8 napos európai körutazás Brüsszel, London és Párizs érintésével, buszos utazással, Londonban teljes ellátással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35502
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

139.990 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35502

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj Nyugat-Európa ikonikus városaival, Londonnal, Párizzsal, Brüsszellel!

Időpontok

  • 2021.09.18.: , 139.990 Ft
  • 2021.10.23.: , 139.990 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 7 éjszaka szállás
    • Londonban családoknál (3 éj)
    • Formule 1-es tranzitszálláson (3 éj)
    • Tranzitszállás német területen (1 éj)
  • Tranzitszállásokon önellátás
  • Családoknál teljes ellátás
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő (buszon fizetendő)
  • BBP biztosítás (70 éves korig): 4.400 Ft/fő
  • BBP biztosítás (70 éves kortól): 8.800 Ft/fő
  • Kötelező városbelépési díjak, idegenforgalmi adók: 25 GBP/fő, 20 €/fő
  • Belépők hozzávetőleges árai kb: 70 GBP, 30 €/fő

Felár

  • Egyágyas felár: 45.000 Ft
  • 35 fő alatti létszám esetén 16.000 Ft/fő felár fizetendő

Program

1. nap: Indulás reggel 6:00-kor, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1111 Budapest, Műegyetem rakpart (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás pihenőkkel. Este a tranzitszállás elfoglalása.

2. nap: Reggel továbbutazás Brüsszelbe, az Európai Unió fővárosába. Gyalogos városnézés során felkeressük a Szent Mihály Székesegyházat, az Ízek utcáján sétálva a 15. századi hangulatot árasztó főtérre jutunk, végül találkozhatunk „Brüsszel leghíresebb polgárával”, a Maneken Pis-el. Este a tranzitszállás elfoglalása.

3. nap: Átkelünk a La Manche csatornán. A doveri partot érés után irány a brit főváros: London belvárosában, a City-ben megcsodálhatjuk a Szt. Paul katedrálist, és a Tower épületét, mely egykor királyi vár is volt, majd rettegett börtönné vált. Délután Greenwichbe látogatunk, ahol a 0 hosszúsági kör halad át. A Temze partján húzódik a Hajózási Akadémia csodálatos épületegyüttese, a Greenwich Park legmagasabb pontján pedig az egykori királyi csillagvizsgáló emelkedik. Este a szállás elfoglalása a családoknál.

4. nap: Egész napos városnézés Londonban, melynek során megnézzük a Trafalgar Square-t, a Parlamentet, a híres Big Ben-t, és a Westminster Abbey-t, a brit királyok, és királynők koronázó templomát, majd a Picadilly Circus-t, Leister Square-t, Covent Gardent, a mutatványosok törzshelyét. Este visszatérés a szállásra.

5. nap: Délelőtt fakultatív kirándulási lehetőség Windsorba, a királynő nyári rezidenciájába, vagy szabadidő Londonban. A fényűzően berendezett kastély mellett maga a város is páratlan látványt nyújt.

Délután felkeressük a British Museumot, amely a világ egyik legnagyobb gyűjteményének ad otthont. Este visszatérés a szállásra.

Fakultatív program ára: 15 GBP/fő (+belépők)

6. nap: Indulás Londonból Canterbury városába, mely zarándokhelyként vált híressé. Gótikus katedrálisa ma is az anglikán egyház fontos központja.

Ezután visszahajózunk a La Manche csatornán Calais-ba. Este a tranzitszállás elfoglalása francia területen.

7. nap: Egész napos városnézés Párizsban. A francia fővárosban megtekintjük a Diadalívet, az Eiffel- tornyot, Párizs jelképét; séta a Szajna-parton. Egész napos városnézés, majd este a szállás elfoglalása.

8. nap: Kora reggel indulás haza. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos európai körutazás Brüsszel, London és Párizs érintésével, buszos utazással, Londonban teljes ellátással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére