750.000 Ft helyett 585.500 Ft: 6 éjszaka 1 személyre Japánban reggelivel, repülőjeggyel, csodák a gésák országában, a tavaszi szünetben

Ajánlat kód: 32998
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

585.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32998

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj japán különleges világával és kultúrájával, sétálj Kiotóban és Tokióban, s olyan mesés tájakon, mint a Chuzenji-tó vagy a Kegon-vízesés!

Időpont

  • 2019. április 14-22.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 6 éjszaka szállás középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban
  • Reggeli
  • Repülőjegy
  • BBP utasbiztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illeték kb. 172.000 Ft (Az indulásig változhat!)
  • Belépők kb. 12.000 JPY
  • A vonatbérlet ára az összes útvonalra, amely magában foglalja a Hirosima–Miyajima egész napos kirándulás árát is: 95.300 Ft
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díja: 1,5 %.
  • Szervízdíj / borravaló: 25 USD

Felárak

  • Félpanziós felár (ajánlott!): 42.500 Ft (4 büfé ebéd + 1 japán ebéd)
  • Egyágyas felár: 119.600 Ft

Program

1-2. nap: Budapest – Oszaka – Kiotó

Elutazás Budapestről átszállással Oszakába. Éjszaka a repülőgépen, érkezés második nap este. Transzfer a kiotói szálláshelyre. Szállás Kiotóban.

3. nap: Kiotó – a japán kultúra fellegvára

Kiotó ezer éven át volt Japán fővárosa és császári székhelye. Itt található a legtöbb ősi palota, szentély, templom és kert. A japán kultúra és építészet sokszínűségéből a főbb látnivalók: Nijo-jo (a sóguni palota), Sanjusangendo –az Ezerkarú Kannon temploma, Arany pavilon. Látogatás és séta az Ezüst Pavilon (Ginkakuji) díszes kertjében, majd kimonó bemutató. A napot egy esti fakultatív színházlátogatással zárjuk, ahol ízelítőt kapunk a japán kultúrából (kyogen, virágrendezés, bunraku, maiko tánc, stb.). Szállás Kiotóban.

4. nap: Miyajima – Hiroshima – Kiotó

Kirándulás szuper-expresszel Hiroshimába, onnan hajóval a közeli Miyajima szigetére, ahol látjuk a dagály idején a víz fölött „lebegő” Itsukushima szentélyt, sétálhatunk „az 1000 matrac templomában”, láthatunk szelíd őzeket, és ámulhatunk a tengeröbölben emelt óriási „Torii” időtlen szépségén. Miyajima méltán a három legszebb japán táj egyike. Hiroshimába Béke-parkja (a „Dóm”) és múzeuma méltó a megtekintésre. Szállás Kiotóban.

5. nap: Nara – Oszaka – Tokió

Utazás Narába. Ismerkedés a világ legnagyobb fából készített épületével és a Nagy Buddha szoborral, majd séta az őzparkban. Továbbutazás Oszakába, Japán második legnagyobb városába. A modern építészet remeke a 173 m magas „Szelek tornya”, melynek tetejéről a város tökéletes körpanorámáját élvezhetjük, továbbá felkeressük a szép parkkal övezett Várat is. Továbbutazás vonattal Tokióba, szállás.

6. nap: Nikkó – Chuzenji-tó – Kegon vízesés – Tokió

Reggeli után kirándulás autóbusszal Nikkóba, ahol természeti szépségben gyönyörködhetünk: a Chuzenji-tó, a Kegon vízesés, és az 1000 méteres magasságba felvezető „Iroha-zaka” - a 48 hajtűkanyarjáról híres ABC út. Moha lepte kőfalak, kőlámpások, ősi cédrusok – és ez csak egyike Nikkó útjainak, melyek a Tokugawa sógunok dicsőségét és hatalmát tükröző Tóshó-gu szentélyhez vezetnek. A japán építészet remekét, Tokugawa leyasu sógun emlékhelyét 22.000 m2 aranyozott felület, és míves fafaragások borítják. Szállás Tokióban.

7. nap: Kamakura – Ashi-tó – Tokió

Kirándulás autóbusszal az ódon hangulatú Kamakurába. A város a XII. század végétől - közel 150 éven keresztül -, Japán katonai vezetőjének, a sógunnak volt székhelye. A sajátos kultúrát, mely tükrözi a harcosok lelkületét, megtapasztalhatjuk a hadistennek szentelt Tsurugaoka Hachimangu sintó szentélyben. A buddhizmus is része volt ennek a kultúrának, gyönyörű emléke a Nagy Buddha 11 méter magas bronzszobra a XIII. századból. Továbbutazás a Hakone hegy lábánál található Ashi – tóhoz, ahonnan az időjárás függvényében legjobban látható az ország legmagasabb hegyének, a Fujinak havas csúcsa. A hajókázást követően visszautazás Tokióba, szállás.

8. nap: Tokió

Egész napos városnézés a titokzatos Tokióban. A Tokugawa sógunok XVI. századi családi temploma, a Zojoji, ahol a buddhizmussal ismerkedünk, majd a Tokió-torony teraszának 150 méter magasságából gyönyörködünk a nyüzsgő város panorámájában. Az 1603-tól 1868-ig terjedő időszak kultúráját, életét ismerjük meg az Edo múzeumban, bepillantást nyerve a 19-20.sz.-i Tokió életébe is. Ellátogatunk az 1649-ben épült Asakusa szentélyhez és elvegyülünk az azt körülölelő színes bazár forgatagában. Az elegáns Omotesando sétány egészen más hangulatú, nem véletlenül nevezik a tokiói „Champs Elysées”-nek. Sétánkat a világhírű Ginzán folytatjuk. Kívülről látjuk még a parlamentet, a Császári Palotát, a 634 m magas Tokió Sky Tree-t. Végül a Tokiói-öbölben épült ultramodern mesterséges szigeten, Odaiban fejezzük be ismerkedésünket a sokszínű, metropolisszal. Este transzfer Tokió Haneda repülőterére, hazautazás átszállással. Éjszaka a repülőn.

9. nap: Budapest

Érkezés Budapestre a déli órákban, a menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 éjszaka 1 személyre Japánban reggelivel, repülőjeggyel, csodák a gésák országában, a tavaszi szünetben

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére