758.000 Ft helyett 599.500 Ft: 11 napos körutazás 1 főre az USA és Kanada keleti partján, repülőjeggyel, helyi busszal, reggelivel, kirándulásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 33230
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

599.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33230

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Irány a Niagara-vízesés, az 1000 sziget birodalma, és az USA keleti partjának legendás városai, Washington és New York!

Időpont

  • 2019. 09. 28.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyet Budapest – Montreal és New York – Budapest útvonalon átszállással
  • Közlekedést a körutazáson légkondicionált autóbusszal
  • 9 éjszaka szállást középkategóriás szállodák / motelek 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
  • 9 alkalommal reggelit
  • Kirándulásokat a program szerint
  • Magyar idegenvezetést
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illetéket: kb. 155.000 Ft / fő (Az indulásig változhat!)
  • Belföldi repülőjegy árát: 280 USD (Itthon fizetendő, elutazás előtt!)
  • A fenti összegek fizetési határideje: az utazás időpontját megelőző 61. nap, azaz 2019. július 29!
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítást (1,5%)
  • ESTA engedély valamint az ügyintézés díját: 7.500 Ft
  • ETA engedély valamint az ügyintézés díját: 5.000 Ft
  • Belépők és hajójegyek árát: kb. 170 USD / fő és kb. 170 CAD / fő
  • Szervízdíjat / borravalót a helyi személyzet részére: 50 USD / fő
  • 20-24 fő utazása esetén a 39.800 Ft-os / fő felárat
  • Az egyéb, a fentiekben nem említett utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Felár

  • Egyágyas felár: 254.000 Ft

Program

1. nap: Budapest – Montreal

Elutazás a reggeli órákban Budapestről menetrendszerinti repülőjárattal, európai átszállással Montrealba. Szállás Montreal környékén.

2. nap: Quebec

Kirándulás Észak-Amerika egyetlen fallal körülvett városába. Ismerkedés Quebec legismertebb látnivalóival: Hotel du Parlament (kívülről), Notre Dame des Victories (Észak-Amerika legrégebbi, ma is álló temploma), Dufferin terasz (ahonnan pompás kilátás nyílik a Szent Lőrinc-folyóra és az alsóvárosra), Frontenac kastélyszálló (kívülről). Séta az alsóvárosba, amely színes házaival, sok-sok üzletével és kávézóival kellemes kikapcsolódást biztosít. Szállás Montreal környékén.

3. nap: Montreal – „1000 sziget” – Kingston

Délelőtt városnézés Montrealban, a magas házak és felhőkarcolók városában: Notre Dame Bazilika (Észak-Amerika legnagyobb templomainak egyike), Mc Gill egyetemi negyed, Olimpiai negyed, végül Montreal királyi hegyéről, a 233 m magas Mont Royalról tekinthetünk le a városra. Továbbutazás a Szent Lőrinc folyó mentén. Hajókázás az „1000 sziget” birodalmában. A látvány elképesztő, nem véletlen, hiszen egykor ezt a területet az indiánok édenkertjeként ismerték egy legenda szerint. Kingston jelentős történelmi múltú város, melynek felújított látnivalóiból veszünk sorra néhányat: pl. városháza (az ország egyik legszebb neoklasszicista épülete), St. George Székesegyház és a Fort Henry (kívülről) (Kanada egykor legjobban megerősített erődje). Szállás Kingstonban.

4. nap: Torontó – Niagara

Reggeli után utazás Torontóba, városnézés Kanada pénzügyi és kereskedelmi központjában. Autóbuszos ismerkedés Ontario tartomány központjával: az üzleti negyed fénylő felhőkarcolói, a régi és az új városháza, egyetemi negyed stb. Nem maradhat ki a világ egyik legmagasabb szabadon álló szerkezete sem, a CN Tower. Egy kis szabadidő a belvárosban, vásárlási lehetőség az EATON’S áruházban. Kora este irány a Niagara! A híres természeti képződmény robaja már kilométerekről hallható, nem véletlenül kapta az indián őslakosoktól a „Messze dübörgő” elnevezést. Szállás a Niagara kanadai oldalán.

5. nap: Niagara - Washington

Egész nap megcsodálhatjuk, felfedezhetjük a vízesések különböző arcát a kanadai oldalról. Fakultatív programként hajóval is megközelíthetjük a hatalmas Patkó-vízesést. A Skylon Tower kilátójából páratlan panoráma tárul elénk. (Fakultatív függő kabinozás a Niagara folyó völgye fölött a közelben található nemzeti park területén!) Kora este repülés Torontó – Washington útvonalon. Szállás Washingtonban.

6. nap: Washington

Reggeli után egész napos városnézés Washingtonban: Capitolium (az amerikai főváros hivatalos földrajzi központja, ami a washingtoni élet jelképe is), Fehér Ház (ezek csak kívülről), a Washington-, Lincoln- és Jefferson emlékművek, az Arlington temetőben a Kennedy sírok stb. A délutáni szabadidőben egyénileg kereshetjük fel a híres – és nem mellékesen, ingyenes – múzeumokat (pl. Indián Múzeum, Űrhajózási és Légügyi Múzeum stb.). Szállás Washingtonban.

7. nap: Washington – Philadelphia

Utazás Philadelphiába, az Államok első fővárosába. Autóbuszos és gyalogos ismerkedés a főbb nevezetességekkel. A belvárosi séta során az Independence Hall / Függetlenség csarnoka (kívülről) és az amerikai forradalom jelképévé vált harang, a Liberty Bell (szabadság harangja), valamint a történelmi negyed műemlékeit láthatjuk. Szállás Philadelphiában.

8. nap: Philadelphia – New York

Reggeli után irány a „Nagy Alma”, közismert nevén New York! Ismerkedés Manhattan látnivalóival érkezés után a vízről, hajókázás a Szabadság-szobor és alsó Manhattan körül. Szállás Manhattanben.

9. nap: New York

Reggeli után egész napos városnézés New York Manhattan negyedében: Empire State Building, ENSZ-Székház (kívülről), Times Square, 5. sugárút, Rockefeller Center, Szt. Patrick székesegyház (a legnagyobb katolikus templom az államokban), a kedvelt Central Park, Strawberry Fields (ahol John Lennont érte utol tragikus végzete). A városnézés folytatása Manhattanben: Wall Street, az újjáépített World Trade Center épülete (kívülről) és környéke, Little Italy stb. Szállás Manhattanben

10. nap: New York

Délelőtt szabadidő, vásárlási lehetőség még Manhattanben. Kora déli órákban transzfer a repülőtérre, hazautazás európai átszállással. Éjszaka a repülőn.

11. nap: Budapest

Érkezés a menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

11 napos körutazás 1 főre az USA és Kanada keleti partján, repülőjeggyel, helyi busszal, reggelivel, kirándulásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére