8 nap 1 főre a török riviérán, Kemerben, repülőjeggyel, ultra all inclusive ellátással, a Larissa Phaselis Princess***** hotelben – Debrecenből!

Ajánlat kód: 33821
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

266.790 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33821

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Élvezd az ultra all inclusive ellátást és az ötcsillagos luxust a török riviéra egyik leghangulatosabb városában, Kemerben!

Kemer a repülőtértől kb. 50 km-re helyezkedik el. A város szívében található egy kis kikötő, amelynél a kirándulásról visszatérő hajók állnak meg. A kikötő környékén számos bár, étterem és üzlet található. Kemer egy csodálatosan tiszta vizű, kavicsos tengerparton fekszik. A szállodák a városban, illetve a környező településeken (mint Kiziltepe, Göynük, Beldibi, Camyuva vagy Tekirova), nagyrészt közvetlenül a parton helyezkednek el. A fenyvesekkel körülvett nyaralóhelyek természeti szépsége páratlan, a szállodákat úgy alakították ki, hogy harmóniában legyenek a természettel.

A környék nevezetességei közé tartoznak Phaselis ókori városának romjai, valamint Olympos, a híres lykiai város, amely csodálatos tengerpartjáról, az érintetlen természetről valamint ókori romjairól (fürdő, szentélyek, római színház és temető) híres. Olympostól északra, Ciraliban található a világhírű Yanartas hegy, amelyet „Lángoló Sziklaként” ismerhetünk, s ahol egy különleges természeti képződmény hatására soha nem alszik ki a tűz.

Larissa Phaselis Princess***** Kemer

A szálloda 17 km-re található Kemer központjától, 73 km-re Antalya repülőterétől, 60 km-re Antalya központjától, kb. 100 m-re a homokos tengerparttól. A szállodában központi étterem, a'la carte éttermek, bárok, a kertben szabadtéri medence, gyermekmedence, vízi csúszda található. A medencénél és a tengerparton a napernyők, nyugágyak, matracok térítésmentesen állnak rendelkezésre. A szórakozásról animációs és sportprogramok gondoskodnak.

Ellátás

Ultra all inclusive ellátás, mely 07:00 - 24:00 óra között vehető igénybe az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, késői reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, délután tea, kávé, sütemény, éjjeli snack, éjjeli leves. A helyi alkoholos és alkoholmentes italok, néhány import ital térítésmentesen fogyaszthatók. Egyes import italok térítés ellenében állnak rendelkezésre.

Opció

  • Augusztus (bővebben)
    • elfogyott szerdai és vasárnapi indulással, menetrend szerinti charter járattal: 286.390 Ft
  • Szeptember (bővebben)
    • elfogyott szerdai és vasárnapi indulással, menetrend szerinti charter járattal: 266.790 Ft
  • Az ár tartalmazza 1 személyre

    • 7 éjszaka szállás a Larissa Phaselis Princess***** hotelben
    • Ultra all inclusive ellátás
    • Repülőjegy – Debrecenből induló járat!
    • Adók és illetékek 

    Az ár nem tartalmazza

    • Utasbiztosítás ( kb.770,-Ft / fő / nap )

    Jó utat kívánunk!

    Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

    A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
    találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 nap 1 főre a török riviérán, Kemerben, repülőjeggyel, ultra all inclusive ellátással, a Larissa Phaselis Princess***** hotelben – Debrecenből!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére