8 nap Madeirán, repülőjeggyel, helyi buszos utazásokkal, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel – vár az Atlanti-óceán, Portugália és az örök tavasz szigete

Netida Travel Utazasi Iroda
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

275.000 Ft

Megveszem
 • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
Madeira, Atlanti-óceán
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Vélemények

R. Henrik

Mi rajtuk keresztül voltunk Toszkánában, tündéri volt, máris indulnék vissza!

G. Brigitta

Rengeteg célország van a kínálatban, mi is olaszban voltunk, tökéletesen meg voltunk elégedve a szállással.

V. Balázs

Ha Te magad szervezed a külföldi utadat, és nem csomagot veszel, akkor mindenképp nézd meg a kínálatukat szállásfoglalás előtt, mert tényleg sokat lehet vele spórolni!

Akció Leírása

Vakációzz az Atlanti-óceán gyöngyszemén, az örök tavasz szigetén, Madeirán!

Opciók

 • 2019. május 12-19. „A” 275.000 Ft + reptéri illeték
 • 2019. június 9-16. „C” 349.000 Ft + reptéri illeték
 • 2019. június 30-július 7. „B” 312.000 Ft + reptéri illeték
 • 2019. július 21-28. „B” 325.000 Ft + reptéri illeték
 • 2019. augusztus 4-11. „B” 329.000 Ft + reptéri illeték
 • 2019. augusztus 25-szeptember 1. „B” 329.000 Ft + reptéri illeték
 • 2019. november 3-10. „B” 299.000 Ft + reptéri illeték
 • 2019. november 17-24. „B” 286.000 Ft + reptéri illeték

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • A repülőjegyet
 • A helyi autóbuszt Madeirán
 • 7 éjszaka szállást
 • Reggelit
 • A 3. és 6. napon ebédet
 • Az útlemondási biztosítást
 • A fenti programokat
 • Idegenvezetést
 • A következő belépődíjakat: Funchal Botanikus Kert, Egyházi Művészetek Múzeuma, kabinos felvonó Montéba, Monte Palace Trópusi Kert

Az ár nem tartalmazza

 • Reptéri illeték: 40.600 Ft
 • Esetleges további belépők
 • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 470 Ft/nap

Felárak

 • Félpanziós felár: (5 vacsora az 1., 2., 3., 4., és 6. napon)
  • A 29.000 Ft
  • B 43.000 Ft
  • C 51.000 Ft
 • Egyágyas felár:
  • A 55.000 Ft
  • B 86.000 Ft
  • C 97.000 Ft
 • 3. ágy kedvezménye:
  • A 24.000 Ft
  • B 32.000 Ft
  • C lekérésre

Szállás

„A” jelű csoport: 7 éjszaka Funchalban, egy egyszerűbb 3 csillagos, a Dorisol szállodalánchoz tartozó hotelben. A szálloda Funchal szállodanegyedében található, 300 méterre az óceántól és a Lido fürdőkomplexumtól, valamint 2 km-re a városközponttól. A szolidabb berendezésű kétágyas, fürdőszobás, erkélyes szobákban műholdas tévé, telefon, bérelhető széf, minibár/hűtő, hajszárító szolgálja a vendégek kényelmét. A szobák többségéből szép panoráma nyílik Funchalra vagy az óceánra. A szállodához külső és belső úszómedence, valamint konditerem, jacuzzi és teniszpálya is tartozik.

„B” jelű csoportok: 7 éjszaka Funchalban, egy szép 4 csillagos hotelben. A szálloda a városközponttól kb. 2-2,5 km-re található, az óceánparttól és a Lido fürdőkomplexumtól kb. 300 méterre helyezkedik el. A kétágyas, fürdőszobás, erkélyes szobákban műholdas tévé, telefon, légkondicionáló, minibár, bérelhető széf és hajszárító szolgálja a vendégek kényelmét. A szállodához egy fűtött belső és két külső úszómedence is tartozik, ezen kívül külön térítés ellenében a wellness-központ szolgáltatásait is igénybe vehetik. A városközpontba a szálloda buszával is be lehet jutni.

„C” jelű csoport: 7 éjszaka Funchalban, egy 5 csillagos hotelben. A szálloda a városközponttól kb. 2,5 km-re, a Lido fürdőkomplexum mellett, közvetlenül az óceánparton helyezkedik el. A kétágyas, fürdőszobás, erkélyes szobákban műholdas tévé, telefon, légkondicionáló, minibár, széf és hajszárító szolgálja a vendégek kényelmét. A szállodához egy külső és egy fűtött belső úszómedence, jacuzzi, valamint egy fitness-centrum is tartozik, ezen kívül külön térítés ellenében a wellness-központ szolgáltatásait is igénybe vehetik.

Program

1. NAP:

Kora reggel elutazás Budapestről Madeirára, érkezés a déli órákban, transzfer a funchali szállodába (7 éj).

2. NAP: FUNCHAL (BOTANIKUS KERT, PIAC, ÓVÁROS)

Délelőtt szabad program, pihenés. Délután ismerkedés Madeira meseszép fekvésű fővárosával, Funchallal (kb. 5 óra). Először a botanikus kertet nézzük meg: szubtrópusi és trópusi növények Afrikából, Ázsiából, Dél-Amerikából és Ausztráliából; kaktuszgyűjtemény; egzotikus madarak; pazar panoráma Funchalra. Ezután látogatás a városi piacon, ahol a Madeirán termesztett szubtrópusi gyümölcsök, zöldségek és virágok hihetetlen választékát kínálják. A délután hátralévő részében séta Funchal szépen karbantartott óvárosában (katedrális, Egyházi Művészetek Múzeuma, városháza, Jezsuita templom stb.).

3. NAP: KELET-MADEIRA (CAMACHA, PICO DO ARIEIRO, RIBEIRO FRIO, SANTANA, PORTELA-HÁGÓ, MACHICO, PONTA DO GARAJAU)

Egész napos kirándulás (8-9 óra). Először a sziget belsejének egyik legnagyobb falujába, Camachába utazunk. Camacha a híres madeirai kosárfonó ipar központja. Ezután jó idő esetén felkapaszkodunk Madeira második legmagasabb hegycsúcsára. A Pico do Arieiro 1818 méter magas, tiszta időben nagyszerű kilátás nyílik a környező sziklavilágra. A csúcsról lejőve pihenő Ribeiro Frióban, a pisztrángnevelő meglátogatása. Innen könnyű túrázási lehetőség egy levada mentén a Balcões-kilátópontra.

A sziget északi lejtőin leereszkedve ismerkedés Santana faluval és annak jellegzetes nádtetős házaival. Ebéd egy helyi étteremben.

Délután a Portela-hágón keresztül érkezünk meg Madeira legkeletibb pontjaira. Kilátópontok felkeresése után séta a sziget második legnagyobb városában, Machicóban. Visszaútban a szállodához megálló a Ponta do Garajau fok monumentális Krisztus szobránál, ahonnan lélegzetelállító panoráma nyílik Madeira déli partjaira.

4. NAP: MONTE, PICO DOS BARCELOS, CURRAL DAS FREIRAS

A délelőttöt a Funchal felett található Monte városkában töltjük. Funchal központjától kabinos felvonóval megyünk fel Montéba. Az utazás során megcsodálhatjuk Madeira fővárosának különböző negyedeit. Montéban közös látogatás a Monte Palace Trópusi Kertben (egzotikus fák a világ minden részéből; japán kert; apró tavacskák díszhalakkal; csempefestmények, melyek Portugália történelmét mesélik el; ásványkiállítás stb.). Ezután a montei Miasszonyunk templomot tekintjük meg, ahol lerójuk kegyeletünket az utolsó magyar király, IV. Károly sírjánál.

A Montéból Funchalba való lejutás ősi módja a toboggan nevű speciális szán, amit két jól megtermett férfi kormányoz a szán mellett futva, miközben az nagy sebességgel csúszik lefelé az aszfalton. Lehetőség a toboggan kipróbálására (ára: kb. 15 EUR, a helyszínen fizetendő). A montei program után borkóstoló a világhírű madeirai borokból.

Délután először a Barcelos kilátópontról gyönyörködünk Funchal és környékének panorámájában, majd kirándulás a sziget belsejébe. Sűrű eukaliptusz erdőn keresztül haladva érkezünk meg az 1000 méter magasan lévő Serrado-nyeregre, ahonnan kb. 15 perc gyaloglással érhető el a Serrado-kilátópont. Innen felejthetetlen panoráma nyílik Madeira hegyeire és a több száz méterrel alatta lévő majdnem kerek völgyben található Curral das Freiras falura. A faluba leereszkedve rövid séta és kóstoló a helyiek által készített Ginja likőrből.

5. NAP: PORTO SANTO SZIGETE

Szabad program, pihenés.

Fakultatív program: Egész napos kirándulás Porto Santo szigetére, ebéddel (kb. 14 óra). Transzfer a funchali kikötőbe, majd hajózás a Madeirától 43 km-re fekvő Porto Santo szigetére (kb. 2,5 óra). Porto Santo elsősorban a 8 km hosszú homokos strandjáról nevezetes. A megérkezés után utazás az egyik tengerparti szállodába, lehetőség átöltözésre és strandolásra – jó idő esetén. Ebéd a szállodában vagy egy helyi étteremben.

Délután utazás a sziget délnyugati csücskében található Calheta-kilátóponthoz, ahonnan tiszta időben Madeira is jól látható. Ezután a Vila Baleira városkában lévő Kolumbusz-ház megtekintése – kis múzeum. (Kolumbusz a sziget első kormányzójának lányát vette feleségül.) Továbbutazás a sziget egyik legmagasabb pontjára, a 437 méter magas Castelo-csúcson lévő kilátóhoz, majd a Portela-kilátópont következik. Késő délután visszahajózás Madeirára.

A fakultatív program ára: kb. 110 EUR – belépődíjjal és ebéddel együtt (irányár) / a helyszínen fizetendő.

Figyelem: Az érzékenyebb gyomrúaknak az óceán esetleges erősebb hullámzására gyógyszerrel ajánlatos felkészülni.

6. NAP: NYUGAT-MADEIRA (CÂMARA DE LOBOS, CABO GIRÃO, ÚT A TENGER FELETT, PORTO MONIZ, PAÚL DA SERRA)

Egész napos kirándulás (kb. 9 óra). Kora délelőtt séta Câmara de Lobosban, egy festői halászfaluban (Winston Churchill kedvenc tartózkodási helye volt). A következő programunk a Cabo Girão. Ez a hatalmas sziklatömb 580 méterrel emelkedik a tenger fölé (lélegzetelállító panoráma). Továbbutazás Ribeira Brava érintésével a sziget északi partjára az Encumeada-hágón keresztül.

Érkezés egy gyönyörű panorámaúton Porto Monizba, Madeira északnyugati csücskébe. Ebéd, majd rövid szabadidő. Lehetőség az akvárium megtekintésére. Délután felkapaszkodunk az 1400 méteres magasságban lévő Paúl da Serra fennsíkra. Ez a kietlen, mocsaras vidék pont az ellentéte a buja növényzettel borított tengerpart közeli területeknek. Hamarosan ismét leereszkedünk a déli part közelébe, Ponta do Sol faluba, és banánültetvények mentén haladva érkezünk vissza Funchalba.

7. NAP: MADEIRA TEMATIKUS PARK

Szabad program, pihenés.

Fakultatív program: Félnapos kirándulás. Először látogatást teszünk egy madeirai rumgyárba, ahol alkalom lesz megkóstolni a cukornádból készített rumot is. Ezt követően folytatjuk a kirándulást a Madeira Tematikus Parkba, mely látványos formában bemutatja mindazt, amit Madeiráról tudni érdemes: Madeira felfedezése, történelme, jelene, földrajza, hagyományok, kézművesek, gazdasági élet, a sziget legszebb tájai, Madeira jelképei stb. A park honlapja: www.parquetematicodamadeira.pt

A fakultatív program ára: 7.900 Ft – belépővel (garantált indulás).

Fakultatív program: Espetada-est

Vacsora egy tipikus helyi étteremben: madeirai paradicsom- vagy zöldségleves, espetada (nyárson grillezett marhahúsdarabok), vegyesköret, desszert, madeirai borok. Vacsora közben az énekesek portugál népdalokat adnak elő (fado), az est fénypontja pedig a helyi folklórcsoport bemutatója.

A fakultatív program ára: 9.700 Ft (garantált indulás).

8. NAP:

Kora reggel elutazás Madeiráról Budapestre, érkezés a délutáni órákban.

Jó utat kívánunk!

FIGYELEM! A kedvezmény eltérő lehet, pontos árat a végleges kalkuláció tartalmaz forintban! Árképzési tájékoztató.

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1074 Budapest Harsfa utca 21
Netida Travel Utazasi Iroda
1074 Budapest, Hársfa utca 21.
Madeira, Atlanti-óceán
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

8 nap 1 főre Madeirán, repülőjeggyel, helyi buszos utazásokkal, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel – vár az Atlanti-óceán, Portugália és az örök tavasz szigete

Fontos

Az akcióról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát az akció leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 3 munkanapon belül érvényesítsd az Alkuponod a http://netida.hu/kupon-bevaltas/ oldalon vagy emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
46 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére