74.890 Ft helyett 59.900 Ft: Kirándulás Cinque Terrén és Elba-szigeten, akár citromfesztivál-látogatással, 3 vagy 4 éjszaka 1 főre reggelivel, buszos utazással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 31802
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

59.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 31802

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el a színpompás Cinqe Terrére, Elba-szigetére, a májusi időpontokban pedig a citromfesztiválra is!

Opciók

  • 4 nap/3 éjszaka 2019.05.16-19. között citromfesztivállal 74.890 Ft helyett 59.900 Ft
  • 5 nap/4 éjszaka 2019.05.15-19. között citromfesztivállal 99.875 Ft helyett 79.900 Ft
  • 4 nap/3 éjszaka 2019.07.27-30. között 74.890 Ft helyett 59.900 Ft
  • 4 nap/3 éjszaka 2019.09.19-22. között 87.390 Ft helyett 69.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 3 vagy 4 éjszaka szállást standard 3 csillagos szállodában
  • Reggelit
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (565 Ft/fő/nap)
  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő 12 éven felül)
  • Az esetleges belépőket a helyszínen
  • A felárakat
  • A helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat (1,5-2 EUR/fő/nap)
  • Üdülőhelyi díjat: 1,50 EUR/fő/éj (helyszínen fizetendő)

Felárak

  • Egyágyas felár (társítás nélkül): 19.900 Ft/fő/4 napos turnus
  • Egyágyas felár (társítás nélkül): 21.900 Ft/fő/5 napos turnus
  • Vacsora felár: 11.900 Ft/fő/4 napos turnus
  • Vacsora felár: 12.900 Ft/fő/5 napos turnus

Kedvezmények

  • 3. ágyon 12 éves korig: -10% az alapárból

Belépők és programok

  • Pisa- Cinque Terre program közlekedéssel: 45 EUR/fő
  • Elba-szigete hajójeggyel: 45 EUR/fő
  • San Gimignano- Siena- Certaldo: 45 EUR/fő- ajándék borkóstolóval (csak az 5 napos programnál)
  • Elba-szigete/Napóleon villa: kb.7 EUR/fő
  • San Gimignano/ Bazilika: kb. 4 EUR/fő (csak az 5 napos programban)
  • San Gimignano/ Régi városháza + lakótorony: kb. 7 EUR/fő (csak az 5 naposnál)
  • Montecatini Alto felvonó: 7 EUR/fő (csak az 5 naposnál)
  • Pisa helyi közlekedés: kb. 4 EUR/fő
  • Audio-guide: kb. 1,5- 2,5 EUR/fő/nap

Program

1. nap: Budapest-Montecatini Terme

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül Olaszországba, útközben rövid pihenőkkel. Szlovéniában megállót teszünk Trojane-ban és megkóstoljuk a híres pékség különlegességeit, a szlovén, hatalmas szalagos fánkot és krémest. A pékség csodálatos alpesi környezetben található, így lehetőség lesz fotószünetet is tartani. Szállás elfoglalása. Idő függvényében, felvonóval Montecatini Alto bájos, ódon városrészbe kalauzoljuk Önöket.

2. nap: Siena- San Gimignano- Certaldo (csak az ötnapos turnusnál)

Reggeli után szabadidő vagy egész napos fakultatív kirándulás a toszkán vidéken (Ár: 45 EUR/fő- ajándék borkóstolóval). Mai utunk elsőként Siena-ba, Toszkána gótikus gyöngyszemébe vezet. Felkeressük a híres kagyló alakú főteret a Piazza del Campo-t, a katedrálist, a világhírű városházát és a tér meghatározó tornyát, a Torre del Mangia-t is. Tovább utazunk a tornyok városaként nevezett San Gimignano-ba. Megnézzük az egyik, mai napig is látogatható lakótornyot, a katedrálist, a városházát és sétálunk az óváros varázslatos terein is. A program után egy közeli, hangulatos farmon megkóstolunk párat a helyi zamatos borokból. Majd certaldo-ba, a híres író Bocaccio szülővárosába utazunk, ahol kicsit bolyongunk a hangulatos utcácskákon, és megnézzük az író szülőházát, ahol ma múzeum működik. Érkezés a szálláshelyünkre az esti órákban.

3. nap: Elba-szigete

Reggeli után elindulunk egy nagyon szép kirándulásra, Piombino-ból áthajózunk Portoferraio-ba, Elba-szigetének "fővárosába". Ellátogatunk a történelem egyik legnagyobb katonai lángelméjének, Bonaparte Napóleonnak hivatalos rezidenciájához. A sziget nyugati irányába indulunk tovább Marciana Marina felé, ahol kóstolót kapnak a helyi borokból és édességekből. Procchio-t érintve, a sziget déli részéhez érkezünk, ahol a legnépszerűbb fürdőhelyen, Marina di Campo-n sétálunk (jó idő esetén fürdőzési lehetőséggel) a tengerparton, majd szabadidőt követően szintén a déli partokon, Lacona-t érintve gyönyörködhetünk a sziget egyedülálló természeti szépségeiben. A délutáni órákban visszaérkezünk Portoferraio kikötőjéhez, majd szálláshelyünkre az esti órákban. (Program és hajójegy: 45 EUR/fő)

4. nap: Cinque Terre - Pisa

Ma egész napos kirándulást teszünk. Rövid látogatásra megállunk Pisa-ban a világorökség részeként számon tartott Csodák terén, ahol a keresztelőkápolna, a székesegyház és a híres pisai Ferde Torony bűvöli el a látogatókat. Továbbutazunk a Ligúr- tenger partjának egyik nehezen megközelíthető, festői részére, a Cinque Terre (Öt föld) Nemzeti Parkba. Nevét a területén osztozó öt, az autóforgalomtól elzárt településről kapta. A Világörökség részét képező természeti park meseszép halászfalvai a sziklák oldalába épültek és színes házaival, gyönyörű panorámájával felejthetetlen élményt nyújtanak. Mivel ezek a halászfalvak el voltak zárva a külvilágtól, ezért a kis településeket a La Speziaból induló hajóval és gyalogosan, ill. vonattal fedezzük fel. Szabadidő Monterosso bájos kisvárosában, mely a májusi programnál citrom költeményekkel díszítve vár minket. Lehetőségük lesz citromból készült különleges ételek, italok kóstolójára, kézműves termékek vásárlására is. Fürdőruhát hozzanak magukkal, mert jó idő esetén vállalkozó kedvűek strandolhatnak is!

Visszautazás La Spezia-ba. Búcsút veszünk Európa egyik legszebb látnivalójától, majd érkezés a szálláshelyre a késő esti órákban. (Cinque Terre program és közlekedés 45 EUR/fő)

5. nap: Poggio di Caiano/Medici Villa- Budapest

Reggeli után hazaindulás. Rövid megálló Poggio a Caiano településen, ahol az egyik legszebb és leghíresebb Medici Villa található. Megnézzük a villa előkelő épületét és sétálunk egyet a Világörökség részét képező épület csodálatos parkjában, majd továbbutazunk Budapestre. Érkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kirándulás Cinque Terrén és Elba-szigeten, akár citromfesztivál-látogatással, 3 vagy 4 éjszaka 1 főre reggelivel, buszos utazással, idegenvezetéssel, több időpontban

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére