8 napos körutazás a Balti-tenger országaiban és Szentpéterváron, repülőjeggyel, 3*-os szállásokkal, reggelivel

Ajánlat kód: 38545
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

270.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38545

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a Balti-tenger országait, városait, és Oroszország ékkövét, Szentpétervárt!

Opciók

  • 2021. június 4.: , 287.000 Ft
  • 2021. július 16.: , 270.000 Ft
  • 2021. augusztus 13.: , 270.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy
  • 7 éjszaka szállás 3*-os szállodában, 2 ágyas tus/wc-s szobában
  • Reggeli

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illeték: kb. 45.000 Ft
  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 110 EUR+50 PLN+1450 RUB
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 40 EUR+15 PLN+250 RUB
  • Utasbiztosítás (BBP, repülővel): 4.560 Ft
  • CL PLUS biztosítás repülővel: 18.570 Ft
  • Vízumköltség: 15.000 Ft

Felár

  • Egyágyas felár repülővel (VI.04.): 95.000 Ft
  • Egyágyas felár repülővel (VII.16., VIII.13.): 83.000 Ft
  • 7x vacsora felár (repülős, VI.04.): 48.000 Ft
  • 7x vacsora felár (repülős, VII.16., VIII.13.): 45.000 Ft

Fakultatív programok (15 főtől)

  • Ermitázs vezetéssel: 7.500 Ft+belépő
  • Petvodorec szárnyashajóval és Puskin: 7.500 Ft+belépő
  • Hajózás a Néván és a hidak megnyitása: 7.000 Ft
  • Orosz folklór show: 14.500 Ft

Program

1. nap:

Repülővel érkező utasoknak transzfer a szállodába.

2. nap: Vilnius, Trakai és Riga (330 km)

Reggelinket elfogyasztva, városnézés során ismerkedünk a litván fővárossal, Vilnius-al. A hangulatos óváros barokk épületei, a Szent Szaniszló és Szent László katedrális a harangtoronnyal, a városkapu (világörökség). Ezt követően Trakaiba látogatunk. Sétát teszünk a szép fekvésű település vízi várában. Az esti órákban érkezünk Rigába. Szállásunk Rigában vagy környékén lesz.

3. nap: Riga és Tallinn (310 km)

Reggeli után a lett fővárossal, a Baltikum legszebb városával ismerkedünk. Számtalan építészeti műemlék található a városban a legkülönbözőbb korokból. Láthatjuk a Dóm épületét, Európa második legnagyobb orgonájával. A XIV. századi kastély és a középkori óváros a lőportoronnyal, kereskedőházakkal a világörökség része. Észtország fővárosa, Tallinn felé utazunk tovább. Szállásunk Tallinnban vagy környékén lesz.

4. nap: Tallinn és Szentpétervár (370 km)

Reggelinket elfogyasztva ismerkedünk a festői Finn-öbölben fekvő várossal. Tallinn megőrizte hajdani, gazdag Hanza-város jellegét. Sétálunk látványos felsővárosában, ahonnan szép rálátás nyílik a városra és a kikötőre. Felkeressük a gótikus városközpontot. A délutáni órákban indulunk tovább Szentpétervárra. Szállásunk 3 éjszakán keresztül Szentpéterváron lesz. (a határátlépés függvényében ezen fakultatív vacsora hidegcsomagként is lehetséges)

5. nap: Szentpétervár (20 km)

Megreggelizünk, majd helyi idegenvezető kíséretében ismerkedünk a különlegesen szép fekvésű, sok szigetre épült várossal, melyet több száz híd köt össze. Autóbuszos városnézés során láthatjuk a Nyevszkíj sugárutat, a Téli Palotát, az Izsák Székesegyházat, és a Szent Péter-Pál katedrálist. Megnézzük a Néva partján a történelemből ismert Auróra cirkálót és I. Péter híres lovas szobrát. Délutáni programunk előtt láthatjuk az Admiralitást, megállunk a Palota téren, megcsodálva a tér egységes panorámáját. Fakultatív képtárlátogatás: Oroszország legnagyobb múzeumát, a Néva partján fekvő Ermitázst látogatjuk meg, – képtárlátogatás vezetéssel (világörökség). A Téli Palotával egységes stílusban épült, több épületből álló Ermitázs 125 termét a nagy európai művészet remekei foglalják el. Van Gogh, Michelangelo, Rubens, El Greco, Leonardo da Vinci, Raffaelo, Tiziano több mint nyolcezer alkotása látható itt. Nagy Katalin cárnő is itt tartotta féltett gyűjteményét. Esti fakultatív ajánlatunk: jöjjön velünk egy tradicionális zenés folklór estre, nézze meg az orosz népviseletbe öltözött előadóművészeket.

6. nap: Petrodvorec és Puskin – az orosz Versailles. Szentpétervár: amit még látni kell! (110 km)

Reggelit követően szabadidejében ismerkedhet a várossal, vagy jöjjön velünk, fakultatív kirándulásra hívjuk. Szentpétervár környékére, Petrodvorecbe látogatunk, melyet egyedülálló módon közelítünk meg! A tenger felől szárnyashajóval érkezünk a palota ’vízi bejáratához’! Páratlan panorámát nyújt a csodálatosan megkomponált park díszesen aranyló szökőkútjaival, mely I. Péter cár nyári rezidenciája volt a tengerpartra épített palota lépcsőjével, vízesésekkel és nagyszerű szobraival. A gyönyörű park, több száz szökőkúttal, ligetes sétányokkal kellemes időtöltés. Láthatjuk I. Péter cár magánszálláshelyeként szolgáló Monplaisir Palotát. Majd továbbutazunk II. Katalin kedvelt palotájához, az „orosz Versailles-hoz”, ahol világhírű festményeivel, gyönyörű szobraival, szökőkútjaival és a pompás Borostyán teremmel ismerkedünk. Délutánra visszatérünk Szentpétervárra. Megnézhetjük belülről is Szentpétervár legjelentősebb templomát, az Izsák Székesegyházat. Elkápráztató a székesegyház belső terének gazdag művészi kiképzése. Megnézzük a II. Sándor emlékére épült Vérző Megváltó Templomát. Elkápráztatja a látogatót a féldrágakövek hatalmas mennyiségének ilyen művészi felhasználása. Fakultatív ajánlatunk estére: késő este a Néva partjára érkezünk és hajóra szállunk. A hidak megnyitását ajánljuk a Néváról! A folyóról Szentpétervár egy másik arcát ismerheti meg, körpanorámaként élvezheti a kivilágított város látványát. A hidak megnyitása a nyári éjszakák csúcspontját jelenti, miközben a városban sétáló turisták és szentpéterváriak tömegei még késő este is elidőznek a kiülős teraszokon, söröznek, élvezik ezt a furcsa életet, amikor „a nap sosem végződik” …

7. nap: Szentpétervár–Pskov–Riga (570 km)

Elhagyjuk a paloták városát és Lettország felé folytatjuk utunkat. A vikingek (varégok) keleti kereskedelmi útvonalai mentén fekvő Pskovba érkezünk, mely Oroszország egyik legrégibb városa, fontos kereskedelmi hely, már a X. sz.-ban település volt. (Alapítását Szent Olgának tulajdonítják.) Számtalan temploma közül megtekintjük a Velikaja-folyó partján álló Kreml épületét, mely már 1323-ban is állott. Rövid pihenő után Rigába utazunk, ahol elfoglaljuk szállásunkat.

8. nap: Riga–Rundale kastélya–Kaunas (270 km)

Repülős utasainknak menetrendtől függően szabadidő, majd transzfer a rigai repülőtérre, hazautazás.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos körutazás a Balti-tenger országaiban és Szentpéterváron, repülőjeggyel, 3*-os szállásokkal, reggelivel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére