8 napos görögországi körutazás repülőjeggyel, 2-3*-os szállással, reggelivel – vár Athén, Korinthosz, Nafplion, Delphoi és a Szarón-szigetek

Ajánlat kód: 35597
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

248.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35597

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz Görögország híres történelmi helyszínein és lazíts a tengerparton!

Időpontok

  • 2020. június 27.: , 255.500 Ft
  • 2020. szeptember 13.: , 251.500 Ft
  • 2020. október 18.: , 248.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy
  • 7 éjszaka szállás 2-3*-os szállodában
  • Reggeli
  • Útlemondási biztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illeték kb.: 42.000 Ft
  • Utasbiztosítás (BBP): 4.560 Ft
  • Szarón-szigetek hajóval, ebéddel (fakultatív) 23.500 Ft
  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 95 EUR
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 35 EUR

Felár

  • Egyágyas felár: 58.000 Ft
  • 7x vacsora felár: 34.800 Ft

Program

1. nap: Érkezés

Transzfer a szállodába.

2. nap: Tembé-völgye, Meteora, Thermopülai, Athén (490 km)

A görög főváros, Athén felé indulunk. Utunk során megcsodálhatjuk az Olimposz hegyvonulatát – a görög istenek lakhelyét – majd rövid pihenőt tartunk a Tembé-völgyében, ahol a Piniosz-folyó hídján átkelve, egy sziklába vájt kápolnát tekinthetünk meg. A Thesszáliai-síkság átszelése után érkezünk meg a sziklakolostorok vidékére, a Meteorákhoz (páratlan élmény: egy kolostor meglátogatása). Ebédelési lehetőséget követően indulunk délre, Athén felé. Utunk következő állomása a Thermopülai-szoros, ahol a spártai hősök sírjánál felidézzük a híres csata történéseit. Athéni érkezésünket követően először az Akropolisz alatt vacsorázunk, majd sétálunk egyet az óvárosban. A szállásunkra este érkezünk, ahová négy éjszakán keresztül visszatérünk.

3. nap: Athén az Akropolisszal, Szunion (130 km)

Autóbuszos és gyalogos városnézés keretében ismerkedünk Hellasz fővárosával, Athénnel: Parlament, új Akropolisz Múzeum, Újkori Olimpiai Stadion, Dionüszosz-színház, Akropolisz és környéke. Néhány órás szabadprogramot követően, délután Szunionba kirándulunk, az Attikai-félsziget legdélebbi pontjára. A páratlan szépségű Poszeidón-szentélyt meglátogatva egy csodálatos naplemente élményében lehet részünk. Estére visszatérünk athéni szálláshelyünkre.

4. nap: Athén vagy a Szarón-öböl szigetei hajóval: Porosz, Hydra és Aigina (20 km)

Ismerkedjen szabadidőben Hellasz fővárosával. Fakultatív ajánlatunk: Egész napos hajókirándulásra indulunk Pireuszból a görög szigetvilágba (napközben ebéddel): Porosz, Hydra és Aigina szigeteit látogatjuk meg. A hófehér házak közti szűk utcácskákban sétálva ízelítőt kaphatunk a szigetvilág hangulatából, a hajón pedig hangulatos folklórműsor nézői – esetleg szereplői – lehetünk. Estére visszatérünk Athénba.

5. nap: Korinthosz, Mükéné, Epidaurosz és Nafplion (310 km)

Egész napos kiránduláson ismerhetjük meg a Peloponnészoszi-félsziget nevezetességeit: a magyar tervek alapján készült Korinthoszi-csatornát, az ókor egyik leggazdagabb kereskedővárosát, Korinthoszt, a mitológiai történetekben gazdag Mükénét, és az ókori színházáról híres Epidauroszt. Közben megpihenünk Nafplionban, Görögország első újkori fővárosában, a Peloponnészosz talán leghangulatosabb városában. Itt egy halas éttermet keresünk fel, ahol a vállalkozóbb kedvűek tenger gyümölcseit kóstolhatnak. Estére visszatérünk athéni szálláshelyünkre.

6. nap: Delphoi – az ókori jósda (500 km)

Ezen a napon ellátogatunk Apollón híres ókori jóshelyére, a „Föld köldökére”, azaz a Parnasszosz lejtőjén található páratlan fekvésű Delphoiba. A következő két éjszakán szállásunk az Olimposzi Riviérán lesz.

7. nap: Olimposzi Riviéra

Ma egész nap zavartalanul élvezhetjük a görög tengerparton a napozás és fürdés örömeit.

8. nap: Thesszaloniki – Budapest (1100 km)

Menetrendtől függően transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos görögországi körutazás repülőjeggyel, 2-3*-os szállással, reggelivel – vár Athén, Korinthosz, Nafplion, Delphoi és a Szarón-szigetek

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére