775.000 Ft helyett 620.000 Ft: Varázslat Srí Lankán és a Maldív-szigeteken, 13 nap/10 éjszaka 1 személyre félpanzióval, repülőjeggyel, programokkal és idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 31247
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

620.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 31247

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ruccanj ki a télből a nyárba, a festői Srí Lankára és a paradicsomi Maldív-szigetekre egy felejthetetlen körutazásra!

Időpont

  • 2019. január 15-27.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyet Bp. – Colombo és Malé – Bp. útvonalon átszállással, illetve Colombo – Malé között nemzetközi, menetrendszerinti járattal
  • A körutazáson a közlekedést légkondicionált autóbusszal, Maléban gyorshajóval
  • 10 éjszaka szállást középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban
  • Félpanziós ellátást (reggeli és vacsora) Srí Lankán, Maldív-szigeteken „all inclusive” ellátást 12. nap délig
  • Városnézéseket és kirándulásokat az úti program szerint
  • Helyi és magyar idegenvezetést
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illetéket: kb. 149.000 Ft / fő (Az indulásig változhat!)
  • Belépőjegyek árát: 150 USD / fő (Irodánkban utazás előtt fizetendő a Ft hátralékkal együtt készpénzben vagy bankszámlánkra befizetve szintén készpénzben!)
  • Srí lankai vízum díját: kb. 35 USD / fő (Változhat az összeg és irodánkban utazás előtt fizetendő a Ft hátralékkal együtt készpénzben vagy bankszámlánkra befizetve szintén készpénzben!)
  • Vízum ügyintézési díja: 3 500,- Ft / fő
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5 %)
  • Kötelező szerviz díjat / borravalót: 60 USD / fő (helyi idegenvezetők és buszsofőrök részére)
  • Minimális utaslétszám hiányában, 15 – 19 fő indulása esetén 23.100 Ft-os / fő felárat
  • Valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Felár

  • Egyágyas felár: 250.000 Ft
  • Óceánra épült villa felár a Maldív-szigeteken: 250.000 Ft

Program

1. nap: Budapest – Dubaj

Indulás Budapestről a délutáni órákban. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Colombo – Negombo

Érkezés Colombo-ba a menetrend függvényében a déleőtti órákban. Városnézés COLOMBO-ban a sziget fővárosában. A főbb nevezetességek megtekintése után továbbutazás Negombo környéki szállodába. Szállás és vacsora egy tengerparti hotelben.

3. nap: Negombo – Dambulla – Pinnawala – Sigiriya

Utazás DAMBULLA-ba, a sziget legnagyobb buddhista barlangszentélyéhez. A sziklakolostor megtekintése, mely az UNESCO Világörökség része. A szobrokkal és festményekkel díszített barlangszentélyek az ázsiai vallási kultúra jellegzetes elemei, igazi látványosság az európai szemnek. Utunkat folytatva, betérünk a PINNAWALA-i elefánt-árvaházba, ahol a dzsungelben árván maradt állatokat gondozzák. Sigiriya felé utunk rizsföldek, kókuszligetek, ananászkertek és gumifa ültetvények mentén vezet. Szállás és vacsora Sigiriya környékén.

4. nap: Sigiriya – Polonnaruwa – Sigiriya

Reggel megmásszuk (vaslépcsőkön) a SIRIGIYA-ban álló Oroszlán-sziklát (UNESCO Világörökség része), hogy megcsodálhassuk az elénk táruló gyönyörű panorámát, továbbá a sziklafalakra festett freskókat. A sziklamászást követően utazás POLONNARUWA romvárosba, mely a XII. sz.-ban a szingaléz birodalom fővárosa volt. A dzsungel által benőtt paloták, templomok, gigantikus kőszobrok jelentős részét már feltárták, a romváros szintén UNESCO Világörökségi helyszín. Szállás és vacsora Sigiriya környékén.

5. nap: Sigiriya – Matalé – Kandy

MATALÉ, ahol egy fűszerkertben bemutatóval egybekötött kóstolón veszünk részt! Úton Kandy felé, rövid pihenő egy batikműhelynél, ahol a ceyloni kézműipar remekeit láthatjuk. KANDY tartományi székely, a buddhizmus egyik szent helye, az ország kulturális központja. A városnézés mellett, felkeresünk egy fafaragó műhelyet és a drágakő múzeumot is. Majd zenés folklór show keretében ismerkedés Sri Lanka tradicionális táncaival, zenéivel és népviseleteivel. Az intenzív napot az UNESCO Világörökség részét képező Fog-templom impozáns épületével zárjuk. Vacsora és szállás Kandy-ben.

6. nap: Kandy – Nuwara Eliya

A festői környezetben található, hegyektől övezett szent város a szingaléz királyok utolsó székhelye, egykori főváros volt, továbbá zarándokhely. Séta a Kandy közelében fekvő, gyönyörű Királyi Botanikus Kertben, mely több mint 4000 féle növénynek ad otthont. Továbbutazás a sziget népszerű hegyvidéki üdülőhelyére. NUWARA ELIYA nemcsak a szigetország népszerű hegyvidéki üdülőhelye, de a kiváló minőségű ceyloni tea is innen indult világhódító útjára! Az angolok kezdeményezésére ide telepítették az első teaültetvényeket a XIX. század végén. Vacsora és szállás Nuwara Eliya-ban.

7. nap: Nuwara Eliya – Yala Nemzeti Park – Tissamaharama

Látogatás egy teaültetvényen és egy teagyárban, majd továbbutazás az Ella-hasadék felé. A lépcsőzetesen lezúduló Ravana vízesés megtekintését követően irány YALA, az ország legnagyobb nemzeti parkjába, ahol dzsip-szafari során elefántokat, krokodilokat, majmokat, bivalyokat és más helyi vadállatokat láthatunk, ha szerencsénk van. Vacsora és szállás Tissamaharama-ban.

8. nap: Tissamaharama – Galle – Colombo – Malé – Hudhuranfushi

Indulás vissza a fővárosba, Colombo-ba. Útközben gyönyörködhetünk a tájban, és megállunk GALLE-ban. A híres kikötőváros európaiak által épített erődje UNESCO Világörökségi helyszín, Ázsiában a legnagyobb, továbbá a gyarmati időszak jelentős emléke. Utazás repülővel a Maldív-szigetek fővárosába az esti órákban. Érkezés után motorcsónakos transzfer az üdülőszigetre. Vacsora, szállás Hudhuranfushi szigeten.

9 - 11. nap: Pihenés, strandolás Lhohifushi szigeten „all inclusive” ellátással

A Marco Polo által felfedezett és az „Indiai-óceán virága” névre keresztelt szigetország 19 szigetcsoport láncolata. Élvezhetjük a szálloda különféle wellness szolgáltatásait és „all inclusive” kényeztetését, vagy választhatunk a helyi szervezésű, különböző fakultatív programokból (jelentkezés és fizetés a helyszínen), pl: tengeralattjáró túra, mélytengeri búvárkodás és sznorkelezés, naplementés hajókázás, stb.

12. nap: Malé – Dubaj

Szabad program hazaindulásig. A szobák és szállodai szolgáltatások délig vehetők igénybe, de indulás előtt egy közös szobát biztosítunk átöltözésre, felfrissülésre. Visszautazás MALÉ repülőterére motorcsónakokkal. Hazautazás az esti órákban, átszállással.

13. nap: Dubaj – Budapest

Érkezés Budapestre a déli órákban, a menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Varázslat Srí Lankán és a Maldív-szigeteken, 13 nap/10 éjszaka 1 személyre félpanzióval, repülőjeggyel, programokkal és idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére