75 perces vérkeringést javító, komplex talpkezelés a budai Dream Face Stúdióban!

Luxury Aromatherapy - Dream Face Stúdió
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

2.160 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.990 Ft 35% 4.490 Ft
Luxury Aromatherapy - Dream Face Stúdió
1027 Budapest Frankel Leó út 1.
hello@luxuryaromatherapy.hu
06 30 332 4530
luxuryaromatherapy.hu/

Akció Leírása

Javítsd a vérkeringésedet szakszerű talpkezeléssel!

  • 75 perces vérkeringést javító, komplex talpkezelés a budai Dream Face Stúdióban! - A kupon teljes ára 8.500 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.160 Ft, a fennmaradó 6.340 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!
  • 3 x 75 perces vérkeringést javító, komplex talpkezelés a budai Dream Face Stúdióban! - A kupon teljes ára 21.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 5.560 Ft, a fennmaradó 16.340 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

A 75 perces vérkeringést javító, komplex talpkezelés része a peeling, a 45 perces talprefexológián alapuló talpmasszázs és egy 15 perces akupresszúrás gépi lábmasszírozás.

Legtöbbünk életmódja nem arról szól, hogy köveken járjunk, így a lábunkat nem sok serkentőszer éri, pedig talpunk ezt nagyon igényli. Nem kedvez lábunk vérellátásának a kényelmetlen, sokszor nem megfelelő, szűk cipők használata sem.

Talpunk megfelelő állapotának eléréséhez a talpmasszázs az egyik lehetséges természetes és hatásos módszer, talpunk meghálálja a törődést!

A kezelés első lépése egy peeling, avagy talpradír, amely puhává és illatossá teszi talpadat, eltávolítja az elhalt hámsejteket és revitalizálja a bőrödet. Ezt követi a 45 perces talpmasszírozás, amelynek során lábfejedet, ujjaidat, talpadat, alsó lábszáradat masszírozzák át, nem véletlenszerűen, hanem követve a természetgyógyászaton, a talpreflexológia szakon tanultakat, amely szerint a talp területén található reflexzónák nyomkodásával, simításával energizálható szervezetünk.

(Havasi Patrícia: Talpreflexológia vizsga letétele még folyamatban, így nem, mint talpreflexológus kezelem a talpad!)

Mivel talpunkon számtalan ideg, izom, erek találhatóak, ezért is nagyon ajánlott mindenkinek a rendszeres talpmasszázs, mert talpunk rendszeres masszírozásával megőrizhető egészségünk állapota.

Különösen Neked szól

  • ha irodai munkát végzel és túl hosszú ideig szoktál ülni,
  • ha túl sokat talpalsz és alig van lehetőséged pihentetni lábaidat,
  • ha lábaidat fáradtnak érzed,

A kezelés a 15 perces akupresszúrás lábmasszírozással zárul, ami rezgésen és akupresszúrás technológián alapuló gépi masszázs, mely megnyugtatja, élénkíti, erősíti a lábfejedet.

A talpkezelés jótékony hatásai

  • serkentheti a vérkeringést,
  • javíthatja az izomtónust,
  • enyhítheti a lábfájdalmakat,
  • energizál és egészségjavító hatást fejt ki.

Luxury Aromatherapy – Havasi Patrícia

Havasi Patrícia okleveles környezetmérnök, aromatanácsadó és masszőr. Több éve foglalkozik aromaterápiával és masszázzsal. 2014 óta a HarmoNet női magazin aromaterápia rovatát szerkeszti és az amerikai doTERRA cég Wellness Tanácsadója.

„Végzett természetgyógyászként, aromaterápiás tanácsadóként és környezetmérnökként szentül hiszek a gyógynövények erejében. Az aromaterápia és a különböző masszázsok azt a szerelmet jelentik, amivel egy jobb közérzetet lehet elérni, mert nemcsak hiszem, hanem tudom és tapasztalom is, hogy a hozzánk illő illattal bizony tudunk hatni lelkiállapotunkra. Az érintés ereje és fontossága úgy gondolom, vitathatatlan, főleg ha ezt az illatunkkal megfelelően kombináljuk. A természeten kívül nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, szeretek segíteni másoknak az általam tanultakkal, a saját tapasztalataimmal a természetes gyógymódok segítségével. Életcélom, hogy minél több embernek tudjak segíteni, akár a masszázzsal, akár az illatokkal, a gyógynövények erejével, az aromaterápiával, akár egy-egy jó szóval vagy mindennel együtt, mert számomra az szavakkal leírhatatlan, mikor egy kezelés alkalmával kisimultan, elégedetten távozik a vendégem.”

Legyen szép napod!

1027 Budapest Frankel Leó út 1.
hello@luxuryaromatherapy.hu
06 30 332 4530
Nyitva tartás: hétfő, szerda és csütörtök: 8-20 óra között

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

CSAK A BLACK FRIDAY ALATT! 75 perces vérkeringést javító, komplex talpkezelés a budai Dream Face Stúdióban!

Fontos

Beváltható: 2022.03.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 332 4530 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére