6 napos kirándulás Máltán, a lovagok szigetén, repülőjeggyel, ileltékkel, reggelivel, 4*-os szállással, programokkal, idegenvezetéssel – középkori városok, lovagkori hangulat, Valletta, Gozo, Rabat

Ajánlat kód: 34048
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

369.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 34048

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz lovagkori díszletek között Málta bájos városkáiban!

Opciók

  • Június 28 - Július 03.: , 369.000 Ft
  • Július 12 - 17.: , 369.000 Ft
  • Augusztus 23 - 28.: , 399.000 Ft
  • Szeptember 27 - Október 02.: , 399.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • Szállást 4 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • A repülőjegyet illetékkel és csomaggal (ahol külön nincs feltüntetve)
  • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (igényét foglaláskor jelezze)
  • Fix, foglaláskor telefonon választható ülőhelyet a kinti autóbuszon
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők ára: kb.: 66 €
  • Utasbiztosítás

Felár

  • Egyágyas szoba felára 69 000 Ft
  • Fakultatív vacsora (5 alkalom) 44 000 Ft
  • Tengerre néző felár (/fő) 29 000 Ft

Program

1. NAP: BUDAPEST – VALLETTA – SZÁLLÁS

Menetrend függvényében, várhatóan a déli órákban indulás Máltára. Transzfer a szállodába (5 éj). A délután második felé­ben szabadprogram, fürdési lehetőség és pihenés. Máltán a tengerpart sziklás, jellemzően létrán lehet beereszkedni a vízbe, strandcipő használata javasolt!

2. NAP: BLUE GROTTO – MARSAXLOKK

Egész nap pihenés, szabadprogram, vagy részt vehetnek egy fél napos fakultatív kiránduláson, melynek első állomása a Blue Grotto, azaz a Kék-Barlang. A hatalmas, több mint 30 méter magas boltívet először egy kilátópontról csodálhatjuk meg, majd jó idő esetén lehetőség van behajózni a barlangba, amelynek díja külön fizetendő a helyszínen. A kristálytiszta víz hihetetle­nül szép kék árnyalatokban tükröződik, míg a barlangokban a korallok és ásványok narancs, lila és zöld színekben pompáznak. Kirándulásunkat Marsaxlokkban folytatjuk, amelyet Málta leg­színesebb kikötőjeként ismernek. A festői öböl tele van hagyo­mányos helyi halászhajókkal, amelyek tökéletes fotótémát nyújtanak. A helyi kis vásárban lehetőség lesz ajándéktárgya­kat, helyi termékeket vásárolni. Blue Grotto – Marsaxlokk kirándulás (belépők és Kék-barlang hajójegy nélkül): 40 €. Visszaérkezésünk után pihenés, szabadprogram.

3. NAP: GOZO KIRÁNDULÁS

A mai napon is van lehetőség pihenésre, szabad sétára a kör­nyéken, és fürdésre is. Az elmúlt években indított csoportja­ink mindegyikénél komoly igény mutatkozott az egész napos szabadprogram, fürdőzés mellett a szervezett kirándulásra is. Erre a napra Málta másik nagy szigetére kínálunk progra­mot Önöknek. Busszal megyünk a kikötőbe, onnan hajózunk át Gozóra. Kikötésünkkor már vár bennünket egy másik busz és azzal nézzük meg a sziget nevezetességeit. Az első különlegesség a több, mint 4.000 éves templomok múzeuma, mely méltán része az UNESCO Világörökségeinek. Megtekintjük a gozói katedrálist is. Az egyik legszebb természeti látványosság volt a „Kék ablak”, mely egy különleges sziklakapun keresztül nyújtott kitekintést a tengerre, azonban 2017-ben egy hatalmas vihar ledöntötte ezt a sziklaívet. Ettől függetlenül a nap során sok egyedi látnivalót fog bemutatni helyi idegenvezetőnk, mint például a Dwejra-öblöt és a Fungus-sziklát. Visszaúton jól láthatjuk a kis Comino szigetet is. Estére érkezünk vissza szállásunkra. Fakultatív Gozo kirándulás hajójeggyel, belépő nélkül: 50 €.

4. NAP: MDINA – RABAT – MOSTA

Ma is mindenki eldöntheti, hogy önállóan pihen a szállodában és környékén, vagy eljön velünk megtekinteni a sziget leglát­ványosabb 3 városát. Mdinában állunk meg először. A „csendes városban” – ahogy a helyiek hívják-, láthatjuk a Szt. Pál kated­rálist, a várfalról pedig szép látvány tárul elénk. Folytatjuk utunkat Rabatba. Itt, aki szeretné, megtekintheti a Szt. Pál kata­kombákat, vagy sétálhat a hangulatos belvárosban. Átszeltük a szigetet, ezt a Dingli sziklákról elénk táruló mesés kilátás­ról is érzékelni fogjuk. Visszaúton a következő állomásunk a San Anton Botanikus Kert. Ezt követően Ta’Qaliban lesz szabadprog­ramunk, ahol meg lehet tekinteni, hogyan készítik a helyi mes­terek az üvegtermékeket, az ékszerészeket: az ezüst karkötőket, gyűrűket, medálokat, díszeket és a keramikusok a tányérokat és a vázákat. Itt lesz lehetőség a helyi kézművesek termékeiből vásá­rolni. Következő állomásunk Mosta, ahol felkeressük a hatalmas kupolával rendelkező dómot. Ezen a napon több olyan helyszínt is láthatunk, ahol a „Trónok harca” című sorozat egyes jeleneteit forgatták. A késő délutáni órákban érkezünk vissza szállásunkra, majd szabadprogram. Fakultatív program: Mdina – Rabat – Dingli-sziklák – Mosta (belépő nélkül): 40 €. A kirán­dulások sorrendje Máltán lesz véglegesítve, jelentkezés Máltán a helyi partnernél. A programok során a belépőket a helyszínen fizeti az, aki a látványosságot meg szeretné tekinteni.

5. NAP: PIHENÉS

Ezen a napon pihenés, fürdési, napozási és vásárlási lehetőség a szigeten.

6. NAP: VALLETTA – BUDAPEST

Megreggelizünk és indulunk a fővárosba. Valletta méltán sze­repel a Világörökségek Listáján. A legszebb nevezetessége­ket tekintjük meg. Első látványosságunk a Felső Barrakka kert, mely egy nyilvános park a Nagy Kikötő felett, tele szebbnél szebb növényekkel, virágokkal és pálmákkal. Innen fantaszti­kus a panoráma az öbölre és az azt övező épületekre, erődít­ményekre. A XVI. században azért alakították ki a kertet, hogy egy kis pihentető menedéket nyújtson a lovagok számára. Továbbsétálva gyönyörködhetünk a Szt. János katedrális fantasz­tikus díszítettségében, majd láthatjuk a híres Caravaggio fest­ményt is. Ez a sziget legszebb egyházi épülete, amely mindenki csodálatát elnyeri. A katedrálist a Szent Lőrinc templom helyére építették 1573–1578 között. Ez volt a lovagok közös imádkozá­sának helyszíne. A belsejét a XVII. században alakították át mál­tai barokk stílusúra. Következő nevezetesség a Nagymesterek Palotája (2020 tavasz óta restaurálás miatt zárva!), mely 2015‑ig adott helyet a máltai parlamentnek és itt van a máltai köztár­sasági elnök hivatala is. Reneszánsz stílusban épült és legfőbb vonzereje (tekintélyes megjelenése mellett), hogy a Johannita Lovagrend lovagi páncéljai láthatóak a palotában. A hangula­tos belváros épületeit különleges, színes zárterkélyek díszítik, melyek kiváló fotótémák városnézésünk során. Menetrend függ­vényében transzfer a repülőtérre, és várhatóan az esti órákban hazautazás Budapestre, ahová éjfél körül érkezünk meg.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

6 napos kirándulás Máltán, a lovagok szigetén, repülőjeggyel, ileltékkel, reggelivel, 4*-os szállással, programokkal, idegenvezetéssel – középkori városok, lovagkori hangulat, Valletta, Gozo, Rabat

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
26 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére