többek közt a világ leggazdagabb egyiptomi gyűj­teménye (így például a Rosetti kő is) található, de a Madame Tussauds Panoptikumot is lehet választani a szabadidőben. Arra is lesz lehetőség, hogy a várost madártávlatból nézzük meg a London Eye óriáskerekének kabinjából (javasolt az előre történő jegyvásárlás). Este visszamegyünk szállásunkra.

4. NAP: WINCHESTER – SALISBURY – STONEHENGE

Reggeli után busszal Winchesterbe megyünk. Rövid megálló a városban, ahol megnézhetjük a legendás Artúr király kerekasztalát. Folytatjuk utunkat Salisburybe. A katedrálisa, mely Anglia legmagasabb tornyával rendelkezik, meseszép. Itt talál­ható a Magna Carta legjobb állapotban lévő példánya. Ezt köve­tően a legendák nyomába indulunk. Stonehenge kőtömbjeiről sok legenda és elképzelés született, de csak két dolog biztos, hogy többezer éves és az, hogy ezt látni kell. A világon egyedül­álló helyszín turisztikai megtekintését szigorú szabályok men­tén engedélyezik, a belépőjegyet előre meg kell vásárolnunk (ezzel kapcsolatban az utazás előtt keressük utasainkat). Ez vonatkozik néhány londoni látványosságra is. Ezek esetében fontos, hogy az útra történő jelentkezéskor utasaink döntsék el, hogy mely látványosságokat kívánnak megtekinteni. A nyilat­kozatoknak megfelelően vásároljuk meg előre a belépőjegye­ket, ezzel biztosítva a látnivalóhoz történő bejutást. A helyszíni jegyvásárlásokat nem tudjuk garantálni. Programunk végezté­vel az esti órákban érkezünk szállásunkra.

5. NAP: BATH – OXFORD

Mai napi első megállónk Bathban lesz. Anglia egyetlen melegvízű forrása itt található, így érthető, hogy kedvelt üdülőhely. Fő lát­ványossága a római fürdő, melyet meg is tekintünk. Ezt követi a Royal Crescent hatalmas félhold alakú épülettömbje, és a csoda­szép boltozattal rendelkező apátsági templom. Bath után Oxfordba buszozunk. A város a világ egyik legrégebbi és egyben leghíre­sebb egyetemének otthona. Az egyetemi negyed megtekintése után sétálunk a belvárosban, mely során érintjük a Christ Church Katedrálist és a Kollégiumot is. Folytatjuk utunkat szállásunkra.

6. NAP: WOODSOCK – STRATFORD – WARWICK

Délelőtt az Oxford közelében lévő Woodstockba megyünk, ahol a Blenheim kastélyt keressük fel. Az 1700-as évek elején épült barokk kastély bekerült az UNESCO Világörökségei közé. Először a parkot, majd a díszes főépületet tekintjük meg. Programunk folytatásaként Shakespeare szülővárosa, a hangulatos Stratford-upon-Avon a következő úticélunk. Láthatjuk a múzeumként is üzemelő szülőházat, a folyópartot és a belvárost. A délután második felében a középkor egyik leghíresebb palotájához, a Warwick várkastélyhoz visz autóbuszunk. A kastély hatalmas tornyával és csodás belső díszítésével mindenkit elkápráztat. Az esti órákban foglaljuk el szállásunkat.

7. NAP: CHESTER – LIVERPOOL

A mai napon tovább haladunk észak felé. Először a 2.000 éves várost, Chestert keressük fel. A Rows árkádjai alatt és a belváros­ban sétálva olyan érzésünk támad, mintha visszalépnénk több száz évet az időben. Különleges a városfalon történő séta, nézelődés, de van itt római Amfiteátrum is. Mindezek ellenére a legszebb látni­való a katedrális, mely az angol gótika csodaszép épülete. Chestert elhagyva Liverpoolba megyünk. A város a magyarok többségé­nek két dolgot jelent: Beatles és a foci. Érthető, hogy a mi liver­pooli programunk is ezek köré csoportosul. Megnézzük a Beatles Múzeumot, utána sétálunk a belvárosban. Ezt követően mindenki eldöntheti, hogy milyen programot választ a szabadidejében. Lehet sétálni, vásárolni a központban, vagy megtekintheti az Anfield stadionban – ahol Szoboszlai is játszik –, lévő labdarugó relikviákat bemutató kiállítást (a stadionhoz történő kijutás egyé­nileg történik), vagy részt vesznek a Mersey folyón egy hajókirán­duláson. Programjaink végeztével szállásunkra utazunk.

8. NAP: MANCHESTER – REPÜLŐTÉR – BUDAPEST

A mai napi angliai programunk Manchester megtekintése. Buszunkból látni fogjuk a város két világhírű labdarugó csapa­tának stadionját, majd sétálunk a belvárosban. Ezt követően – ha a repülőgép menetrendje engedi –, egy fakultatív hajó­kiránduláson veszünk részt az Irwell folyón és a csatornákon. Menetrend függvényében transzfer a repülőtérre és várhatóan a délutáni órákban repülés. Budapestre érkezés az esti órákban.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

8 napos körutazás Angliában, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
24 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére