8 napos hajókirándulás Norvégia varázslatos fjordvidékén, repülőjeggyel, illetékkel, teljes ellátással, idegenvezetéssel, belépőkkel

Ajánlat kód: 42603
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

839.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42603

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Norvégia mesés fjordjait és izgalmas városait!

Időpont

  • 2023. 07. 07.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy Budapest-London Luton-Budapest útvonalon, a Wizz Air járataival
  • Utasonként egy kézipoggyász (max. 40x30x20 cm)
  • Hét éjszakás hajóút az Anthem of the Seas fedélzetén szállással belső vagy ablakos vagy balkonos kabinban (ld. árkalkuláció)
  • Repülőtéri illeték, kikötői illetékek és borravaló a hajón
  • Teljes ellátás a hajón, korlátozott italfogyasztással
  • Repülőtéri és kikötői transzferek
  • Városnézés Oxfordban, belépő a Windsori kastélyba és Stonehenge-be
  • Magyar csoportkísérő az utazás teljes időtartama alatt

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás: 2,5%
  • Utasbiztosítás 650 Ft-tól /fő/nap

Felár

  • Elsőbbségi beszállás: Az elsőbbségi beszállás korlátozott számban érhető el (a fedélzetre magával vihet egy kisméretű kézipoggyász mellett egy nagyméretű kézipoggyászt is - maximális méret: 55×40×23 cm) 49 000 Ft /fő
  • Feladott poggyász, max. 10 kg 36 000 Ft /fő
  • Feladott poggyász, max. 20 kg 55 000 Ft /fő
  • Ülőhelyfoglalás: Az ár normál (nem nagy lábterű) ülőhelyekre vonatkozik - egyéb esetben a légitársaság nem garantálja az utastársak egymás mellé szóló üléskiosztását.

Fakultatív programok

  • Fakultatív kirándulás Bergenben 15 000 Ft /fő
  • Fakultatív kirándulás Oldenben, Briksdal-gleccser 39 000 Ft /fő
  • Fakultatív kirándulás Oldenben, Loen Skylift 39 000 Ft /fő
  • Fakultatív kirándulás Geirangerben 140 EUR /fő
  • Belépő a Bodleian Könyvtárba (Oxford) 9 000 Ft /fő
  • Belépő a Christ Church katedrálisba (Oxford) 9 000 Ft /fő

Program

július 7. péntek

Elutazás Budapestről Londonba a Wizz Air közvetlen járatával (6:20-8:00). Megérkezés után buszra szállunk és dél felé utazunk, meglátogatjuk a Windsor kastélyt. A palotát még Hódító Vilmos kezdte építtetni a 11. században és az elmúlt 900 évben 39 uralkodó rezidenciája volt. Jelenleg a világ legnagyobb lakott kastélya és egész évben látogatható. Felkeressük a gazdagon díszített fogadótermeket és elsétálunk a számos királyi esküvő helyszíneként ismert Szent György kápolnához, ahol a Windsor-ház tagjainak sírjai is találhatók, többek között itt nyugszik Fülöp herceg és a nemrég elhúnyt II. Erzsébet királynő is. Délután továbbutazunk és Southamptonban hajóra szállunk. Kihajózás 17:00 órakor.

július 8. szombat

Tengeren. Ezen a napon a hajó szolgáltatásainak széles tárházát élvezhetjük. Vegyünk részt egy színvonalas programon, pihenjünk egy jó könyvvel a medencék partján, merüljünk el a wellness központ szolgáltatásaiban vagy a hajó üzleteinek széles választékában!

július 9. vasárnap

Bergen, Norvégia (11:00 - 20:00)

A hét hegytől és hét fjordtól övezett Bergent a norvég fjordvidék kapujának is szokták nevezni. Bájos óvárosa, a Bryggen az UNESCO Világörökség része, mozgalmas kikötője pedig az egyik legforgalmasabb Norvégiában.

Bergeni képeslapok - fakultatív kirándulás magyar idegenvezetéssel

Reggeli után a Fløibanen siklóval felkapaszkodunk Fløyen hegyére és madártávlatból is megcsodáljuk a gyönyörű fekvésű várost. Utána a belvárosban megtekintjük a 12. századi katedrálist, sétálunk a halpiacon és a Bryggen színes házai (Világörökségi helyszín) között, majd ellátogatunk a város legrégebbi épületéhez, a Mária templomhoz is.

Részvételi díj: 15 000 Ft/fő.

július 10. hétfő

Olden, Norvégia (8:00 - 18:00)

A meredek hegyek, gleccserek és vízesések közé ékelődött Olden egy bájos kis falu, talán álmosnak is mondhatnánk, ám a nyári szezonban pezseg a látogatóktól. Kajakozás a fjordokban, túrázás a hegyekben vagy a közeli gelccserekhez, esetleg kerékpározás – csak néhány a számos kikapcsolódási forma közül, melyek segítségével a környéket felfedezhetjük. Nem véletlenül tartják számon Oldent a világ legjobb hajós úti céljai között.

Kirándulás a Briksdal-gleccserhez – fakultatív program magyar idegenvezetéssel (délelőtt)

A Briksdal-gleccser Norvégia egyik legszebb természeti látványossága, a Jostedalsbreen Nemzeti Parkban található és 1200 méter magasról ereszkedik alá a Briksdalen völgyön keresztül. Európa legnagyobb szárazföldi gleccseréhez néhány kilométeres gyalogösvény is vezet, de mi nyitott elektromos kisautókkal, majd rövid sétával közelítjük meg azt. Kora délután visszaérkezés a kikötőbe.

Részvételi díj: 39 000 Ft/fő.

Loen Skylift – fakultatív program magyar idegenvezetéssel (délután)

Transzferbuszunk a néhány éve átadott, látványos panorámát ígérő Loen felvonó bázisánál tesz le bennünket. Innen alig hét perc alatt küzdjük le az ezer méteres magasságot a fjordot ölelő Hoven-hegy tetejéig. Mesés kilátás tárul elénk a Nordfjordra és a környező hófödte hegyekre. Ha kedvünk tartja, szabadidőnket a közeli túraútvonalak felfedezésére szánhatjuk és egyénileg is visszatérhetünk a hajóra (a transzferbuszok rendszeresen közlekednek, így igény szerint bármelyikkel visszajuthatunk a kikötőbe).   

Részvételi díj: 39 000 Ft/fő.

július 11. kedd

Geiranger, Norvégia (7:00 - 15:00)

Nem is gondolnánk erről a szinte megközelíthetetlen, fjord mélyén megbúvó kisvárosról, hogy Norvégia harmadik legforgalmasabb, tengeri hajókat fogadó kikötője. Pedig évi több százezer turista keresi fel a világ egyik legfestőibb környezetben fekvő települését, mely 2005-ben elnyerte az UNESCO világörökségi helyszín címét.

A Geirangerfjord festői vidéke - fakultatív kirándulás magyar idegenvezetéssel

A környező hegyeken busszal felkapaszkodva csodáljuk meg a fjordvidék csodás panorámáját. Bár több kilátópontot is útba ejtünk, mindegyik különleges és egyedi élményt nyújt a látogatóknak. Az Ørnesvingenhez hajtűkanyarok sorát legyőzve jutunk fel, majd a Flydalsjuvetről csodáljuk meg az alattunk horgonyzó hajókat. Az 1500 méter magasan található Dalsnibba Európa legmagasabb, fjordvidéken épült kilátópontja, ahonnan az egész Geiranger fjord mellett a környező, hófödte hegyeket is belátni. Hogy pontosabb képet kapjunk a fjordok történetéről, kialakulásáról, az azokat formáló geológiai folyamatokról, felkeressük a díjnyertes látogatóközpontot, a Fjordsentert, ahol interaktív módon, könnyeden bővíthetjük tudásunkat. Délután visszautazunk Geirangerbe.

Részvételi díj: 140 Euró/fő, helyben fizetendő.

július 12. szerda

Haugesund, Norvégia (11:00 - 20:00)

Haugesund Norvégia egyik legjelentősebb történelmi települése, a viking kultúra bölcsője. A régió erősen hagyományörző, nem csak a kézműves eszközök, de az ételek között is találunk tradícionális módon készülteket. A fjordok és tavak által szabdalt vidék sok filmben feltűnik, így a gyönyörű környezet is biztosított.

Idegenvezetőnkkel könnyű sétát teszünk a belvárosban, ahol hangulatos kávézókat, üvegfúvó műhelyeket, tradicionális éttermeket találunk. Szabadidőnkben ellátogathatunk a közeli Haraldsaugen emlékhelyhez, mely az első norvég király, Széphajú Harald (9. század) előtt tiszteleg.

július 13. csütörtök

Tengeren.

július 14. péntek

Reggeli után elhagyjuk a hajót, és visszutazunk észak felé. A délutánt Oxfordban töltjük, amely nem csak az ország, de a világ egyik legrégebbi egyetemvárosa. A hangulatos, macskaköves utcákon elsétálunk többek között a híres Bodleian Könyvtárhoz és az impozáns Christ Church katedrálishoz (a belépés fakultatív, foglalás előre szükséges). A továbbutazásig szabadidő a városban.

Transzfer a repülőtérre. Hazautazás a Wizz Air közvetlen járatával (20:00-23:30).

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos hajókirándulás Norvégia varázslatos fjordvidékén, repülőjeggyel, illetékkel, teljes ellátással, idegenvezetéssel, belépőkkel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére