79.980 Ft helyett 39.980 Ft: 10 alkalmas Thai Chi tanfolyam a Buddha Stúdióban, 10 óra elméleti és 50 óra gyakorlati oktatással, tanfolyami kellékekkel, jegyzetekkel

Buddha Studio
1 5
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

39.980 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
79.980 Ft 50% 40.000 Ft
Buddha Studio
06/20-367-5055
www.buddhastudio.hu

Akció Leírása

Sajátíts el egy nagyon kecses és egészséges mozgásformát, a keleti filozófia megtestesítőjét, a Thai Chi-t!

Az ár tartalmazza

  • Tai Chi tanfolyam a Buddha Stúdióban
  • Elméleti (10 óra) és gyakorlati (50 óra) oktatás díja
  • Tanfolyami kellékek (tanfolyami jegyzet, stb.) díja

A Tai chi olyan komplex mozgásforma, amely a testre, elmére és a lélekre egyaránt hat.

A keleti harcművészetek közül talán a tai chi az, ami a legnagyobb népszerűségnek örvend. Jó oldala, hogy a lényege nem az erőszak, nem hiába hívják harcművészetnek. Sokan egyfajta jógához, meditációhoz hasonlítják, hiszen célja a test, a lélek és az elme harmóniájának megteremtése. Folytonos, hullámzó mozdulatok és könnyedség jellemzi, olyan, mint egy tánc, és érdekessége, hogy nem támadásra tanít, hanem pusztán védekezésre. Különösen jó idősebbeknek is, hiszen a gyakorlatok nem megerőltetőek, mozdulatai lassúak.

Tai Chi Chuan - a keleti művészetek lenyűgöző darabja, mely nyugalmat, összeszedettséget, harmóniát áraszt, gyakorlása - egyebek között - lecsendesíti elménk nyughatatlanságát, erősíti figyelmünket, koncentrálóképességünket.

A kínai gyógyászat felfogása szerint minden egyes szervünknek bizonyos mennyiségű chi-re, azaz energiára van szüksége ahhoz, hogy megfelelően működjön. Ezt a bennünk lévő energiát gondolataink, érzéseink, tevékenységeink, az elfogyasztott étel és belélegzett levegő minősége, életstílusunk és bennünket körülvevő környezet mind befolyásolja.

A Tai Chi Chuan jelentése

A Tai Chi Chuan kínai karakterét úgy lehetne fordítani, mint a "legfőbb alapvető erő". A Tai Chi kifejezés szoros kapcsolatban áll a jin-jang elmélettel. Ez a világ dinamikus kettősségét fejezi ki (nő-férfi, aktív-passzív, sötét-világos, erős-gyenge stb.), mely jelen van minden dologban. A Chuan szó szerint öklöt jelent, itt úgy értelmezhetjük, mint a jin-jang, a legfőbb egység elérésének eszköze vagy útja.

A mozgás jellege

A Tai Chi, ahogy azt manapság nálunk is gyakorolják, egy jógaszerű mozgásforma és meditáció keverékének látszik. Számtalan formagyakorlat létezik, melyek különböző mozdulatsorokat tartalmaznak. Ezek legtöbbje harcművészetekből származik, sőt, ha még mélyebbre ásunk, akkor az állatok és madarak természetes mozgásának megfigyeléséből. A Tai Chi- ban ezeket lassan, lágyan, kecsesen, egyenletesen és különféle összekötő elemekkel mutatják be.

A Buddha Stúdió

A stúdió fő tevékenységként oktatással segíti jelentkezőit. A célja, hogy olyan valódi, azonnal használható, gyakorlatalapú és nem könyvszagú tudást nyújtson tanulóinak, amellyel lehetőségük nyílik egy új, akár sorsfordító életúton való elindulásra. A stúdió munkatársai folyamatosan képzik magukat is, hogy tágítsák saját látókörüket, és hogy mindig napra készek legyenek, hiszen hitvallásuk szerint a tanulásnak csak kezdete van, de vége nincsen.

Legyen szép napod!

06/20-367-5055

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

10 alkalmas Thai Chi tanfolyam a Buddha Stúdióban, 10 óra elméleti és 50 óra gyakorlati oktatással, tanfolyami kellékekkel, jegyzetekkel

Fontos

Beváltható: 2018.10.05.-ig
Időpontok: 2018. október 5, 12, 19, 26, november 09, 16, 23, 30, december 7, 14. (10 alkalom, péntekenként), 16.00-20.00 • Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a jelentkezési lap kitöltésével, amelynek megjegyzés rovatába kérjük beleírni az Alkupon kódjait, a titkos kódot is: http://www.buddhastudio.hu/jelentkezesi-lap • Érdeklődni lehet: telefonon vagy emailben: 06 (20) 367 5055, buddhastudio.hu@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére