79.900 Ft helyett 9.990 Ft: Szabadulj meg a felszedett kilóktól 10 alkalmas zsírgyilkos csomag kavitációs zsírbontással, lipolézeres kezeléssel, vibrációs tréninggel

Luxury Body Care & Nails_OLD
1 5
3.4 Közepes
A vásárlók értékelése alapján!

9.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
79.900 Ft 87% 69.910 Ft
Luxury Body Care & Nails_OLD
fogyasztokezeles.com/

Akció Leírása

Szabadulj meg a felszedett kilóktól!

Ha felszaladt egy kis felesleg, nem kell egyből aggódnod, csak nevezz be a Luxury Body Care & Nails szalon fantasztikus zsírgyilkos csomagjára, amellyel centiméterekben mérhető fogyást érhetsz el, ráadásul most 87% kedvezménnyel teheted próbára a szalon szuper gépeit!

A kezelés minden alkalommal kavitációs zsírbontással kezdődik, amelynek során az ultrahang erejével pukkasztják szét a zsírsejtek falát. Hasznos lehet ez azoknak, akik a már korábban lerakódott zsírtól szeretnének megszabadulni, hiszen ez a fajta zsírbontás mélyre hatol, így azt a szövetet is felszabadítja, amit eddig egy kiadós edzés sem mozgatott meg.

A kavitáció után a lipolézeres kezelés következik, amely hatékonyabbá teszi a kavitáció által előidézett zsírégetést. A lézerfotoporációs fényimpulzusok hatására a zsírszövet rezgésbe jön, aktiválódik a vérkeringés, a zsírsejtek sejtmembránja félig áteresztővé válik, így könnyen kiürülnek a zsírok. A kezelés végére a kiürült zsírsejtek összetöpörödnek, így az eredmény már a kezelés után is látványos!

Végezetül minden alkalommal edzhetsz a 3D vibrációs gépen, amelyen 10 perc egy 40-50 perces kardió edzésnek felel meg.

Próbáld ki hát Te is a Luxury Body Care & Nails szalon 10 alkalmas zsírgyilkos programját a hozzád legközelebb eső stúdióban!

Fontos tudnivalók:

  • A Thököly úton található szalon hétvégén is nyitva van
  • A Bosnyák téri szalon előtt ingyenes a parkolás, tehát könnyen megközelíthető és praktikus azoknak, akik autóval érkeznek

Helyszínek:

  • Budapest, VII. kerület, Thököly út 13. - A Thököly úton található szalon HÉTVÉGÉN is nyitva van, SZOMBATON és VASÁRNAP is be lehet jelentkezni!
  • Budapest, XIV. kerület, Telepes utca 10. - A Bosnyák téri szalonnál INGYENES a parkolás a szalon előtt, tehát könnyen megközelíthető és praktikus azoknak, akik autóval érkeznek!
  • Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 5. (Széll Kálmán téri szalon)
andrea.ilona@hotmail.com

andrea.ilona 2016-02-22 Mon 19:15

üdvözletem, kb hány perces egy kezelés? köszönöm előre is

 
Alkupon (2016-02-23 Tue 11:28) :
Kedves Érdeklődőnk!

A bérlet 10x60 perces kezelést tartalmaz. Egy alkalom egy órás.

Szép napot,

Alkupon csapat

Dióhéjban

10 alkalmas zsírgyilkos csomag a 3 budapesti a Luxury Body Care Szalon egyikében. Kavitációs zsírbontással, lipolézeres kezeléssel és vibrációs tréninggel

Fontos

Beváltható: 2016.06.08.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 600 6079 • Az első alkalommal mindenképpen vidd magaddal a kinyomtatott kuponodat, hogy azt bérletre tudják váltani! • 48 órás lemondási idő; ha nem jelzed előre, hogy nem tudsz megjelenni az egyeztetett időponton, akkor az adott alkalom elvész • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére