8 napos húsvéti kaland Tenerifén, repülőjeggyel, illetékkel, 4*-os szállással, félpanzióval

Ajánlat kód: 42454
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

399.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42454

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vár a Kanári-szigetek ékköve, Tenerife!

Időpont

  • 2023. április 7.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Oda-vissza repülőjegy Budapest-Tenerife útvonalon, közvetlen járattal
  • Repülőtéri illeték
  • Utasonként egy darab kézipoggyász (max. 40x30x20 cm) oda-vissza (a légitársaság poggyászszabályzatáról bővebben ezen a linken)
  • Repülőtéri transzferek
  • Szállás hét éjszakára a Best Hotel Jacaranda 4* szállodában, kétágyas szobában
  • Félpanziós ellátás a szállodában

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás: 2,5%
  • Colonnade ATLASZ biztosítás 650 Ft-tól/fő/nap
  • Fakultatív programok

Felár

  • Feladott poggyász max. 10 kg oda-vissza 45 000 Ft /db
  • Feladott poggyász max. 20 kg oda-vissza 60 000 Ft /db
  • Ülőhelyfoglalás oda-vissza útra: Az ár normál (nem nagy lábterű) ülőhelyekre vonatkozik - egyéb esetben a légitársaság nem garantálja az utastársak egymás mellé szóló üléskiosztását. 18.000 Ft/fő

Program

április 07. péntek

Elutazás közvetlen Wizz Air járattal Tenerifére (Budapest-Tenerife 13:30-18:15). Érkezést követően transzfer a szállodába.

április 08. szombat

Egész napos szabadprogram, pihenés a tengerparton.

április 09. vasárnap

Egész napos pihenés a tengerparton, vagy fakultatív programlehetőség.

Fakultatív egész napos Tenerife szigettúra magyar nyelvű idegenvezetéssel

A szigettúra során betekintést nyerhetünk Tenerife csodálatos szigetébe. A sziget két fő részre osztható: a déli rész a melegebb, tengerparti nyaralásra kiválóan alkalmas, ahol folyamatosan kellemes hőmérséklet uralkodik. Tenerife északi része vadregényes, igazi trópusi hangulatot árasztó. Utunkat a sziget déli részéről indulva kezdjük meg és első megállónk Vilaflorban lesz, ahol rövid fotószünetet követően a Las Cañadas del Teide Nemzeti Parkba érünk, amely Spanyolország leglátogatottabb nemzeti parkja, valamint az UNESCO világörökség része. Közelről megcsodálhatjuk a Teide vulkánt, amely Spanyolország legmagasabb, még aktív, de éppen szunnyadó vulkánja. Az Orotava-völgyéből leereszkedve a Teidéről gyönyörű passzátfelhő-tengerben gyönyörködhetünk. Icod de los Vinosban megnézzük Tenerife legújabb jelképét, az 1000 éves sárkányfát, majd elfogyasztjuk tipikus kanári-szigeteki ebédünket. Ezután meglátogatjuk Garachico városát, melyet korábban a láva nagy mértékben elpusztított. Utunk megállói között kihagyhatatlan a Los Gigantes sziklacsoport, valamint számtalan banán- és virágültetvényt csodálhatunk meg.

A program ára felnőtteknek 46 900 Ft/fő, gyereknek 29 900 Ft/fő, amely tartalmazza az egész napos buszos kirándulást és a magyar nyelvű idegenvezetést.

április 10. hétfő

Egész napos pihenés a tengerparton, vagy fakultatív programlehetőség.

Fakultatív kirándulás La Gomera szigetére

A szigetet hajóval közelítjük meg (menetidő kb. egy óra), amely Los Cristianos kikötőjéből indul. La Gomera ötször kisebb, mint Tenerife, de a természeti látnivalói lenyűgözőek. A parányi sziget két világörökségi helyszínnel is büszkélkedhet. A Garajonay Nemzeti Parkban található a világ legnagyobb szubtrópusi esőerdeje. Az egyedülálló silbo füttynyelv - amelyet kizárólag ezen a kis szigeten ismernek és a mai napig tanítanak az iskolában - a kulturális világörökség része. A füttynyelvet a kiránduláson az ebéd közben fogjuk megismerni. A kirándulás során megnézhetjük a híres hármas-sziklát: Roque Agando, Ojilla és Zarzita, valamint La Gomera fővárosát, San Sebastiant is. Utunk különleges babérerdőkön és banánültetvényeken keresztül vezet, számtalan kilátópontot érintve gyönyörű kilátásban lehet részünk a környező szigetekre is.

A program ára felnőtteknek 63 900 Ft/fő, gyerekeknek 49 900 Ft/fő, amely tartalmazza az oda-vissza busztranszfert és hajójegyet, a magyar nyelvű idegenvezetést, valamint a háromfogásos ebédet.

április 11. kedd

Egész napos pihenés a tengerparton, vagy fakultatív programlehetőség.

Fakultatív kirándulás a Loro Parkba

A Loro Parkot a világ egyik legjobb növény- és állatkertjeként tartják számon, ahol kicsik és nagyok egyaránt élvezhetik a különleges állatok társaságát. Itt található a világ legnagyobb papagájgyűjteménye (több mint 3500 faj), láthatunk delfin-és gyilkos bálna showt, meglátogathatjuk a pingvineket, valamint megcsodálhatjuk az egyedülálló cápaalagutat, ahol 7 különböző cápafaj mellett piranhák és színes neon halak is élnek. Az állatok mellett a növényekről se feledkezzünk meg, hiszen a park területét gyönyörű, buja növényzet borítja, a világ különböző helyeiről származó fákkal, bokrokkal és virágokkal.

A program ára felnőtteknek 24 900 Ft/fő, gyerekeknek 16 900 Ft/fő, amely tartalmazza a belépőjegyet, valamint az oda-vissza busztranszfert a Loro parkba.

április 12. szerda

Egész napos pihenés a tengerparton, vagy fakultatív programlehetőség.

Fakultatív kirándulás a Siam Parkba

A Siam Park Európa legnagyobb vízi vidámparkja, amelyet többször is a világ legjobb vízi parkjává választottak. Családosok, párok és egyedülállók egyaránt élvezhetik a vízi birodalom adta számtalan attrakció élményét. A park érdekessége, hogy thai tematikájú, így az ételekben és az épületekben is visszaköszön a thaiföldi stílus. Próbálják ki a 28 méter magas függőleges csúszdát, a Tower Powert, vagy fedezzék fel az Elveszett város titkait, amelyet számtalan vízesés, híd és csúszda rejt!

A program ára felnőtteknek 17 900 Ft/fő, gyerekeknek 12 900 Ft/fő.

április 13. csütörtök

Egész napos pihenés a tengerparton, vagy fakultatív programlehetőség.

Fakultatív hajókirándulás és bálnales katamaránnal

A kirándulás Puertoi Colón kikötőjéből indul. A hajózás során delfineket és bálnákat keresünk az óceánban, de ha szerencsénk van, a kirándulás során tengeri teknősöket, vízi madarakat és repülő halakat is láthatunk. A Gigantes-szikláknál, a Masca-öbölben lehorgonyozva fürdési, snorkelling és strandolási lehetőség is lesz. A kirándulás során a hajón ebédet szolgálnak fel.

A program ára felnőtteknek 21 900 Ft/fő, gyerekeknek 11 900 Ft/fő, amely tartalmazza a magyar nyelvű asszisztenciát a szállodából.

április 14. péntek

Délelőtt szabadidő, majd kora délután transzfer a repülőtérre és hazautazás. (Tenerife-Budapest 18:55-01:00).

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos húsvéti kaland Tenerifén, repülőjeggyel, illetékkel, 4*-os szállással, félpanzióval

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére