74.990 Ft helyett 59.990 Ft: Medvekaland Erdélyben, hamisítatlan falusi turizmus mesebeli tájakon, 5 nap/4 éjszaka 1 személyre félpanzióval, buszos utazással, május 3-7. között

Neoline Utazási Iroda
1 5
3.8 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

59.990 Ft

Ajánlatkérés
Neoline Utazási Iroda
Budapest, Szentkirályi u. 5, 1088
06 (1) 317 1256

Vélemények

H. Levente

Nagyon sok egynapos buszos út van érdekes látnivalókhoz, aki bírja az ilyet, annak nagyon jó!

V. Hedvig

Velencében szilvesztereztünk, rengetegen voltak, de nagyon élveztük!

R. Károly

Nagyon tetszett Prága, jó volt az idegenvezető is!

Az ajánlat leírása

Felejthetetlen kirándulás Erdély legszebb tájain, természetközeli kalandok a Medve-tónál, Hargitán és további varázslatos helyeken

Az ajánlat tartalma

  • 5 nap/4 éjszaka 1 személy részére Erdélyben
  • Elhelyezés: faluturizmus keretében 2-3 ágyas szobákban, magánházaknál
  • Ellátás: félpanzió
  • Autóbuszos utazás

Felárak és egyéb költségek

  • Egyágyas felár: 10.000 Ft/fő
  • Helyi költségek: belépők (kb. 300 RON) + biztosítás (2.950,- Ft) Fix ülőhely: 5.000 Ft/fő
  • Audioguide: 1.450 Ft/fő

Erdély megannyi csodát és szépséget rejt, lássuk, mi vár rátok a szikrázó májusi napokon!

1. nap: Elutazás reggel 6.00 órakor. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Érkezés Zetelakára az esti órákban, a szállások elfoglalása, vacsora.

2. nap: Látogatás a parajdi sóbányában, majd kirándulás Szovátára, ismerkedés a híres gyógyüdülőhellyel, séta a Medve-tó körül. Délután Korondon vásárlási lehetőség a fazekasmesterség remekeiből. Farkaslakán és Szejkén Tamási Áron és Orbán Balázs síremlékénél emlékezünk Székelyföld nagyjaira.

3. nap: Reggeli után a Hargitára kirándulunk. Egy darabig autóbuszunkkal utazunk, majd egy traktor vontatta pótkocsira szállunk át és az út további részét ezen utazva tesszük meg. A Hargita menedékházban elfogyaszthatjuk magunkkal hozott tízórainkat, majd az erőgyűjtés után nekivágunk a Hargita gyalogos meghódításának. Miután visszatérünk a túráról, igény szerint két fogás közül választhatunk: pisztrángot vagy flekkent fogyaszthatunk főtt burgonyával.

Ezen a napon még egy kalandban lehet részünk: ma a medvéket fogjuk meglesni! Vadászok kíséretében érjük el azt a helyet, ahonnan az érdeklődők közvetlen közelről, teljesen biztonságosan leshetik, illetve fotózhatják a medvéket. A medveles egy kifejezetten erre a célra készült, termós ablakkal ellátva, amire főleg azért van szükség, hogy az emberi szagot a medvék ne érezzék, mert akkor nem jönnek elő.

4. nap: Reggeli után a Tolvajos-tetőn keresztül elsőként Csíkszeredára, Hargita megye székhelyére érkezünk. A városban 1 óra szabadidő áll rendelkezésre. Innen továbbutazunk a Gyilkos-tóhoz, majd gyalogos sétát teszünk a Békás-szoros égbenyúló sziklái között. Visszafelé utunkon a Libán-hágón keresztül Szárhegyre igyekszünk, ahol a Lázár-kastélyt tekintjük meg. Ebben a kastélyban töltötte Bethlen Gábor, Erdély nagy fejedelme gyermekkorának 4 évét.

5. nap: Reggeli után indulás hazafelé, útközben megállás Kolozsváron, séta a belvárosban (Szent Mihály plébániatemplom, Mátyás király szülőháza, Fő tér). Várható érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Budapest, Szentkirályi u. 5, 1088
06 (1) 317 1256

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Medvekaland Erdélyben, 5 nap/4 éjszaka 1 személyre félpanzióval, buszos utazással, május 3-7. között

Fontos

Beváltható: 2018.05.03.-ig
Az utazás időpontja: 2018. május 3-7 • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: kalandozas@t-online.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére